Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Musim rict, ze se opravdu bavim
Sestry kamaradka ma 2,5 letou holcicku a ta v nakupnim centru, kdyz prochazela kolem cernosky zacala volat Jeee opice
No vypadalo to jak rasizmus, ale ona jen opravdu nikdy nevidela cernosku
Tak moje dcera 4,5let pravidelne v autobuse perli, naposledy mi rika mami ja mám hlad tak jsem ji odpověděla ze až vystoupáme dam ji rohlik, kouka a a rika ty mas rohliky? a ja ano mám a ona na celej autobus no doufám že jsi je neukradla
ja nevěděla jak mám reagovat tak ji rikam ze jsem je koupila a ona a zaplatila jsi je
![]()
Holky dekujiiii ![]()
Cely den mam chmury, ale ted se fakt smeju! To s tema cikanama nema chybu ![]()
@Kačka.1985 píše:
Tak moje dcera 4,5let pravidelne v autobuse perli, naposledy mi rika mami ja mám hlad tak jsem ji odpověděla ze až vystoupáme dam ji rohlik, kouka a a rika ty mas rohliky? a ja ano mám a ona na celej autobus no doufám že jsi je neukradlaja nevěděla jak mám reagovat tak ji rikam ze jsem je koupila a ona a zaplatila jsi je
![]()
To je bozi, holky, fakt se smeju nahlas ![]()
Dnes rika opět v autobuse ze je hodně lidi tak ji rikam ze ano ze jedou domu a ona a taky strasne smrdi ![]()
Čekám na manžela (podotýkám otce obou dcer) před obchodem, mimino a tříleťačku v košíku (měla zmrzku, tak jsem nechtěla jít dovnitř). Už mu to trvalo dlouho, tak jsem si přisedla na lavičku k nějakýmu mladíkovi. A tříleťačka na celý kolo: „a maminko, tak tohle je náš tatínek?“ (koza jedna - a to mi dělá schválně a pořád takovýhle pakárny)
Nikde tak neperli jako v autobuse to haze jednu perlu lepší než druhou ja pak nevím zda se smát nebo stydet ![]()
Koukám, žr MHD vede. ![]()
Já jednou jela s malou autobusem za babičkou, malá mi seděla na klíně úplně potichu, jen se rozhlížela, a pak asi po třech zastávkách se na mě otočila a plným hlasem prohlásila: „Stlašný lidi!“
A onehdy v létě jsme šly kolem restaurace se zahrádkou plnou lidí a ona se tam zastavila a opravdu nahlas se zeptala: „A mamí, ploč nemůžeme jít na pívo?“
@mooch píše: Čekám na manžela (podotýkám otce obou dcer) před obchodem, mimino a tříleťačku v košíku (měla zmrzku, tak jsem nechtěla jít dovnitř). Už mu to trvalo dlouho, tak jsem si přisedla na lavičku k nějakýmu mladíkovi. A tříleťačka na celý kolo: „a maminko, tak tohle je náš tatínek?“ (koza jedna - a to mi dělá schválně a pořád takovýhle pakárny)
No tvl!
![]()
Jsem dítěti vysvětlovala, k čemu jsou vložky a tampóny - máme fenku, která když hárá, tak dostává kalhotky, aby nepokapala podlahu, tak že je to stejné. Obchoďák, jedna z mých platonických lásek, dlouhé pohledy, bušení srdce v tom mezi našimi obličeji moje vložky, dítě s nima zuřivě mává se slovy - máma hárá!
S tim pivem ![]()
Na Vanoce jsme byli na prochazce a vzdy si sedame do takove hospody na polevku… tatka si objednaval asi treti pivo a mala mu rika „Dedo, dnes moc chlastas“… ![]()
Radi jezdime vlackem, takze syn vi jak to chodi, ze pruvodci musi cvaknout listek.. no jednou jsme jeli a on nas nejak prehlidl, tak se malej ptal, proc nam necvakl listek, tak jsem odpovedela ze vlastne jedem na cerno. Vystoupime, p. rochazime kolem pruvodciho a Domca posmesne na nej.. Haha, sme jeli nacerno ![]()
Holky, no já brečím smíchy, fakt jsem se pobavila ![]()
u nás vede taky MHD, nejčastěji " ta paní/ pán smrdí " Mladší " co to tady tak smrdí? " když vedle někoho stojíme, sedíme. Nebo proč je ta paní tak tlustá?
Před námi seděl pán - uprostřed hlavy pleš - syn " proč tam ten pán má to holý kolečko?"
![]()
v obchodě - " Mamí - JEŽIBABA! a ukazuje prstem na starou paní. ![]()
Holky já se tu chlemtám jak blázen
nejlepší trapasy musím dokonce předčítat přítelovi ![]()
Já ještě zkušenosti nemám. Ale moje máma mě a mého bráchu zavrhla, když jsme se porvali uprostřed Tesca. Otočila se a šla pryč. Bráchovi tehdy bylo 12 a mně 18
![]()