Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dle me ceka dobirka jen tyden na vyzvednuti pak putuje zpet…uz bych zhavila drat na postu ![]()
@mikitaa píše:
Dle me ceka dobirka jen tyden na vyzvednuti pak putuje zpet…uz bych zhavila drat na postu
a žhavit drát asi na tu poštu, kde údajně dle sledování zásilky balík leží což ![]()
@mikitaa píše:
Zkus tam..otazkou je jestli tam vubec lezi…
tak už jsem tam volala a leží u nich, že prý si to budou zítra vyzvedávat, tak si asi žádali o prodloužení uložení zásilky
Nevíte jak dlouho může trvat než dojde složenka s penězi pokud jsi dnes pán balík vyzvedl?
Když si ho dnes vyzvedl, tak ti přijdou možná zítra, ale spíše v pondělí ![]()
Dobrý den mám dotaz třeba nikdo poradi…
Posílala jsem paní kočárek na dobírku…hned si jej převzala…dnes je to přesně týden a složenka na dobírkou částku nikde…
A najednou mi paní pise že došly peníze ji..nejde o malou částku..jak dal postupovat? Navíc se jedna o paní ktera je vedena jako podvodnice nato jsem přišla az ted… ![]()
Víte někdo co dělat? ![]()
Ahoj, tak to jsem ještě neslyšela..tak já bych se koukla na druhý díl tý složenky co ti na poště vrátili, jestli si tam uvedla správně číslo tvého účtu a pokud jo, tak reklamace na poště, je to jejich chyba.
To doufám že jde jen o omyl stát se může cokoli…jen me to znejistilo ještě více.
No pslala jsem ji jestli by byla teda tak laskava a poslala je me.
Mam ale i podací lístek z posty…tak asi podat když tak nějakou reklamaci?
A co jsi vypsala do poukázky? Číslo účtu nebo ti ty peníze měli přijít složenkou. To je nějaký divný… že by znala nějaký fígl, jak obejít poštu. Dyť ta pošŤačka jí to mohla dát jen za peníze, ne?
To je divný, to jakože to paní převzala, zaplatila a pošta jí poslala peníze na její adresu?.. tak to bych šla na poštu a udělala tam pěkný tóčo
@avm3
Mela jsem to složenkou na adresu. Ona mi psala ze ji došla včera a odesílatel i adresát je ona což je hloupost.
Ja mam i na podacím lístku všechno vyplněne dobře. No podala jsem reklamaci tak uvidím.