Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
8.2.14 18:06
@Sněhurka a nelinka píše:
Ale ta rodina v jednom článku psala, že měli uplně stejné podmínky jako rodina paterčat, tudíž dostali od obce byt kousek od Jihlavy, ale odmítli pač chtěli dům, ošetřovatelka byla podle nich neschopná, tudíž pak pomáhal ten manžel

A taky v dalším článku psali, že žádný byt nedostali, ale koupili si ho za tu prodanou nemovitost… ;)

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
8.2.14 18:18
@Nejhodnější píše:
A taky v dalším článku psali, že žádný byt nedostali, ale koupili si ho za tu prodanou nemovitost… ;)

jo jenže to byl x let starý článek kdy bydleli ještě v tom 1+1 a manžel byl bez práce, tak vzal práci ošetřovatele, výměna probíhala už zase za pár let kdy měli rozestavěnej ten barák a aktuální rozhovor jak jsem ho pochopila já probíhal před barákem
No a opravdu nutit matku když má vícečetné těhotenství aby podstoupila částečnou interupci :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
13142
8.2.14 18:18
@Elessar píše:
Takže prachy nedostali, když to ukončili dřív co? taky to mohli vydržet, když už lezou do tv :roll:

Nedostali ani část?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 18:19

Po porodu dostali byt u Jihlavy, ale chtěli se vrátit na moravu tak to odmítli a začali stavět dům, pak to nejspíše nezvládali a šli do bytu :nevim: tak jsem to pochopila
A ta rodina paterčat musí platit nájem ne, to je normálně obecní byt, pokud jsem dobře pochopila tak platí cca 11000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 18:21
@myšák1187 píše:
jo jenže to byl x let starý článek kdy bydleli ještě v tom 1+1 a manžel byl bez práce, tak vzal práci ošetřovatele, výměna probíhala už zase za pár let kdy měli rozestavěnej ten barák a aktuální rozhovor jak jsem ho pochopila já probíhal před barákem
No a opravdu nutit matku když má vícečetné těhotenství aby podstoupila částečnou interupci :pocitac:

ne výměna byla v roce 2005 a to stavěli ten dům, jenže to nezvládali a prodal se a šli do toho 1+1, a teď jsem četla článěk v tom magazínu, že si postavili uplně jiný nový dům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
8.2.14 18:24

Já nevím mam pocit že jsem v tv slyšela něco o tom že obec nebo město jim dá byt, a nebudou muset snad i platit nájem v době kdy se 5terčata narodila jak ukazovaly ten velký byt tuším něco takového někdo navrhoval nějakou dobu bez nájmu…ale jak to dopadlo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
8.2.14 19:58

!!

V časopisu jednoho stavb. spoření nylo, že mají rod. domek a chovají zvířata i kozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
8.2.14 20:27
No ta rodina paterčat byla slušná, táta pracoval a neudělali to snad schválně :nevim:

rasistům to nevysvětlíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
8.2.14 20:29
Po porodu dostali byt u Jihlavy, ale chtěli se vrátit na moravu tak to odmítli a začali stavět dům, pak to nejspíše nezvládali a šli do bytu :nevim: tak jsem to pochopila
A ta rodina paterčat musí platit nájem ne, to je normálně obecní byt, pokud jsem dobře pochopila tak platí cca 11000kč

nesnaž se jim to vysvětlit, závist je mocná :D a jakmile jsou tmavší pleti, tak každej vidí i to co není pravda :roll: jak to rčení "Nejsem rasista, ALE.. " :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8.2.14 21:00

Hmm a přitom by si s nima spoustu bílých mohlo podat ruce, mám toho v okolí až dost, včetně známých, jak v tom umí chodit a co a jaké dávky vyždímat a obejít :roll: a když člověk nejde na pracák a na podporu tak je blbec a zanedbává děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
8.2.14 21:24
@Elessar píše:
nesnaž se jim to vysvětlit, závist je mocná :D a jakmile jsou tmavší pleti, tak každej vidí i to co není pravda :roll: jak to rčení "Nejsem rasista, ALE.. " :mrgreen:

Ne každej závidí :-)

• Citovat
  • Upravit
23847
8.2.14 21:26

Nevíte náhodou, jestli ta ženská měla ta čtyřčata z umělka nebo normálně? Ty paterčata byla přirozená A ačkoli cikány teda normálně nemusím, tak týhle rodiny mi bylo líto za rasistický kecy. Oni si to vůbec neplánovali, chlap normálně pracoval, žádný socky a vyžírky to nebyli. Navíc paterčata se ekonomicky naprosto nevyplatí - to je spíš běžnou praxí mít pěkně za sebou dětičky, aby se pěkně využila rodičovská :mrgreen:
Njn u týhle matky čtyřčat mi teda taky přišlo úchylný, že by ji někdo nutil na redukci a klobouk dolů, že na ni nešla :palec:. Ale stejně jsem z týhle rodiny měla pocit, že ty čtyřčata berou jako strašnou křivdu a chtěli ukázat, že ta ženská je jediná borka, která je zvládne. Přitom jak pindala o těch babičkách. No tak kua jasně že se bojí, že čtverky nezvládnou. Samy čtyřčata předpokládám nevychovaly. Moje maceška se bojí, že nezvládne dvě děti. :mrgreen: A to sama vychovala tři děti, ale mám já snad pindy na ní? :zed: No nemám :mrgreen: prostě jí svěřím jedno dítě a jsem ráda, že jsem ráda. Obě jen když má ještě někoho k ruce a když sama chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 21:30

Přirozeně, byl o ní dokument http://www.ceskatelevize.cz/…budou-ctyri/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
8.2.14 22:06

My také v rodině nemame dvojčata a ja je čekala přirozeně ikdyž zustalo jen jedno a ikdyby bylo víc tak bych si je vzít nenchala.ted si smanželem říkáme až se budeme snažit o třetí aby s toho nebyly zase dvě. já takovým rodinám držím oěsti ale ta závist to je děs…ve vedlejši vesnici byly před lety trojčata a sponzoři se hrnuly plínky jim vozily po paletách, všechno ve velkém měly to v garáži ale co vždyt je to pro děti a sponzoři v roce dětí opadly a konec, prostě další finance. nedovedu si přesdstavit 3rojčata a víc jak je to nákladné plenky, mléko, jídlo, boty potom školka, škola to je prostě nekonečné. a samozdřejmě maminku která má tolik dětí kolik prádla a kolik jídla vařiit, hodně i vadí ta závist a chování lidí třeba u těch paterčat, paní ráda že jsou děti zdravé v inkubátoru a pak si přečte ty hnusné reakce nedivím se že přestala komunikovat s medii, možná se o nich psalo až moc často tak lidé záviděly a přitom není co…také jsem měla malou v inkubátoru měla 1,200g tak jsem paní s paterčaty držela pěsti. ráda bych děti viděla třeba v roce snad je pojede Nova navštívit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí