Výměna manželek 2013

Anonymní
28.11.12 10:58

Výměna manželek 2013

Zdravím všechny :mavam:
Je tady nějaká mamina, která si prošla Výměnou manželek? Nebo třeba jejich známý?
Píšu anonymně, protože jsem se sama do toho přihlásila a chci tak něco o tom vědět víc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
28.11.12 11:06

Ahoj, já sem sice nebyla ve Výměně ani známí, ale známá známý :mrgreen: a údajně prý TV pustila jen to nejhorší a všelijak si to pozměnila a nastříhala k obrazu svému a paní skončila nakonec s antidepresivama a na léčení kvůli ostudě, lidi si na ni ukazovali atd. Ale nevim, je to jen z povídaček :nevim: třeba to u nich tak hrozný fakt je :mrgreen: těžko říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.11.12 11:12

Ahoj. Pamatuju si že už tady náká diskuze byla a psal někdo odsud že tam byl a bylo to strašný :lol:
Je jasný že vystříhaj a ukážou to nejhorší a taky koho by bavila náká normální rodina, tak i podle toho vybíraj :lol: takže jestli vás vybrali tak bud je u vás něco divného :mrgreen: a nebo se k někomu hodně divnému dostaneš :mrgreen:
To jsou vyhlídky, ale už se těšim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.11.12 11:15
@Anonymní píše:
Zdravím všechny :mavam:
Je tady nějaká mamina, která si prošla Výměnou manželek? Nebo třeba jejich známý?
Píšu anonymně, protože jsem se sama do toho přihlásila a chci tak něco o tom vědět víc :mrgreen:

Proč ses přihlásila? To mě vždycky zajímá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.11.12 11:16
@Kamča.dalmatinka píše:
Ahoj. Pamatuju si že už tady náká diskuze byla a psal někdo odsud že tam byl a bylo to strašný :lol:
Je jasný že vystříhaj a ukážou to nejhorší a taky koho by bavila náká normální rodina, tak i podle toho vybíraj :lol: takže jestli vás vybrali tak bud je u vás něco divného :mrgreen: a nebo se k někomu hodně divnému dostaneš :mrgreen:
To jsou vyhlídky, ale už se těšim :mrgreen:

Ono stačí aby zakladatelka byla třeba vegetariánka a v druhé rodině budou „žrát“ jenom ovar a škvarky.. :). Nebo aby měla např. zakladatelka panickou hrůzu z hadů a ocitla se u nějakého chovatele se spoustou hadích mazlíčků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.11.12 11:16
@monika32 píše:
Proč ses přihlásila? To mě vždycky zajímá :mrgreen: :mrgreen:

Já četla, že prý nejvíc kvůli chlapovi, aby si uvědomil co má doma za servis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.11.12 11:18

Jinak ještě teda, vím, že na mmb psala paní, zrovna jak běžel ten díl v televizi a rovnou se obhajovala v přímém přenosu :mrgreen:. Byla to taková ta s dvěma holčičkama, které oblékala na chlup stejně a měla ve skříní seskládané oblečky podle barev a u nich cedulky na co to oblečení slouží.. Psala, že v tv to vypadá jako vyhrocené do extrémů ale ve skutečnosti to tak vůbec není.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nancy.bl
28.11.12 11:19

@Kamča.dalmatinka přesně. Jestli ráda uklízíš, dostaneš se do bordelu. Když nemáš ráda zvířata v bytě, tak se octneš na „farmě“ a podobně. Nešla bych ani za nic…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.12 11:20

Já se přihlásila, když mně nejvíc naštval ten můj a prohlásil, že dělám hov.. a to mně tak dopálilo, že jsem si dala přihlášku. No a popsala jsem nás tam pikantně, ale po pravdě. Italská rodina. Přítel je nervák, vztekloun a do huby si nevidí, takže asi proto si nás zvolili. Mají nám dát ještě vědět, ale po prvním rozhovoru s nima nám řekli zrovna, že se jim náramě hodíme. Jinak jsme normální :lol:

• Citovat
  • Upravit
nancy.bl
28.11.12 11:21

Tak to bude pr.del

• Citovat
  • Upravit
8566
28.11.12 11:24
@Anonymní píše:
Já se přihlásila, když mně nejvíc naštval ten můj a prohlásil, že dělám hov.. a to mně tak dopálilo, že jsem si dala přihlášku. No a popsala jsem nás tam pikantně, ale po pravdě. Italská rodina. Přítel je nervák, vztekloun a do huby si nevidí, takže asi proto si nás zvolili. Mají nám dát ještě vědět, ale po prvním rozhovoru s nima nám řekli zrovna, že se jim náramě hodíme. Jinak jsme normální :lol:

Waaau.. tak to nebude samosebou.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
28.11.12 11:25
@Anonymní píše:
Já se přihlásila, když mně nejvíc naštval ten můj a prohlásil, že dělám hov.. a to mně tak dopálilo, že jsem si dala přihlášku. No a popsala jsem nás tam pikantně, ale po pravdě. Italská rodina. Přítel je nervák, vztekloun a do huby si nevidí, takže asi proto si nás zvolili. Mají nám dát ještě vědět, ale po prvním rozhovoru s nima nám řekli zrovna, že se jim náramě hodíme. Jinak jsme normální :lol:
:mrgreen: Nerváky tenhle pořad vyloženě vyhledává :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 11:26
@nancy.bl píše:
Tak to bude pr.del

No, to bude :mrgreen: Už teď mně je zle. Ale ještě to můžu odmítnout. A taky to nemám na 100% potvrzené. Ptala se nás co bych si já přála, tak já chtěla klid a relax a ptala se přítele co by on nechtěl, tak řekl nějakou špínu do baráku. Takže je jasné, že já půjdu mezi cigáni s 8 dětma a přítel dostane jejich mámu šmudlu. :lol: :lol: Ale to prý tak není, aspoň nám to řekla. A taky mně řekla, že když mám malé dítě 1 rok, a pak mu bude 1 a půl, že by sem nedali žádnou slepici, která by se nepostarala o dítě, že prý takový blázni nejsou.

• Citovat
  • Upravit
48576
28.11.12 11:28
@Kallkapa píše:
Ono stačí aby zakladatelka byla třeba vegetariánka a v druhé rodině budou „žrát“ jenom ovar a škvarky.. :). Nebo aby měla např. zakladatelka panickou hrůzu z hadů a ocitla se u nějakého chovatele se spoustou hadích mazlíčků :mrgreen:

no vždyt řikám že divný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.11.12 11:29

Jéé tak to se těšim. ještě se teda u vás nenatáčelo tak datum kdy tam budete nevíš co :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí