Do jaké nejtrapnější situace vás uvedly vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
21.1.14 20:08

Kamarádka je obyč. ženská a její přítel v Praze lékař, byli pozváni do restaurace k italovi (známe z TV) a jejich holčička se zrovna naučila říkat slovo pulina. V restauraci samé „kapacity“ nafrněné paničky a malá ukazující snad na každou pani v restauraci vykřikuje PULINA, PULINA, PULINA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
21.1.14 20:10
@Vemas píše:
Syn ve skolce na otazku co sme delali o vikendu rekl.„byli sme u babicky, deda moc bumbal a pak se posral“
Podotykam, ze pil litry velmi silneho projimadla (kvuli operaci) a pak proste byl dlouho na wc :mrgreen:

no tak to taky nema chybu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
21.1.14 20:11
@Dagisek píše:
Kamarádka je obyč. ženská a její přítel v Praze lékař, byli pozváni do restaurace k italovi (známe z TV) a jejich holčička se zrovna naučila říkat slovo pulina. V restauraci samé „kapacity“ nafrněné paničky a malá ukazující snad na každou pani v restauraci vykřikuje PULINA, PULINA, PULINA :mrgreen:

co je to pulina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
21.1.14 20:13

@kitty123 ale ucitelkam to nevysvetlis :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
21.1.14 20:13

Vyborne se bavim :mrgreen: Jedna stara historka od synovce (za 2 mesice mu bude 18 :) ) - segra jela k doktorovi a vyjimecne vedl svagr synovce do skolky, meli to tak 5 minut pesky pres vesnici. Dovedl ho tam v backorach :D A ucitelka se pta: Kubiku, tak dneska Te privedl tatinek? A malej na to: Jo, dovedl a celou cestu prděl a hrozne nadaval! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.1.14 20:14

Vagína ( u nás na jihu se občas pulina říká)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.1.14 20:16

Tak naše dítě ve školce prohlásilo, že jí celý víkend babička s dědečkem mučili. A už jsme byli na koberečku a vysvětlovali, že se jen lechtali, že na ní babička volá : zmučím tě a pak jí lechtá. Od té doby si dáváme sakra pozor na výrazy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
21.1.14 20:21

Já jednou odmítala koupit synkovi autíčko, že na něj nemám korunky. Kouknul na mě, na prodavačku a prohlásil „Tak mi ho ukradni, babička mi je ve školce taky krade.“ Tchyně učila v MŠ. Vnučka minule vyprávěla na celej autobus, že maminka má chlupatou pipinku, protože si zapomněla koupit žiletky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
21.1.14 20:27

:-) tak to je dobrý, já myslím, že to nejlepší mě ještě čeká… že mi čerstvá tříleťačka zpívá Kluse na veřejnosti (s prdelí a gustem :-D ), to pal čert, zatím ale asi nejvíc zaperlila s rozborem básničky od babičky: „Šla kačenka kolem vody, napila se horké vody, kač, kač, kač, ty jsi ale srač.“ Celý nákup v supermarketu proběhl tak, že ukazovala ukazováčkem na kdekoho s dotazem „Mamí a to je ten sláč?“ Marně jsem vysvětlovala, že kačenka měla po horké vodě průjem :mrgreen:
Moje perla jako dítěte je, že na přelomu brzkém začátku 80.let jsem prvně asi jako cca tříletá uviděla 2 černochy. Hlasitě a opakovaně jsem to komentovala „Hele, hele čelné huby“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.1.14 20:30

Stála jsem s holkou na nejfrekventovanější ulici u nás ve městě, kde korzujou tisíce lidí. My jsme stály na zastávce trolejbusu, fakt tam byly mraky čekajících. Mezi nima jeden černoch. Linda ještě do té doby černocha neviděla a jak ho zmerčila, začala strašně řvát smíchy a ukazovat na něj prstem a u toho volala „ten pán má čeeeeernýýý oobliiičeeeeeeeeej“. Vůbec se nedala utišit, prostě záchvat smíchu hodný puberťačky, a to jí byly asi 3 roky. A co myslíte…ten černoch nastoupil do stejné troleje jako my a jel s náma až na konečnou :mrgreen: Nejdelších 20 minut v životě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5832
21.1.14 20:35

Sedela jsem se synem v cekarne u detske lekarsky. Cekarna byla uplne plna. V tom asi 3 leta holcicka zlobila a tak ji maminka pritahla k sobe a potichu ji napomenula. Holcicka se od ni odtahla a na celou cekarnu rekla: Fuj, mami! Tobe strasne smrdi z pusy! :jazyk: No cela cekarna se dala do tlumeneho smichu…maminka holcicky chudak cela zcervenala…opravdu jsem ji litovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.14 20:39

Kamarádky syn si jí sedl na klín a za chvilku povídá: mami, tobě smrdí pipka jak silnic :mrgreen:
Anonym kvůli kamarádce..

• Citovat
  • Upravit
2834
21.1.14 20:45

Naše malá teprve začíná s prvními slovy, je jí 14 měsíců, ale je dost na jídlo - hlavně na křupky, takže tahle výraziva celkem zvládá. Jenže místo křupka říká čubka. O víkendu jsme byli v supermarketu, všude narváno a malá už od vstupu do krámu z košíku vyřvávala „čubkůůů, čubkůůů“ :)

Jinak můj starší brácha (cca 5 let) onehdá ještě za komára udělal celkem slušnou ostudu babičce. Byla s ním v čekárně u doktora a krátili si chvíli povídáním. A on jí vyprávěl, jak vždycky v neděli chodí s tátou za kuvama :D Babička se to snažila zahrát do autu, tak mu odvětila, že ví, že chodí za krůtama a jinýma zvířátkama :D Jenže bratr se nedal a krásně jí zopakoval, že nechodí za krůtama, ale za kuvama. Bohužel z táty nikdy nevylezlo, kde to brácha vzal - chodili na zmrzku - údajně :D A babička má z toho újmu ještě dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 20:53

Brecim tu smichy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
21.1.14 20:56
@laducha píše:
A ve školce mají malého cikána a jednou jsme došly do šatny a on s otcem taky a ona na celé kolo
  • Mami, to je ten zlobivý černoch.
  • Buď potichu, řekneš mi to venku.
  • Proč až venku? Já to chci říct teď.
  • A proč jako nebydlí v Africe??? :mrgreen:
Příspěvek upraven 21.01.14 v 20:05

Tak to mi připomnělo kamarádovic 5letou dceru: šla s tatínkem nakoupit do místní večerky, kterou vlastní manželé vietnamského původu.
- a tati, proč maj šikmý oči? – protože jsou z Číny (kamarád to chtěl zjednodušit)
- a tati, proč jsou teda tady a ne v Číně? – protože v Číně jich žije už moc
- no tak dva by se tam snad ještě vešli, ne?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí