Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GianaS píše:
Incident nebo Noční incident u názvu si nejsem jistá, trochu psycho z blázince.:-)
@Lus-i píše:
No tak sem se spletlamě to bylo řečeno
teď už vím že je to jen film
Ne, v pohodě
. Jen ten, kdo Ti to řekl, Tě chtěl asi řádně vyděsit
.Je to podobná mystifikace jako Záhada Blair Witch, jestli si pamatuješ.
@yum-yum26 píše:
Ne, v pohodě. Jen ten, kdo Ti to řekl, Tě chtěl asi řádně vyděsit
.Je to podobná mystifikace jako Záhada Blair Witch, jestli si pamatuješ.
A taky se jí to povedlo
tak to si nepamatuju ![]()
Naprosto bez konkurence, jestli se chceš opravdu bát je SINISTER ![]()
A jako thriller doporučuji LA CARA OCULTA, jde stahnout s titulkama uvnitř, stačí přežít 40min romantiky a pak budeš jen „čumět“ ![]()
@dani24687 píše:
A jako thriller doporučuji LA CARA OCULTA, jde stahnout s titulkama uvnitř, stačí přežít 40min romantiky a pak budeš jen „čumět“
jojo ten mě dostal jak se to nakonec vyvrbilo
ženu v černém je to je totální blbost… mně se líbily i černobylské deníky
@Crystal87 píše:
jojo ten mě dostal jak se to nakonec vyvrbiloženu v černém je to je totální blbost… mně se líbily i černobylské deníky
I mě
prvních 40min jsme říkali, že „proboha, co jsme to stáhli“, ale španělský filmy jsou většinou špica, tak jsme tomu dali šanci ![]()
Nedávno jsem se koukala s přítelem na Grouve encounters nebo tak nějak, 1. i 2. díl a mnohem lepší byla 1. tu 2 pěkně dokučily…ale jako pěkně jsem miláčkovi drtila ruku ![]()
Zkus Wolf Creek (podle skutecne udalosti), Sillent Hill, Sirotcinec, ale ani cesky horor T. M.A. neni vubec spatny. Pak me napadly jeste nejaky starsi, ale ty chces spis novy.
Nevíte někdo kde se dá stáhnout ten horor Sinister? na uloz.to jsem to nenašla.. mám chut na nějaký horor a žádný slušný nemůžu najít nebo už jsem většinu viděla ![]()
Taky jsem ho chtěla stáhnout, na uložto už není
. Ach jo, tak třeba časem. Jinak my teď byli v kině na hororu Mama a taky dost dobrý
.
@dani24687 Sinister mi přišel takový divný, jsme na to koukali a ten jejich „pan Bubák“ nevím no… viděla jsem spoustu lepších ![]()
za mě z hororů které jsem viděla za poslední cca rok vede Orphan
![]()