Do jaké nejtrapnější situace vás uvedly vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
21.1.14 18:33
@Barca12345 píše:
Podobna situace se mi stala taky… jenze!!! Tehdy petileta nevlastni dcerka nasla meho vibrouse. S tchyni jsme delaly v kuchyni chlebicky, ona dokvaci a rika „Co to je“? A tchyne, jak mrkla koutkem oka rika „asi kulma“… o par minutek sel svagr na zachod a v koupelne si cacory natacely vlasy - MOU KULMOU!!! Bylo to pro me strasny :mrgreen: :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.1.14 18:35
@Barca12345 píše:
Podobna situace se mi stala taky… jenze!!! Tehdy petileta nevlastni dcerka nasla meho vibrouse. S tchyni jsme delaly v kuchyni chlebicky, ona dokvaci a rika „Co to je“? A tchyne, jak mrkla koutkem oka rika „asi kulma“… o par minutek sel svagr na zachod a v koupelne si cacory natacely vlasy - MOU KULMOU!!! Bylo to pro me strasny :mrgreen: :oops:

tak to už je moc, válím se tu smíchy :zed: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
21.1.14 18:36

No to jednou také v buse, to samé dítě: Pane řidiči, vy budete mít miminko? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LN
15521
21.1.14 18:38

Známé se stalo toto: byla na záchodě někde v nákupním centru a vzala si do kabinky synka. Jenže měla své dny a měnila si vložku…Když vylezli ven, plno lidí a synáček se hlasitě ptá „maminko a ty jsi se pokakala?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.1.14 18:39
@slavuska1 píše:
tak to už je moc, válím se tu smíchy :zed: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Ja se valel hanbou… jako nejsem zadny puritan, ale to uz bylo moc! Jeste tchyni rikam „proc jsi ji to jako rekla“ a ona „ja si fakt myslela, ze je to kulma“ no moje nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
21.1.14 18:40

To ja jsem byla s malou segrou v parku. Sedime na lavicce a odpocivame a naproti na lavicku se posadil takovej mladej kluk. Segra vstala dosla k nemu, oprela se mu o koleno a povida mi : proc na me ten pan tak blbe cumi :oops: tak jsem ji vysvetlila ze pan necumi pan kouka ;) klukovi se omluvila chytla prcka a zdrhala :oops:

A vcera muj syn sedici ve voziku v lidlu u kasy zmercil jakou si starou pani vedle u pasu. Ukazal na ni a na celej lidl pritom rval : baaaba :oops: tak jsem mu ruda az na pr,,li zacala vysvetlovat ze to nase banicka nejni ale on si stejnak vedl svou jeste ze pani byla v pohode a jen e smala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.1.14 18:41

Pak uz jen klasika - v autobuse jsme si sedly vedle korpulentnejsi damy a mala rika „maminko, pani stlasne smldi, pojd jinam“… a kdyz zacinala chapat rozdily mezi klukem a holkou, kazdemu znamemu rikala - jsi kluk a mas sulinka, jsi holka a mas pipinku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
21.1.14 18:41

@Barca12345 no tak to ještě že se neptala tchýně co to je :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2237
21.1.14 18:50

Bylo to čerstvě po revoluci asi kolem roku 1991, kdy jel manž. s prostředním synem v tramvaji a manž. měl takovou zelenou bundu (tenkrát se to nosilo- s kapucí, kapsami) a syn na celou tramvaj „tati ty si estébák“ (myslel esenbák), manž. hned, kde si na to byl a on „jo jsi estébák, máš takovou bundu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.1.14 18:51

Dneska zvládl starší syn proječet celý nákup a zpáteční cestu… Protože chtěl koupit jenom tři koblihy a já přidala do pytlíku ještě jeden pro manžela. Před obchodem mi jedna starší paní soucitne řekla, že to dítě lituje protože takový neurotik bude mít těžký život… Podotýkám že syn v obchodě běžně neřve, před dnešní scénou to bylo jenom dvakrát a jen velice krátce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.1.14 18:52
@terinka4444 píše:
jo jo :zed: ještě že tchýně nedorazila, ale on je fakt zvláštní :lol: ten vobrátor myslím :lol:

Oni je vyrábějí teď takové aby asi ty vibratory byly diskretni :palec: horší kdyby vypadal úplně jak klasicky penis!! :lol: mi se to stát tak by jsem se zbláznila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.1.14 18:52

Tak naše malá teprve začala mluvit, ale mně trapasy neva, baví mě to. :-)

To jsme třeba byli v knihovně, taťka šel na záchod, tak šla s ním, jako doprovod. Vylezli a ve dveřích potkali starou paní (společné záchody). Malá jí povídá „taťka bobek“ „vééélkej“ a aby bylo jasno, ještě dodala „fůůůůůůůj“ a nakrčila nosík, jakože smrděl. :P Jako paní v pohodě, jen taťka nějak změnil barvu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
21.1.14 18:55
@Anulka píše:
Bylo to čerstvě po revoluci asi kolem roku 1991, kdy jel manž. s prostředním synem v tramvaji a manž. měl takovou zelenou bundu (tenkrát se to nosilo- s kapucí, kapsami) a syn na celou tramvaj „tati ty si estébák“ (myslel esenbák), manž. hned, kde si na to byl a on „jo jsi estébák, máš takovou bundu“
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
21.1.14 18:57

No a největší trapas jsem prý udělala mamce když jsem se ve 4 letech ptala jak se dělaj děti v autobuse z Čáslavy do Prahy a byla tak neodbytná že mamina musela dělat přednášku celému autobusu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.1.14 18:57

Autobus plný lidí a v něm cigáni…Můj miláček se právě učil barvy a nezapomněla se mě přes celej autobus zeptat, jakou barvu kůže má ta holčička, co má tu pěknou čepičku :roll: Pak řekl…já vím mami, stejně jako náš pejsek Červík-černou :zed: Bylo mi faaakt trapně a zároveň jsem zadržovala smích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí