Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cmochy
jéé na V moci ďábla bych málem zapomněla, hodně dobrej horor ![]()
@Šalvějka píše:
@Cmochy
jéé na V moci ďábla bych málem zapomněla, hodně dobrej horor
![]()
Normálně bych se ráda znovu koukla jak jsem si na to vzpomněla, ale jsem v sedmém měsíci těhotenství, takže NE NE NE!!!
@malaVetrackova píše:
@kaccenaa super, zkusím to stáhnoutkdyž řikáš, že jste museli mít rozsvícíno..
Tak každý se bojí něčeho jiného, mě tohle teda stačilo
Ale doporučila mi to kamarádka s tím, že je to podle ní jen „lepší detektivka“
Já se hodně řídím i hodnocením na csfd, snažím se vybírat filmy nad 70% ![]()
@Cmochy
tak to chápu
já ho asi sosnu, už jsem ho delší dobu taky neviděla ![]()
@kaccenaa píše:
Tak mrkni na csfd.cz - http://www.csfd.cz/hledat/?…
Mě bylo divný že to má pokračování
aspoň už se příště nebudu tolik bát
![]()
@kaccenaa už to stahuju takže až v noci budu uspávat tu naší neposedu tak budu koukat..
Já právě na tom csfd neumím nějak ty filmy hledat, vždycky mi vyjedou filmy hrozně starý..
![]()
No mě docela děsil horor Nenávist, Oko… Vystupuje tam něco takového jak v Kruhu taková hnusota ![]()
@Lus-i píše:
Já nedávno koukala na paranormální aktivity, není to uplně horor ale bála jsem se dost, je to podle skutečný události a přímo natočený těma lidma co se jim to stalo. Jsou čtyři díly, já viděla teda jen ten první, další schánim a 4 je ted v kinech prej.
To, že je podle skutečné události
![]()
Jinak mně tedy utkvěl v hlavě horor, který jsem viděla asi před 8-10 lety, viděla jsem ho italsky, tam se jmenoval La casa maledetta, v češtině je to nějak Křik ptáků nebo nějak tak, nedaří se mi to najít, ten český název. Já jsem fakt milovník hororů a tady jsem se bála
.Většinou se směju
![]()
Urcite Sinister
A taky dobry je The last house on the left!
Sinister, Žena v černém, Sirotčinec, Zrcadlo, Insidious, REC, Orphan, Mlha- ten konec mě fakt dostal, 30 dní dlouhá noc a spoustu dalších ![]()
Sinistr mě přišel horší než jsem čekal. Lekačka občas dobrá, ale ten příběh málo logický i na horor. A špatné masky, spíš jako „emo“, než to co měli být…
Za mě vede Nenávist, ameriká i japonská verze, z obou jsem měl opravdu strach…
@Mia82 30 dní dlouhá noc
Tak to má atmosféru a nápad, no a upíři tam mají skvělé zuby
. To se mi hodně líbilo.
@yum-yum26 píše:
To, že je podle skutečné události![]()
No tak sem se spletla
mě to bylo řečeno
teď už vím že je to jen film ![]()
Incident nebo Noční incident u názvu si nejsem jistá, trochu psycho z blázince.:-)