Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@RadkaCh píše:
Já ještě zkušenosti nemám. Ale moje máma mě a mého bráchu zavrhla, když jsme se porvali uprostřed Tesca. Otočila se a šla pryč. Bráchovi tehdy bylo 12 a mně 18![]()
Pravda, to uz je na pruplesk pozde
![]()
@wobludka píše:
Jsem dítěti vysvětlovala, k čemu jsou vložky a tampóny - máme fenku, která když hárá, tak dostává kalhotky, aby nepokapala podlahu, tak že je to stejné. Obchoďák, jedna z mých platonických lásek, dlouhé pohledy, bušení srdce v tom mezi našimi obličeji moje vložky, dítě s nima zuřivě mává se slovy - máma hárá!
tak to mě zabilo ![]()
Tak taky něco přidám, sice to nikoho neztrapnilo, ale pro, doufám, pobavení: byla oslava mojí starší neteře, 7 let, a strejda, kterej už musel odjet s babičkou, řiká: tak jedem, musim jít ještě na noční a mladší neteř, 2 roky (momentálně hrozně majetnicka), vyběhla a kříčí: neee na nočník jdu jáá…no všichni se váleli smíchy ![]()
No a nedavno opet v buse jentak syn prohodi: „mami jsi kun*a
nevim kde to slysel, takhle spolu nemluvime, ale vypadalo to pekne
nebo jeho nejoblibenejsi pisnicka na verejnosti - "pristoupila starsi dama, sedla si mu na bujana“ ![]()
@kitty123 píše:
No a nedavno opet v buse jentak syn prohodi: „mami jsi kun*anevim kde to slysel, takhle spolu nemluvime, ale vypadalo to pekne
nebo jeho nejoblibenejsi pisnicka na verejnosti - "pristoupila starsi dama, sedla si mu na bujana“
Neeeee, to s tou kun.ou ![]()
Tak já mám syna ještě malého, ale vím podle vyprávění, co jsem ve čtyřech letech vyvedla já. Rodiče měli penzion a já přišla v deset (největší nával) do lokálu v noční košili v jedné ruce prázdnou lahvičku od parfému G. Sabatini (ségra si ji koupila za první výplatu) a ve druhé ruce tampon. No a na celý lokál jsem směrem k ségře pronesla, že ta její voda, co měla na záchodě hrozně smrdí (ta voňavka) a měla by si rychle raději vzít tohla (tampon), aby mohla skákat jako ta paní. (V televizi běžela reklama na tampony, kdy ženská skákala z vodopádu do vody). Celá hospoda se smála, ségra rudá až někde se běžela schovat do kuchyně a celý večer už nevylezla. Zpětně jsem se ale dozvěděla, že díky tomu si jí všiml teď už švagr, který tam s kolegama z práce seděl. ![]()
@kitty123 Naše 2.5 letá miluje písničku od Kluse hlavně za co Bože za co 4.roky v pr… Jelikož mluví opravdu dobře, vše ji je super rozumět
Když se ji někdo zeptá jestli něco zazpívá, tak to je tohleto(přitom umí nezpočet jiných písniček) úplně se děsím toho až půjdem znovu k zápisu do školky-to bude ostuda
Tak mne osobne ted zrovna nevim, ale moje segra, kdyz byla malinka, jela s mamkou tramvaji, nekdo se tam uprdl, no pry to byl hroznej smraf a segra na mamku:maminko ty si se updla vid?
.
@Uju jo moje pětiletá sestra to taky miluje a začala to spivat se mnou v autobuse taky super
@Uju píše:
- Byla jsem s tou starší v bazénu. Tenkrát ji bylo cca 7let. No a do šatny přišla ženská s hrozně moc šilhavou holčičkou. Naše madam se jak jinak než nahlas ptala jestli sjem si všimla a co na to říkám, odpověděla jsem ji, že to tak někdo prostě má a že se to třeba časem srovná a snažila se převést téma, ale jak jinak, než že to Adi začala rozebírat nahlas před tou paní a holčičkou
Paní to dost urazilo a já vůbec nevěděla jak ji slušně říct aby už konečně zmlkla
- No a já taky ztrapnila mamku. Bavila se se známejma, že jako už nenosím plíny atd…já donesla její vložky, položila na stůl a řekla, že já plíny nenosím, ale maminka jo
Bylo tam i dost chlapů a mamka byla červená až na zadku.
@kamikaa píše:
Tak mne osobne ted zrovna nevim, ale moje segra, kdyz byla malinka, jela s mamkou tramvaji, nekdo se tam uprdl, no pry to byl hroznej smraf a segra na mamku:maminko ty si se updla vid?![]()
.
@Idril No, starší měla před vánocema koncert(se základkou) a malá to začala zpívat - lidí asi půl sálu-tepr se scházeli. No, jen jsem slyšela starší jak na ni houkla od podia „ségra zklapni nebo mámu trefí“
Naštěstí poslechla a moc lidí to neslyšelo, ale fakt se toho děsím. Slovník naší malé je hodně pikantní(pochytila od starší- 11let)
@kitty123 jo, na to maj talent. s tou mladší si as do budoucna domluvím nějaký znamení, že jako když se třeba podrbu za uchem, tak ona zmlkne nebo tak ![]()
A taky nedávno tak mala sestra na mamku: a mamí není ti to trochu trapný, že budeš babička a ještě chodíš do práce?