Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.12 12:24

Tak už to vím 100%, dají za to 50000,– Volala jsem přímo ty Štěpánce, co chudák byla u těch co měli ty muňky a vši. Ta jak měla tu minizoo. Teď jsem si dohledala její číslo a takovou dobu jsme si povídaly :dance: :dance: Hrozně milá ženská.

• Citovat
  • Upravit
27281
28.11.12 12:25
@Anonymní píše:
Tak už to vím 100%, dají za to 50000,– Volala jsem přímo ty Štěpánce, co chudák byla u těch co měli ty muňky a vši. Ta jak měla tu minizoo. Teď jsem si dohledala její číslo a takovou dobu jsme si povídaly :dance: :dance: Hrozně milá ženská.

A nelituje toho??? Že toho šla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 12:26
@Cmochy píše:
A nelituje toho??? Že toho šla… :think:

Ne, ona nelituje

• Citovat
  • Upravit
5230
28.11.12 12:27

Musíš si hlavně uvědomit, že je to reality show, která slouží pro pobavení primitivních lidí (taky koukám :mrgreen: ), který očekávaj, že se tam lidi budou hádat apod. Tvůrci to určitě nevymýšlejí s úmyslem zachranovat někomu manželství. Takže na to bacha, váš vztah můžete vylepšovat jen vy sami :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.12 12:27
@Anonymní píše:

Jj věřím, že ta „lepšíP“ z týhle výměny byla ona, ono to tak i vyznělo z TV :think: taky by mě zajímaly podrobnosti - jestli ten chap byl opravdu takovej debil, nebo jestli to museli v TV přibarvit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 12:30

A ten můj nemá jen to špatné. Je to taky hrozný komediant, který umí dost pobavit.Tak třeba i proto?? Kdo ví.
Ale po rozhovoru se Štěpánkou jsem klidnější. Nemám prý v žádném případě brečet. Mám si to nechat až do peřin.

• Citovat
  • Upravit
13751
28.11.12 12:34

Zakladatelko ty odejdeš od rok a půl starého dítěte a necháš ho 10 dní cizí ženské 8o 8o 8o? To teda nepochopím… Stejně tak nechápu něčí touhu předvést se před celým národem v tom nejhorším světle… Pokud u vás doma vázne komunikace, tak to nějaká nablblá reality show nevyřeší, a navíc, jak víš, že vám nedají nějakou superčistou uklízecí maniačku, která bude chlapovi posluhovat ještě víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
28.11.12 12:42

Tak si tady rikam, ze te ten tvuj chlap musel FAKT HODNE nastvat, ze jsi vas prihlasila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 12:44
@AnastazieB píše:
Zakladatelko ty odejdeš od rok a půl starého dítěte a necháš ho 10 dní cizí ženské 8o 8o 8o? To teda nepochopím… Stejně tak nechápu něčí touhu předvést se před celým národem v tom nejhorším světle… Pokud u vás doma vázne komunikace, tak to nějaká nablblá reality show nevyřeší, a navíc, jak víš, že vám nedají nějakou superčistou uklízecí maniačku, která bude chlapovi posluhovat ještě víc?

Nemám doma jen rok a půl staré dítě, ale taky skoro dospělou dceru, takže se fakt nebojím :lol: A dítě má taky tatínka, který tady bude celý den, takže proč ne?? A vím, že se nic po tom nesrovná, ale teď už to beru i jako zpestření života :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7899
28.11.12 13:07

Jé no to bude sranda, už se těším.. nevíš kdy to plánujou vysílat? jinak já bych tam nešla ani za zlaté prase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
28.11.12 13:20

Holky mě by strčili někam do bordelu kde by byla špína jak v máte doma uklizeno bych celou výměnu jen uklízela :lol: :lol: :lol: mám 3 děti tak si neumím tipnout ke kolika by mě strčili jestli k jednomu nebo k deseti :mrgreen:
navrch bych dostala chlapa co denně nasává jak houba a měli by o komedii postaráno haha :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
28.11.12 13:21
@AnastazieB píše:
Zakladatelko ty odejdeš od rok a půl starého dítěte a necháš ho 10 dní cizí ženské 8o 8o 8o? To teda nepochopím… Stejně tak nechápu něčí touhu předvést se před celým národem v tom nejhorším světle… Pokud u vás doma vázne komunikace, tak to nějaká nablblá reality show nevyřeší, a navíc, jak víš, že vám nedají nějakou superčistou uklízecí maniačku, která bude chlapovi posluhovat ještě víc?

byli tam matky, které odešli od mladší děti ;) taky bych do toho šla klidně i zadarmo hlavně jak je sranda…jenže já jsem takový blázen co si dokáže udělat srandu sam za sebe..a moc neřeší kecy o druhých…takže kdyby mi po výměně řekli příbuzní názor tak ten bych si poslechla, ale názory od cizích lidí co o mě nic neví tak na ty kecy bych jsem se vykašlala :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
23847
28.11.12 13:34
@AnastazieB píše:
Zakladatelko ty odejdeš od rok a půl starého dítěte a necháš ho 10 dní cizí ženské 8o 8o 8o? To teda nepochopím… Stejně tak nechápu něčí touhu předvést se před celým národem v tom nejhorším světle… Pokud u vás doma vázne komunikace, tak to nějaká nablblá reality show nevyřeší, a navíc, jak víš, že vám nedají nějakou superčistou uklízecí maniačku, která bude chlapovi posluhovat ještě víc?c

Já spíš nechápu tyhle výkřiky, že bys nesvěřila dítě cizí ženský. :nevim: Však jen jí napospas ho tam nenechává. Naopak, ty bys dítě nesvěřila svýmu chlapovi na 10 dní? Nebo k děcku nikoho než sebe nepouštíš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.12 13:35
@smajlik34 píše:
byli tam matky, které odešli od mladší děti ;) taky bych do toho šla klidně i zadarmo hlavně jak je sranda…jenže já jsem takový blázen co si dokáže udělat srandu sam za sebe..a moc neřeší kecy o druhých…takže kdyby mi po výměně řekli příbuzní názor tak ten bych si poslechla, ale názory od cizích lidí co o mě nic neví tak na ty kecy bych jsem se vykašlala :mrgreen: :dance:

Tak žes do toho nešla? :nevim: :lol: Mohla být sranda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.12 13:36
@Anonymní píše:
A ten můj nemá jen to špatné. Je to taky hrozný komediant, který umí dost pobavit.Tak třeba i proto?? Kdo ví.
Ale po rozhovoru se Štěpánkou jsem klidnější. Nemám prý v žádném případě brečet. Mám si to nechat až do peřin.

Hehe, aby z něj neudělali hrdinu se smyslem pro humor a z tebe nějakou cuchtu, co mu chudáčkovi ani pořádně neposlouží. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí