Do jaké nejtrapnější situace vás uvedly vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
21.1.14 19:21
@RadkaCh píše:
Já ještě zkušenosti nemám. Ale moje máma mě a mého bráchu zavrhla, když jsme se porvali uprostřed Tesca. Otočila se a šla pryč. Bráchovi tehdy bylo 12 a mně 18 :oops: :mrgreen:

Pravda, to uz je na pruplesk pozde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.1.14 19:22
@wobludka píše:
Jsem dítěti vysvětlovala, k čemu jsou vložky a tampóny - máme fenku, která když hárá, tak dostává kalhotky, aby nepokapala podlahu, tak že je to stejné. Obchoďák, jedna z mých platonických lásek, dlouhé pohledy, bušení srdce v tom mezi našimi obličeji moje vložky, dítě s nima zuřivě mává se slovy - máma hárá!

tak to mě zabilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
21.1.14 19:23

Tak taky něco přidám, sice to nikoho neztrapnilo, ale pro, doufám, pobavení: byla oslava mojí starší neteře, 7 let, a strejda, kterej už musel odjet s babičkou, řiká: tak jedem, musim jít ještě na noční a mladší neteř, 2 roky (momentálně hrozně majetnicka), vyběhla a kříčí: neee na nočník jdu jáá…no všichni se váleli smíchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
21.1.14 19:26

No a nedavno opet v buse jentak syn prohodi: „mami jsi kun*a :roll: nevim kde to slysel, takhle spolu nemluvime, ale vypadalo to pekne :mrgreen: nebo jeho nejoblibenejsi pisnicka na verejnosti - "pristoupila starsi dama, sedla si mu na bujana“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.1.14 19:31
  • Byla jsem s tou starší v bazénu. Tenkrát ji bylo cca 7let. No a do šatny přišla ženská s hrozně moc šilhavou holčičkou. Naše madam se jak jinak než nahlas ptala jestli sjem si všimla a co na to říkám, odpověděla jsem ji, že to tak někdo prostě má a že se to třeba časem srovná a snažila se převést téma, ale jak jinak, než že to Adi začala rozebírat nahlas před tou paní a holčičkou :zed: Paní to dost urazilo a já vůbec nevěděla jak ji slušně říct aby už konečně zmlkla :oops:
  • No a já taky ztrapnila mamku. Bavila se se známejma, že jako už nenosím plíny atd…já donesla její vložky, položila na stůl a řekla, že já plíny nenosím, ale maminka jo :lol: Bylo tam i dost chlapů a mamka byla červená až na zadku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.1.14 19:32
@kitty123 píše:
No a nedavno opet v buse jentak syn prohodi: „mami jsi kun*a :roll: nevim kde to slysel, takhle spolu nemluvime, ale vypadalo to pekne :mrgreen: nebo jeho nejoblibenejsi pisnicka na verejnosti - "pristoupila starsi dama, sedla si mu na bujana“ :mrgreen:

Neeeee, to s tou kun.ou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
21.1.14 19:33

Tak já mám syna ještě malého, ale vím podle vyprávění, co jsem ve čtyřech letech vyvedla já. Rodiče měli penzion a já přišla v deset (největší nával) do lokálu v noční košili v jedné ruce prázdnou lahvičku od parfému G. Sabatini (ségra si ji koupila za první výplatu) a ve druhé ruce tampon. No a na celý lokál jsem směrem k ségře pronesla, že ta její voda, co měla na záchodě hrozně smrdí (ta voňavka) a měla by si rychle raději vzít tohla (tampon), aby mohla skákat jako ta paní. (V televizi běžela reklama na tampony, kdy ženská skákala z vodopádu do vody). Celá hospoda se smála, ségra rudá až někde se běžela schovat do kuchyně a celý večer už nevylezla. Zpětně jsem se ale dozvěděla, že díky tomu si jí všiml teď už švagr, který tam s kolegama z práce seděl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.1.14 19:34

@kitty123 Naše 2.5 letá miluje písničku od Kluse hlavně za co Bože za co 4.roky v pr… Jelikož mluví opravdu dobře, vše ji je super rozumět :roll: Když se ji někdo zeptá jestli něco zazpívá, tak to je tohleto(přitom umí nezpočet jiných písniček) úplně se děsím toho až půjdem znovu k zápisu do školky-to bude ostuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
21.1.14 19:36

Tak mne osobne ted zrovna nevim, ale moje segra, kdyz byla malinka, jela s mamkou tramvaji, nekdo se tam uprdl, no pry to byl hroznej smraf a segra na mamku:maminko ty si se updla vid? :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
21.1.14 19:38

@Uju jo moje pětiletá sestra to taky miluje a začala to spivat se mnou v autobuse taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
21.1.14 19:38
@Uju píše:
  • Byla jsem s tou starší v bazénu. Tenkrát ji bylo cca 7let. No a do šatny přišla ženská s hrozně moc šilhavou holčičkou. Naše madam se jak jinak než nahlas ptala jestli sjem si všimla a co na to říkám, odpověděla jsem ji, že to tak někdo prostě má a že se to třeba časem srovná a snažila se převést téma, ale jak jinak, než že to Adi začala rozebírat nahlas před tou paní a holčičkou :zed: Paní to dost urazilo a já vůbec nevěděla jak ji slušně říct aby už konečně zmlkla :oops:
  • No a já taky ztrapnila mamku. Bavila se se známejma, že jako už nenosím plíny atd…já donesla její vložky, položila na stůl a řekla, že já plíny nenosím, ale maminka jo :lol: Bylo tam i dost chlapů a mamka byla červená až na zadku.
:mrgreen:
no tak to je drsny :mrgreen: Taky jsme jednou sly kolem pana na vozejcku a syn „proc jede? on neumi chodit?“ Dejala jsem ze neslysim a ze mu to treba vysvetlim pozdeji, ale on se klido zepta vickrat a hlasiteji :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
21.1.14 19:40
@kamikaa píše:
Tak mne osobne ted zrovna nevim, ale moje segra, kdyz byla malinka, jela s mamkou tramvaji, nekdo se tam uprdl, no pry to byl hroznej smraf a segra na mamku:maminko ty si se updla vid? :mrgreen: :mrgreen:.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
21.1.14 19:43

Moc pekne prispevky :mrgreen: ja to svoje „stesticko“ teprve cekam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.1.14 19:44

@Idril No, starší měla před vánocema koncert(se základkou) a malá to začala zpívat - lidí asi půl sálu-tepr se scházeli. No, jen jsem slyšela starší jak na ni houkla od podia „ségra zklapni nebo mámu trefí“ :lol: Naštěstí poslechla a moc lidí to neslyšelo, ale fakt se toho děsím. Slovník naší malé je hodně pikantní(pochytila od starší- 11let)
@kitty123 jo, na to maj talent. s tou mladší si as do budoucna domluvím nějaký znamení, že jako když se třeba podrbu za uchem, tak ona zmlkne nebo tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
21.1.14 19:48

A taky nedávno tak mala sestra na mamku: a mamí není ti to trochu trapný, že budeš babička a ještě chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí