Dobrý horor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
30.11.12 14:03

@Cmochy
jéé na V moci ďábla bych málem zapomněla, hodně dobrej horor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
30.11.12 14:05
@Šalvějka píše:
@Cmochy
jéé na V moci ďábla bych málem zapomněla, hodně dobrej horor :palec:

:pankac:
Normálně bych se ráda znovu koukla jak jsem si na to vzpomněla, ale jsem v sedmém měsíci těhotenství, takže NE NE NE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
30.11.12 14:06
@malaVetrackova
@malaVetrackova píše:
@kaccenaa super, zkusím to stáhnout :D když řikáš, že jste museli mít rozsvícíno.. :mrgreen:

Tak každý se bojí něčeho jiného, mě tohle teda stačilo :) Ale doporučila mi to kamarádka s tím, že je to podle ní jen „lepší detektivka“ :D Já se hodně řídím i hodnocením na csfd, snažím se vybírat filmy nad 70% :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.11.12 14:08

@Cmochy
tak to chápu :D já ho asi sosnu, už jsem ho delší dobu taky neviděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
30.11.12 14:08
@kaccenaa píše:
Tak mrkni na csfd.cz - http://www.csfd.cz/hledat/?… ;)

Mě bylo divný že to má pokračování :D aspoň už se příště nebudu tolik bát :roll: ;)

• Citovat
  • Upravit
30.11.12 14:16

@kaccenaa už to stahuju takže až v noci budu uspávat tu naší neposedu tak budu koukat.. :lol: Já právě na tom csfd neumím nějak ty filmy hledat, vždycky mi vyjedou filmy hrozně starý.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.11.12 14:30

No mě docela děsil horor Nenávist, Oko… Vystupuje tam něco takového jak v Kruhu taková hnusota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
30.11.12 14:35
@Lus-i píše:
Já nedávno koukala na paranormální aktivity, není to uplně horor ale bála jsem se dost, je to podle skutečný události a přímo natočený těma lidma co se jim to stalo. Jsou čtyři díly, já viděla teda jen ten první, další schánim a 4 je ted v kinech prej.

To, že je podle skutečné události :?: :)

• Citovat
  • Upravit
Imane
30.11.12 14:39

Jinak mně tedy utkvěl v hlavě horor, který jsem viděla asi před 8-10 lety, viděla jsem ho italsky, tam se jmenoval La casa maledetta, v češtině je to nějak Křik ptáků nebo nějak tak, nedaří se mi to najít, ten český název. Já jsem fakt milovník hororů a tady jsem se bála :mrgreen:.Většinou se směju :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
437
30.11.12 14:43

Urcite Sinister :pankac: A taky dobry je The last house on the left!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
30.11.12 14:59

Sinister, Žena v černém, Sirotčinec, Zrcadlo, Insidious, REC, Orphan, Mlha- ten konec mě fakt dostal, 30 dní dlouhá noc a spoustu dalších :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
30.11.12 15:05

Sinistr mě přišel horší než jsem čekal. Lekačka občas dobrá, ale ten příběh málo logický i na horor. A špatné masky, spíš jako „emo“, než to co měli být…

Za mě vede Nenávist, ameriká i japonská verze, z obou jsem měl opravdu strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
30.11.12 15:25

@Mia82 30 dní dlouhá noc :palec: Tak to má atmosféru a nápad, no a upíři tam mají skvělé zuby :palec:. To se mi hodně líbilo.

• Citovat
  • Upravit
Lus-i
30.11.12 15:42
@yum-yum26 píše:
To, že je podle skutečné události :?: :)

No tak sem se spletla :lol: mě to bylo řečeno ;) teď už vím že je to jen film :D

• Citovat
  • Upravit
477
30.11.12 16:04

Incident nebo Noční incident u názvu si nejsem jistá, trochu psycho z blázince.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí