Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
28.11.12 19:05
@Kamča.dalmatinka píše:
tak to se na tu výměnu těšim ještě víc :pankac:
Hale když tě tady rozhodí jeden negativní příspěvek od cizí osoby tak bejt tebou se tam nehlásim, proto že to pak na internetu i v tvém okolí mužou jít ještě horší reakce a co budeš dělat pak když už ted reaguješ takle :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.11.12 19:07
@Anonymní píše:
No právě :lol: Jestli sis nevšimla, tak skoro každá diskuze se stočí úplně jinam, než jak chtěla nějaká zakladatelka. Já tady chtěla vědět, jestli někdo tady tu výměnu zažil a sešlo se tady plno ženských, který do toho strakaj nos, ale ani jedna z vás Výměnu nezažila. Tak proč jste sem vůbec psaly, téma zní jinak. :roll:

CCCCCC, ale dokud ti nikdo neřekl že mu to přijde divné, tak jsi diskutovala s každým, i když tam nebyl. A najednou ne? No ono se ti i to natáčení, s velkou pravděpodobností stočí úplně jinam než budeš chtít… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 19:13
@monika32 píše:
CCCCCC, ale dokud ti nikdo neřekl že mu to přijde divné, tak jsi diskutovala s každým, i když tam nebyl. A najednou ne? No ono se ti i to natáčení, s velkou pravděpodobností stočí úplně jinam než budeš chtít… :lol: :lol: :lol: :lol:

To se všechno ještě uvidí. A ono to natáčení bude hrozné, to vím, ale když dokážu zachovat klid a nenechám se hned vytočit, tak to zas tak hrozné pro mě nemusí být. A věř tomu, že jsem vytrénovaná z domova držet klid i když se to ve mě vaří, už kvůli dětem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17013
28.11.12 19:20
@Anonymní píše:
To se všechno ještě uvidí. A ono to natáčení bude hrozné, to vím, ale když dokážu zachovat klid a nenechám se hned vytočit, tak to zas tak hrozné pro mě nemusí být. A věř tomu, že jsem vytrénovaná z domova držet klid i když se to ve mě vaří, už kvůli dětem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak se nenech vytočit názorem, že někdo by prostě svoje dítě nenechal s cizí bábou :kytka: No hodně štěstí a ať ti to ovládání vydrží co nejdýl, ono záleží, kam tě prsknou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
28.11.12 21:30

Já bych klidně nechala malou s přítelem samotnou, nevím o co komu jde. :nevim: A třeba nechat samotný dítě (jako tu někdo psal) až v osmnácti mi přijde divný. Co třeba ozdravný pobyty? Tábory? Ještě když je tam starší dcera, která se o dítě dokáže postarat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.11.12 21:56
@Veverysek píše:
Já bych klidně nechala malou s přítelem samotnou, nevím o co komu jde. :nevim: A třeba nechat samotný dítě (jako tu někdo psal) až v osmnácti mi přijde divný. Co třeba ozdravný pobyty? Tábory? Ještě když je tam starší dcera, která se o dítě dokáže postarat…

veverýsku a říká ti něco slovo vtip? :mrgreen: četla si vubec tu diskuzi? Nikdo tu nemluvil o tom nechat dítě s manželem, ale když tu byla výtka tak nechat s cizí paní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
28.11.12 22:13

@Gina108 otci dítěte bych ho svěřila, ale jak jsem tak občas nějakou Výměnu viděla, tak se o ty děti převážně stará ta žena, a otec jde třeba po několika dnech do práce. Navíc mi ani tak nejde o to, že by se o něj staral někdo cizí (jako strach o kvalitu péče bych neměla), spíš, že bych ho tak dlouho nechala bez mámy. Navíc ani já bych bez něj nevydržela. Napsala jsem jen svůj názor, nikoho neodsuzuju, jen to nechápu… Navíc já bych do žádné reality show nešla ani kdyby se o děti nejednalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
28.11.12 22:14

@smajlik34 já si taky dokážu udělat srandu sama ze sebe, ale nemusí to být nutně zrovna v TV ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
28.11.12 22:18
@Kamča.dalmatinka píše:
veverýsku a říká ti něco slovo vtip? :mrgreen: četla si vubec tu diskuzi? Nikdo tu nemluvil o tom nechat dítě s manželem, ale když tu byla výtka tak nechat s cizí paní :pankac:

Aha, promiň, jsem nějaká ospalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.11.12 22:26
@mischelinmisa píše:
Jo, kvůli tomu bych se taky přihlásila, aby věděl, že tři malý děti nejsou jen malina. Ale asi by mě naštvalo, kdyby sem přišla mamina a zvládla by to líp. To by mě fakt moc mrzelo.

Tý jo, tak z tohohle bych asi měla největší strach - že by realityšou ukázala, jak jsem nechopná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.11.12 22:27

Jinak každého věc. Já bych do toho nešla, ale ráda se na to pak podívám. Děkuju, že díky vám vím, že se natáčí další řada :mrgreen: Já už teď koukám jen na dokumenty nebo pohádky, ale tohle si teda ujít nenechám :lol: Ačkoliv on je to vlastně dokument, že :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
28.11.12 22:32
@Anonymní píše:
No právě :lol: Jestli sis nevšimla, tak skoro každá diskuze se stočí úplně jinam, než jak chtěla nějaká zakladatelka. Já tady chtěla vědět, jestli někdo tady tu výměnu zažil a sešlo se tady plno ženských, který do toho strakaj nos, ale ani jedna z vás Výměnu nezažila. Tak proč jste sem vůbec psaly, téma zní jinak. :roll:

kašli je pak se ozvi jaké bylo natačení a písní datum vysilání..klidně i do SZ :) držím palce ať se dostaneš do normal rodiny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1497
28.11.12 22:36

Obdivuji a drzim palce na normalni rodinu :kytka:
kolikrat jsem nad tim premyslela, ale ja bych nezvladla odlouceni, dcera taky ne. budou ji 4 a mame maximum od patka do nedele a to uz v nedeli plakala ze se ji styska 8)
mela bych i strach z blbe rodiny, ze bych to nedala
ale koukam pravidelne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.11.12 22:36

Ono zakladatelku nebude těžké poznat jestli napsala věk dětí správně tak tolik rodin tam zas není aby se tam ztratila + jeden nervák :lol:
Já se taky těšim. tyhle pořady miluju a strašně žeru :mrgreen:.Připadám si pak normální, teda alespon chvilku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 22:42
@Kamča.dalmatinka píše:
Ono zakladatelku nebude těžké poznat jestli napsala věk dětí správně tak tolik rodin tam zas není aby se tam ztratila + jeden nervák :lol:
Já se taky těšim. tyhle pořady miluju a strašně žeru :mrgreen:.Připadám si pak normální, teda alespon chvilku :mrgreen:

Ono ještě není 100% že se tam dostanem. :lol: Ale začínám se možná těšit a doufat, že se tam dostanem. :pankac: :pankac: A lidi ať si trhnou. Vždycky se najde něco pro a proti :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!