Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kamarádka je obyč. ženská a její přítel v Praze lékař, byli pozváni do restaurace k italovi (známe z TV) a jejich holčička se zrovna naučila říkat slovo pulina. V restauraci samé „kapacity“ nafrněné paničky a malá ukazující snad na každou pani v restauraci vykřikuje PULINA, PULINA, PULINA ![]()
@Vemas píše:
Syn ve skolce na otazku co sme delali o vikendu rekl.„byli sme u babicky, deda moc bumbal a pak se posral“
Podotykam, ze pil litry velmi silneho projimadla (kvuli operaci) a pak proste byl dlouho na wc
no tak to taky nema chybu ![]()
@Dagisek píše:
Kamarádka je obyč. ženská a její přítel v Praze lékař, byli pozváni do restaurace k italovi (známe z TV) a jejich holčička se zrovna naučila říkat slovo pulina. V restauraci samé „kapacity“ nafrněné paničky a malá ukazující snad na každou pani v restauraci vykřikuje PULINA, PULINA, PULINA
co je to pulina?
Vyborne se bavim
Jedna stara historka od synovce (za 2 mesice mu bude 18
) - segra jela k doktorovi a vyjimecne vedl svagr synovce do skolky, meli to tak 5 minut pesky pres vesnici. Dovedl ho tam v backorach
A ucitelka se pta: Kubiku, tak dneska Te privedl tatinek? A malej na to: Jo, dovedl a celou cestu prděl a hrozne nadaval! ![]()
Tak naše dítě ve školce prohlásilo, že jí celý víkend babička s dědečkem mučili. A už jsme byli na koberečku a vysvětlovali, že se jen lechtali, že na ní babička volá : zmučím tě a pak jí lechtá. Od té doby si dáváme sakra pozor na výrazy ![]()
Já jednou odmítala koupit synkovi autíčko, že na něj nemám korunky. Kouknul na mě, na prodavačku a prohlásil „Tak mi ho ukradni, babička mi je ve školce taky krade.“ Tchyně učila v MŠ. Vnučka minule vyprávěla na celej autobus, že maminka má chlupatou pipinku, protože si zapomněla koupit žiletky.
tak to je dobrý, já myslím, že to nejlepší mě ještě čeká… že mi čerstvá tříleťačka zpívá Kluse na veřejnosti (s prdelí a gustem
), to pal čert, zatím ale asi nejvíc zaperlila s rozborem básničky od babičky: „Šla kačenka kolem vody, napila se horké vody, kač, kač, kač, ty jsi ale srač.“ Celý nákup v supermarketu proběhl tak, že ukazovala ukazováčkem na kdekoho s dotazem „Mamí a to je ten sláč?“ Marně jsem vysvětlovala, že kačenka měla po horké vodě průjem ![]()
Moje perla jako dítěte je, že na přelomu brzkém začátku 80.let jsem prvně asi jako cca tříletá uviděla 2 černochy. Hlasitě a opakovaně jsem to komentovala „Hele, hele čelné huby“.
Stála jsem s holkou na nejfrekventovanější ulici u nás ve městě, kde korzujou tisíce lidí. My jsme stály na zastávce trolejbusu, fakt tam byly mraky čekajících. Mezi nima jeden černoch. Linda ještě do té doby černocha neviděla a jak ho zmerčila, začala strašně řvát smíchy a ukazovat na něj prstem a u toho volala „ten pán má čeeeeernýýý oobliiičeeeeeeeeej“. Vůbec se nedala utišit, prostě záchvat smíchu hodný puberťačky, a to jí byly asi 3 roky. A co myslíte…ten černoch nastoupil do stejné troleje jako my a jel s náma až na konečnou
Nejdelších 20 minut v životě ![]()
Sedela jsem se synem v cekarne u detske lekarsky. Cekarna byla uplne plna. V tom asi 3 leta holcicka zlobila a tak ji maminka pritahla k sobe a potichu ji napomenula. Holcicka se od ni odtahla a na celou cekarnu rekla: Fuj, mami! Tobe strasne smrdi z pusy!
No cela cekarna se dala do tlumeneho smichu…maminka holcicky chudak cela zcervenala…opravdu jsem ji litovala ![]()
Kamarádky syn si jí sedl na klín a za chvilku povídá: mami, tobě smrdí pipka jak silnic ![]()
Anonym kvůli kamarádce..
Naše malá teprve začíná s prvními slovy, je jí 14 měsíců, ale je dost na jídlo - hlavně na křupky, takže tahle výraziva celkem zvládá. Jenže místo křupka říká čubka. O víkendu jsme byli v supermarketu, všude narváno a malá už od vstupu do krámu z košíku vyřvávala „čubkůůů, čubkůůů“ ![]()
Jinak můj starší brácha (cca 5 let) onehdá ještě za komára udělal celkem slušnou ostudu babičce. Byla s ním v čekárně u doktora a krátili si chvíli povídáním. A on jí vyprávěl, jak vždycky v neděli chodí s tátou za kuvama
Babička se to snažila zahrát do autu, tak mu odvětila, že ví, že chodí za krůtama a jinýma zvířátkama
Jenže bratr se nedal a krásně jí zopakoval, že nechodí za krůtama, ale za kuvama. Bohužel z táty nikdy nevylezlo, kde to brácha vzal - chodili na zmrzku - údajně
A babička má z toho újmu ještě dneska ![]()
@laducha píše:
A ve školce mají malého cikána a jednou jsme došly do šatny a on s otcem taky a ona na celé koloPříspěvek upraven 21.01.14 v 20:05
- Mami, to je ten zlobivý černoch.
- Buď potichu, řekneš mi to venku.
- Proč až venku? Já to chci říct teď.
- A proč jako nebydlí v Africe???
Tak to mi připomnělo kamarádovic 5letou dceru: šla s tatínkem nakoupit do místní večerky, kterou vlastní manželé vietnamského původu.
- a tati, proč maj šikmý oči? – protože jsou z Číny (kamarád to chtěl zjednodušit)
- a tati, proč jsou teda tady a ne v Číně? – protože v Číně jich žije už moc
- no tak dva by se tam snad ještě vešli, ne?…