Do jaké nejtrapnější situace vás uvedly vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
21.1.14 21:00

Taky brečím smíchy, mám se evidentně na co těšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
21.1.14 21:26

Už jsem to psala v jiné diskuzi,..ale pobavila mně příhoda mé kamarádky. Dovolila mi ji popsat :) Kulaté narozeniny tchyně, slavnostní oběd v dobré restauraci s rozšířenou rodinou. Kamarádka se rozhodla, že bude prezentovat svého malého, šikovného, geniálního synka :lol: Naučila ho kratinkou říkanku, kterou měl říct přede všemi babičce. Babička byla informována, aby nedošlo k nějakému faux-pas :oops: Vnouček u stolu, všichni pozorně poslouchají. „Babi, babi“..„copak je zlatíčko moje?“(babička). „Polib si pudel“ 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.1.14 21:45

Adventní koncert v kostele, Míša(22 měsíců) poslouchá hudbu a zpěv, děda říká, že po konci písničky půjdeme, paní dozpívá, v kostele ticho a Míša začne tleskat a volá: „Výborně, výborně!“ Děda jí nese pryč, lidi už se smějí a ona na ně: „Děkujeme vám, děkujeme moc.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.1.14 21:48

Jdeme k volbám, říkám Míše, ať pozdraví, ať řekne aspoň čau (jiný pozdrav ještě neuměla). Doběhla první k volební místnosti a na prahu křičí: „Čááááááááááááu.“ Než dám lístek do obálky, chodí před volební komisí zeširoka a říká, že dělá sumo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
22.1.14 01:18

@berry4 kurňa, zas ten parazit, už jsem se podruhé nechala nachytat a pořád lovím brouka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
22.1.14 01:27

Dcera je ještě maličká, tak těch rozumů není tolik, ale aktuálně se učíme na nočník a jsme ve fázi, kdy hlásí, že má v plíně.

takhle jsme byli vyřizovat něco u t-mobile, bylo tam jen pár lidí, ticho, já šla s mladší k prodavači a manžel zůstal se starší sedět na pohovce. A najednou se do ticha ozve: kakalaaaaa kakalaaaaaa Tak jsem se otočila a potichu říkám, že musí počkat. A ona na mě: fuuuuj chro chro

synovec také když se rozmlouval, tak se ho ptala prodavačka v DM, jak se jmenuje a on, tehdy se mi čerstvě narodila dcera a on se do miminka zamiloval, jí povídá: Maruška! chudák se zarazila, jestli je fakt kluk

druhý synovec také první rozumy, jeli ve výtahu a nějaká paní říká: ty jsi ale roztomilý chlapeček. A on jí odpovídá: hovinoooo

známý má vnoučka, který žije v Itálii a když přijel do Česka, tak se ho snažili naučit Ř. Nic, malej ani necekl. Pak ho vzal ukázat kolegům do firmy a malej na nějakou otázku odpověděl krásně: do řiti :mrgreen:

a ještě jeden trapas z mého dětství, jezdívali jsme s rodiči do Teplic n. M., lázeňské město. A je tam parkoviště, u kterého se dá natočit minerálka, v takovém malém domečku. Mně se chtělo hrozně čůrat (byla jsem ve školkovém věku) a máma mi povídá, ať si dřepnu za autem. Já si postavila hlavu, že mě určitě někdo uvidí… Tak jsem zmizla, naši šli natočit minerálku, já si spokojeně dřepla za tím domkem. Akorát to mělo jeden háček, že jedna stěna toho domku byla prosklená, takže celá řada lidí měla výhled na můj zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
22.1.14 01:28

A ještě si vzpomínám na jeden svůj trapas, kdy mě ségra vedla do školy, nějak jsme se cestou pohádaly, tak jsem přidala do kroku, najednou cítím zaklepání na rameno, tak jí říkám: nech mě ty krávo! A otočila jsem se a za mnou ředitelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
22.1.14 01:46

Náš tatínek naučil syna(28m) básničku (jakou asi, že?)Byli jsem včera na návstěvě, ještě měli vánoční stromek, tak se malej postavil ke stromečku, uklonil (jak to mel z vánoc nacvičené) a vybalil ty básničky…odříkal 3 normální a pak k mému užasu vybalil pro mě neznáme:
Nechoď celo na jezejo, voníkovi tojí péjo (nechod dcero na jezero-vodníkovi stojí péro) :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.14 02:30

@Efsheny dik no, malem jsem tu vsechny vzbudila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bozi :mrgreen: :mrgreen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.1.14 03:15

Teda holky, čekám až mi usne prtě po krmení a narazila jsem na tuto diskuzi a brečím tu smíchy :lol: přidám perličky našich dcer
u nás je oblíbená pizza, bohužel ani jedna z nich to dlouho neuměla vylovit správně a tak dost často teď už s dvouletou když jdeme v obchodě, tak volá pi. a(místo c si přidejte č) :mrgreen: to byste nevěřily kolik lidí se otočí :lol:

4.5 letá zase neumí pořádně vyslovovat a trochu pišlá, na otázku jak se jmenuje tak dost čast místo Gábinka, říká Kabinka :mrgreen:

a ještě jedna taky od dvouleté, snažím se jí naučit každý den nějaké slovo a zrovna pracujeme na šup, což o to holka je šikovná, akorát si to osvojila po svém a všude, kde jsme říká místo šup, šuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.1.14 07:18

Syn měl tehdy cca 7 let, měli jsme ročního kocourka před kastrací a on se pořád vyptával proč musí na kastraci. Tak jsem mu vysvětlila cestou na zastávku MHD, že aby nám doma nečůral, aby neutíkal ven a aby byl hodnější. Už jsme stáli na zastávce MHD s cca dalšími 30 lidmi a syn se na plná ústa zeptal: Maminko, a mě taky necháte vykastrovat abych byl hodnější??? :mrgreen:
Jsem myslela, že ho uškrtím, všichni čučeli na mě, co odpovím… už si nepamatuju, jestli jsem mu něco odpověděla, ale trapas to byl úctyhodný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.1.14 07:28

V létě, spoře oděná v trolejbusu: syn mě zničehonic chytna oběma rukama za prsa, začne je mačkat jak odsávačka a přes celý trolejbus hlásí: to jsou prsíčka, jojo…

Teď se mi pravidelně venku stává, že jdeme po chodníku, někde je kousek bláta a syn hned křičí: Mamí, pojď sem, pojď se podívat - tady je ták ale tááák velký h.ovno!! Odpovídám stále stejně (i když to h.ovno někdy je) že je to bláto, tak mi strašně nahlas oponuje že ne, že když ne h.ovno, tak hovnobláto :roll:
Mě by to až tak nevadilo, h.ovno je h.ovno (nesnáším názvy jako bobek, boban, kokešák apod.), jen teda kolemjdoucí valí bulvy nad jeho slovníkem no :oops:

OT: proč je h.ovno vulgarismus? Když už ani ani na emiminu to nejde, naučím syna říkat exkrement no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.1.14 09:04
@Hejhulka25 píše:
Teda holky, čekám až mi usne prtě po krmení a narazila jsem na tuto diskuzi a brečím tu smíchy :lol: přidám perličky našich dcer
u nás je oblíbená pizza, bohužel ani jedna z nich to dlouho neuměla vylovit správně a tak dost často teď už s dvouletou když jdeme v obchodě, tak volá pi. a(místo c si přidejte č) :mrgreen: to byste nevěřily kolik lidí se otočí :lol:

4.5 letá zase neumí pořádně vyslovovat a trochu pišlá, na otázku jak se jmenuje tak dost čast místo Gábinka, říká Kabinka :mrgreen:

a ještě jedna taky od dvouleté, snažím se jí naučit každý den nějaké slovo a zrovna pracujeme na šup, což o to holka je šikovná, akorát si to osvojila po svém a všude, kde jsme říká místo šup, šuk :mrgreen:

Haha, mala taky rika - suk! Vzdycky vola na psa Bebiku (Febiku) suk, suk (sup, sup) :mrgreen: nastesti se to jeste nestalo na verejnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.1.14 09:05
@LadyTommy píše:
@berry4 kurňa, zas ten parazit, už jsem se podruhé nechala nachytat a pořád lovím brouka :mrgreen:

Taky, taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect