Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Barca12345 píše:
Podobna situace se mi stala taky… jenze!!! Tehdy petileta nevlastni dcerka nasla meho vibrouse. S tchyni jsme delaly v kuchyni chlebicky, ona dokvaci a rika „Co to je“? A tchyne, jak mrkla koutkem oka rika „asi kulma“… o par minutek sel svagr na zachod a v koupelne si cacory natacely vlasy - MOU KULMOU!!! Bylo to pro me strasny![]()
@Barca12345 píše:
Podobna situace se mi stala taky… jenze!!! Tehdy petileta nevlastni dcerka nasla meho vibrouse. S tchyni jsme delaly v kuchyni chlebicky, ona dokvaci a rika „Co to je“? A tchyne, jak mrkla koutkem oka rika „asi kulma“… o par minutek sel svagr na zachod a v koupelne si cacory natacely vlasy - MOU KULMOU!!! Bylo to pro me strasny![]()
tak to už je moc, válím se tu smíchy
![]()
No to jednou také v buse, to samé dítě: Pane řidiči, vy budete mít miminko? ![]()
Známé se stalo toto: byla na záchodě někde v nákupním centru a vzala si do kabinky synka. Jenže měla své dny a měnila si vložku…Když vylezli ven, plno lidí a synáček se hlasitě ptá „maminko a ty jsi se pokakala?“
@slavuska1 píše:
tak to už je moc, válím se tu smíchy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se valel hanbou… jako nejsem zadny puritan, ale to uz bylo moc! Jeste tchyni rikam „proc jsi ji to jako rekla“ a ona „ja si fakt myslela, ze je to kulma“ no moje nervy ![]()
To ja jsem byla s malou segrou v parku. Sedime na lavicce a odpocivame a naproti na lavicku se posadil takovej mladej kluk. Segra vstala dosla k nemu, oprela se mu o koleno a povida mi : proc na me ten pan tak blbe cumi
tak jsem ji vysvetlila ze pan necumi pan kouka
klukovi se omluvila chytla prcka a zdrhala ![]()
A vcera muj syn sedici ve voziku v lidlu u kasy zmercil jakou si starou pani vedle u pasu. Ukazal na ni a na celej lidl pritom rval : baaaba
tak jsem mu ruda az na pr,,li zacala vysvetlovat ze to nase banicka nejni ale on si stejnak vedl svou jeste ze pani byla v pohode a jen e smala ![]()
Pak uz jen klasika - v autobuse jsme si sedly vedle korpulentnejsi damy a mala rika „maminko, pani stlasne smldi, pojd jinam“… a kdyz zacinala chapat rozdily mezi klukem a holkou, kazdemu znamemu rikala - jsi kluk a mas sulinka, jsi holka a mas pipinku… ![]()
Bylo to čerstvě po revoluci asi kolem roku 1991, kdy jel manž. s prostředním synem v tramvaji a manž. měl takovou zelenou bundu (tenkrát se to nosilo- s kapucí, kapsami) a syn na celou tramvaj „tati ty si estébák“ (myslel esenbák), manž. hned, kde si na to byl a on „jo jsi estébák, máš takovou bundu“
Dneska zvládl starší syn proječet celý nákup a zpáteční cestu… Protože chtěl koupit jenom tři koblihy a já přidala do pytlíku ještě jeden pro manžela. Před obchodem mi jedna starší paní soucitne řekla, že to dítě lituje protože takový neurotik bude mít těžký život… Podotýkám že syn v obchodě běžně neřve, před dnešní scénou to bylo jenom dvakrát a jen velice krátce… ![]()
@terinka4444 píše:
jo joještě že tchýně nedorazila, ale on je fakt zvláštní
ten vobrátor myslím
Oni je vyrábějí teď takové aby asi ty vibratory byly diskretni
horší kdyby vypadal úplně jak klasicky penis!!
mi se to stát tak by jsem se zbláznila ![]()
Tak naše malá teprve začala mluvit, ale mně trapasy neva, baví mě to. ![]()
To jsme třeba byli v knihovně, taťka šel na záchod, tak šla s ním, jako doprovod. Vylezli a ve dveřích potkali starou paní (společné záchody). Malá jí povídá „taťka bobek“ „vééélkej“ a aby bylo jasno, ještě dodala „fůůůůůůůj“ a nakrčila nosík, jakože smrděl.
Jako paní v pohodě, jen taťka nějak změnil barvu. ![]()
@Anulka píše:
Bylo to čerstvě po revoluci asi kolem roku 1991, kdy jel manž. s prostředním synem v tramvaji a manž. měl takovou zelenou bundu (tenkrát se to nosilo- s kapucí, kapsami) a syn na celou tramvaj „tati ty si estébák“ (myslel esenbák), manž. hned, kde si na to byl a on „jo jsi estébák, máš takovou bundu“
No a největší trapas jsem prý udělala mamce když jsem se ve 4 letech ptala jak se dělaj děti v autobuse z Čáslavy do Prahy a byla tak neodbytná že mamina musela dělat přednášku celému autobusu
![]()
Autobus plný lidí a v něm cigáni…Můj miláček se právě učil barvy a nezapomněla se mě přes celej autobus zeptat, jakou barvu kůže má ta holčička, co má tu pěknou čepičku
Pak řekl…já vím mami, stejně jako náš pejsek Červík-černou
Bylo mi faaakt trapně a zároveň jsem zadržovala smích