Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak už to vím 100%, dají za to 50000,– Volala jsem přímo ty Štěpánce, co chudák byla u těch co měli ty muňky a vši. Ta jak měla tu minizoo. Teď jsem si dohledala její číslo a takovou dobu jsme si povídaly![]()
Hrozně milá ženská.
A nelituje toho??? Že toho šla… ![]()
Musíš si hlavně uvědomit, že je to reality show, která slouží pro pobavení primitivních lidí (taky koukám
), který očekávaj, že se tam lidi budou hádat apod. Tvůrci to určitě nevymýšlejí s úmyslem zachranovat někomu manželství. Takže na to bacha, váš vztah můžete vylepšovat jen vy sami ![]()
@Anonymní píše:
Tak už to vím 100%, dají za to 50000,– Volala jsem přímo ty Štěpánce, co chudák byla u těch co měli ty muňky a vši. Ta jak měla tu minizoo. Teď jsem si dohledala její číslo a takovou dobu jsme si povídaly![]()
Hrozně milá ženská.
Jj věřím, že ta „lepšíP“ z týhle výměny byla ona, ono to tak i vyznělo z TV
taky by mě zajímaly podrobnosti - jestli ten chap byl opravdu takovej debil, nebo jestli to museli v TV přibarvit ![]()
A ten můj nemá jen to špatné. Je to taky hrozný komediant, který umí dost pobavit.Tak třeba i proto?? Kdo ví.
Ale po rozhovoru se Štěpánkou jsem klidnější. Nemám prý v žádném případě brečet. Mám si to nechat až do peřin.
Zakladatelko ty odejdeš od rok a půl starého dítěte a necháš ho 10 dní cizí ženské
? To teda nepochopím… Stejně tak nechápu něčí touhu předvést se před celým národem v tom nejhorším světle… Pokud u vás doma vázne komunikace, tak to nějaká nablblá reality show nevyřeší, a navíc, jak víš, že vám nedají nějakou superčistou uklízecí maniačku, která bude chlapovi posluhovat ještě víc?
Tak si tady rikam, ze te ten tvuj chlap musel FAKT HODNE nastvat, ze jsi vas prihlasila ![]()
@AnastazieB píše:
Zakladatelko ty odejdeš od rok a půl starého dítěte a necháš ho 10 dní cizí ženské![]()
![]()
? To teda nepochopím… Stejně tak nechápu něčí touhu předvést se před celým národem v tom nejhorším světle… Pokud u vás doma vázne komunikace, tak to nějaká nablblá reality show nevyřeší, a navíc, jak víš, že vám nedají nějakou superčistou uklízecí maniačku, která bude chlapovi posluhovat ještě víc?
Nemám doma jen rok a půl staré dítě, ale taky skoro dospělou dceru, takže se fakt nebojím
A dítě má taky tatínka, který tady bude celý den, takže proč ne?? A vím, že se nic po tom nesrovná, ale teď už to beru i jako zpestření života
![]()
Jé no to bude sranda, už se těším.. nevíš kdy to plánujou vysílat? jinak já bych tam nešla ani za zlaté prase ![]()
Holky mě by strčili někam do bordelu kde by byla špína jak v máte doma uklizeno bych celou výměnu jen uklízela
mám 3 děti tak si neumím tipnout ke kolika by mě strčili jestli k jednomu nebo k deseti ![]()
navrch bych dostala chlapa co denně nasává jak houba a měli by o komedii postaráno haha
![]()
@AnastazieB píše:
Zakladatelko ty odejdeš od rok a půl starého dítěte a necháš ho 10 dní cizí ženské![]()
![]()
byli tam matky, které odešli od mladší děti
taky bych do toho šla klidně i zadarmo hlavně jak je sranda…jenže já jsem takový blázen co si dokáže udělat srandu sam za sebe..a moc neřeší kecy o druhých…takže kdyby mi po výměně řekli příbuzní názor tak ten bych si poslechla, ale názory od cizích lidí co o mě nic neví tak na ty kecy bych jsem se vykašlala
![]()
@AnastazieB píše:
![]()
? To teda nepochopím… Stejně tak nechápu něčí touhu předvést se před celým národem v tom nejhorším světle… Pokud u vás doma vázne komunikace, tak to nějaká nablblá reality show nevyřeší, a navíc, jak víš, že vám nedají nějakou superčistou uklízecí maniačku, která bude chlapovi posluhovat ještě víc?c
Já spíš nechápu tyhle výkřiky, že bys nesvěřila dítě cizí ženský.
Však jen jí napospas ho tam nenechává. Naopak, ty bys dítě nesvěřila svýmu chlapovi na 10 dní? Nebo k děcku nikoho než sebe nepouštíš? ![]()
@smajlik34 píše:
byli tam matky, které odešli od mladší dětitaky bych do toho šla klidně i zadarmo hlavně jak je sranda…jenže já jsem takový blázen co si dokáže udělat srandu sam za sebe..a moc neřeší kecy o druhých…takže kdyby mi po výměně řekli příbuzní názor tak ten bych si poslechla, ale názory od cizích lidí co o mě nic neví tak na ty kecy bych jsem se vykašlala
![]()
Tak žes do toho nešla?
Mohla být sranda ![]()
@Anonymní píše:
A ten můj nemá jen to špatné. Je to taky hrozný komediant, který umí dost pobavit.Tak třeba i proto?? Kdo ví.
Ale po rozhovoru se Štěpánkou jsem klidnější. Nemám prý v žádném případě brečet. Mám si to nechat až do peřin.
Hehe, aby z něj neudělali hrdinu se smyslem pro humor a z tebe nějakou cuchtu, co mu chudáčkovi ani pořádně neposlouží.
![]()
Tak už to vím 100%, dají za to 50000,– Volala jsem přímo ty Štěpánce, co chudák byla u těch co měli ty muňky a vši. Ta jak měla tu minizoo. Teď jsem si dohledala její číslo a takovou dobu jsme si povídaly
Hrozně milá ženská.