Do čeho dáváte nákup?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
5.2.11 13:49

Máme asi 4 skládací přepravky do auta,ty tam po nákupu rozložíme,a naskládáme tam nákup.Výtah naštěstí máme :lol: Vždycky to vykládá manžel,já nesu lehké věci jako toaleťáky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
5.2.11 13:54

Ahoj, u nás jezdí nakupovat jenom muž, já neřídím a oba s dvěma dětma to je o nervy. Párkrát jsem s ním jela a byl vynervovaný, že nic nekoupíme. Tak jezdí sám a má klid. Používáme ty plátěné oranžové Globus tašky, nakupuje jen tam. Když přijede, já mu pomůžu vše vynosit do prvního patra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.2.11 14:35

Používám dvě envirosaxky a batoh na střední nákup, každou enviro na jedno rameno, na záda batoh s flaškami a těžšími věcmi (protože je váha rozložená rovnoměrně). A na boku dítě v ringslingu :mrgreen: (ale teď už ne, jsem za půlkou těhu a nejsem soumar)
Na velký nákup používám tašku na kolečkách z ikea, pojme opravdu hodně, nic netáhnu, pohoda.
A samozřejmě často z krámu vezu kočár s plným košíkem, bydlím v domku, ale kuchyně je v patře, takže to z kočáru většinou stejně přeskládám do enviro a postupně odnosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
5.2.11 19:59

tak na velký nákup, pokud nezapomenu, mám papírovku ikea, pak tu mám jednu takovou rádoby látkovou z yves rocher a pak už jen ty igelitky.. rok bydlíme ve svém, takže vyjdu 4 schody a jsem doma… když jedeme s manžou, vezmu něco málo,dceru a on jde třeba 4×
když jsme bydleeli v bytovce, tak krásně do schodů s miminem, a pak napodruhé obalená taškama.. to jsem jezdila sama.. děs běs… nehledě na to, že jsem pak ještě letěla pro kočár
ta taška do košíku se mi opravdu líbí, vypadá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
5.2.11 20:55

Chodím s dítětem v šátku a pořídila jsem si tašku na kolečkách Ikea (zdravím Gladys :wink: ) a jsem nesmírně spokojená :palec: Utáhnu toho mnohem víc, než by se mi vešlo pod kočár, navíc máme v domě pár schodů, a to většinou kočár s nákupem neutáhnu (navíc nechci zatěžovat konstrukci, mám takový lehoučký kočárek). Takže tohle je fakt super. Plus bonus, že dítě je v šátku mnohem hodnější (spí) a můžu nakupovat o dost dýl než s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
5.2.11 22:16

Muj pritel je batuzkar, takze kdyz nakupuje on tak to opravdu prinese v krosne. Musim rict, ze si vzdycky vyslouzi divne pohledy od ochranky, ale on je otrly :lol:. Jinak ja pouzivam igelitky a jsem rada za ten vytah - bydlime v 7.patre :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.2.11 22:33

Nekupuju džusy ani minerálky a ten zbytek jsem zvyklá si odnosit buď v batohu nebo v látkových taškách. Jinak radši kombinuju malý nákupy. Zvlášť si zajdu na farmářský trhy, zvlášt k řezníkovi a zbytek si pořídím formou veggie boxů - bedýnek. Ale i když musím do hyper, super, tak raději batoh na záda nebo košík do ruky a v tom si to i odnesu domů. Mám ten hlubší Riesenthal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
5.2.11 22:39

Bydlíme v patře bez výtahu, nakupujeme jednou týdně a Tescu dáváme do jejich tašek zadarmo. Dma je pak ještě využiji na čištění wc po kocourovi:). Ty tašky unesou i mlíka, brambory atd. Já beru dítě a něco lehkého, syn jde sám a někdy taky nese něco lehkého- třeba časopis :lol: , manžel jde třeba na 3× pro nákup a nestěžuje si. Já ho mezitím průběžně vyndavám a uklízím, takže on to raději vynosí :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.2.11 23:11

u nás v baráku jsou k dispozici 3 nákupní košíky,takže přijedeme z nákupu tašky naházíme do košíku a hurá domů výtahem :-D
Máme hned u baraku Billu a občas vidim seniory jak jedou na nákup i s tím košíkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
5.2.11 23:21

Máme v autě látkový skládací nákupní košík s taškou z Tchiba. Je výborný, když jde člověk jen na menší nákup, tak nemusí brát ty jejich, vše si tam naskládá, vyskládá na pás a zas vrátí a donese do auta. Je to taková pevná látka a kovová konstrukce, co se rozloží a je z toho košík, větší než ty plastové do ruky, co běžně bývají.
Mají to v Tchibu každoročně, i ve slevách, tak to máme v autě. Když je nákup větší, tak si třeba vezmeme u kas nějakou z bedýnek od ovoce, doma ji zas využijeme k odvozu tříděného odpadu. Jinak si neumím představit nákupy bez auta, bydlíme na vesnici, a běžně kupujeme i 36 l mléka, když je zrovna v akci, když je akce na mouku, tak beru balík od každého druhu apod. Holt velká rodina, velké zásoby :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Ivi
1839
6.2.11 13:17

Tak koukám, že vedou spíš ty igelitky. Ikea tašky jsou super, to je fakt, ale stejně zůstanu u těch krosen. I když jsme v obchodě asi občas za atrakci… V jednom vozíku dvě děti a v druhém dva batohy + nákup.
Jenom se děsím toho, až děti povyrostou a budeme mlíko, rohlíky a jogurty brát fakt po kartónech. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
6.2.11 22:29

ikea tašky jsou super, pokud to člověk nenese daleko (my jen doma na dvoře od auta do kuchyně) a když má člověk s sebou chlapa (tuhle jsem si jako vždy vzala ikea tašku, v krámě naložila a pak mi došlo, že jsem těhu a bez manžela a že to asi nedám… ) no ale byl se mnou děda a tak jsme to ve dvou dali, příště takovou blbost neudělám, to radši půjdu desetkrát (na menší nákup se osvědčila taška environsax).Pokud to nesete dál, tak ty krosny vidím jako dobrý řešení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák