Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nejhodnější píše:
A taky v dalším článku psali, že žádný byt nedostali, ale koupili si ho za tu prodanou nemovitost…
jo jenže to byl x let starý článek kdy bydleli ještě v tom 1+1 a manžel byl bez práce, tak vzal práci ošetřovatele, výměna probíhala už zase za pár let kdy měli rozestavěnej ten barák a aktuální rozhovor jak jsem ho pochopila já probíhal před barákem
No a opravdu nutit matku když má vícečetné těhotenství aby podstoupila částečnou interupci ![]()
@Elessar píše:
Takže prachy nedostali, když to ukončili dřív co? taky to mohli vydržet, když už lezou do tv
Nedostali ani část?
Po porodu dostali byt u Jihlavy, ale chtěli se vrátit na moravu tak to odmítli a začali stavět dům, pak to nejspíše nezvládali a šli do bytu
tak jsem to pochopila
A ta rodina paterčat musí platit nájem ne, to je normálně obecní byt, pokud jsem dobře pochopila tak platí cca 11000kč
@myšák1187 píše:
jo jenže to byl x let starý článek kdy bydleli ještě v tom 1+1 a manžel byl bez práce, tak vzal práci ošetřovatele, výměna probíhala už zase za pár let kdy měli rozestavěnej ten barák a aktuální rozhovor jak jsem ho pochopila já probíhal před barákem
No a opravdu nutit matku když má vícečetné těhotenství aby podstoupila částečnou interupci
ne výměna byla v roce 2005 a to stavěli ten dům, jenže to nezvládali a prodal se a šli do toho 1+1, a teď jsem četla článěk v tom magazínu, že si postavili uplně jiný nový dům
Já nevím mam pocit že jsem v tv slyšela něco o tom že obec nebo město jim dá byt, a nebudou muset snad i platit nájem v době kdy se 5terčata narodila jak ukazovaly ten velký byt tuším něco takového někdo navrhoval nějakou dobu bez nájmu…ale jak to dopadlo nevim.
V časopisu jednoho stavb. spoření nylo, že mají rod. domek a chovají zvířata i kozu.
@Sněhurka a nelinka píše:
No ta rodina paterčat byla slušná, táta pracoval a neudělali to snad schválně
rasistům to nevysvětlíš ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
Po porodu dostali byt u Jihlavy, ale chtěli se vrátit na moravu tak to odmítli a začali stavět dům, pak to nejspíše nezvládali a šli do bytutak jsem to pochopila
A ta rodina paterčat musí platit nájem ne, to je normálně obecní byt, pokud jsem dobře pochopila tak platí cca 11000kč
nesnaž se jim to vysvětlit, závist je mocná
a jakmile jsou tmavší pleti, tak každej vidí i to co není pravda
jak to rčení "Nejsem rasista, ALE.. " ![]()
Hmm a přitom by si s nima spoustu bílých mohlo podat ruce, mám toho v okolí až dost, včetně známých, jak v tom umí chodit a co a jaké dávky vyždímat a obejít
a když člověk nejde na pracák a na podporu tak je blbec a zanedbává děti ![]()
@Elessar píše:
nesnaž se jim to vysvětlit, závist je mocnáa jakmile jsou tmavší pleti, tak každej vidí i to co není pravda
jak to rčení "Nejsem rasista, ALE.. "
Ne každej závidí ![]()
Nevíte náhodou, jestli ta ženská měla ta čtyřčata z umělka nebo normálně? Ty paterčata byla přirozená A ačkoli cikány teda normálně nemusím, tak týhle rodiny mi bylo líto za rasistický kecy. Oni si to vůbec neplánovali, chlap normálně pracoval, žádný socky a vyžírky to nebyli. Navíc paterčata se ekonomicky naprosto nevyplatí - to je spíš běžnou praxí mít pěkně za sebou dětičky, aby se pěkně využila rodičovská ![]()
Njn u týhle matky čtyřčat mi teda taky přišlo úchylný, že by ji někdo nutil na redukci a klobouk dolů, že na ni nešla
. Ale stejně jsem z týhle rodiny měla pocit, že ty čtyřčata berou jako strašnou křivdu a chtěli ukázat, že ta ženská je jediná borka, která je zvládne. Přitom jak pindala o těch babičkách. No tak kua jasně že se bojí, že čtverky nezvládnou. Samy čtyřčata předpokládám nevychovaly. Moje maceška se bojí, že nezvládne dvě děti.
A to sama vychovala tři děti, ale mám já snad pindy na ní?
No nemám
prostě jí svěřím jedno dítě a jsem ráda, že jsem ráda. Obě jen když má ještě někoho k ruce a když sama chce.
Přirozeně, byl o ní dokument http://www.ceskatelevize.cz/…budou-ctyri/
My také v rodině nemame dvojčata a ja je čekala přirozeně ikdyž zustalo jen jedno a ikdyby bylo víc tak bych si je vzít nenchala.ted si smanželem říkáme až se budeme snažit o třetí aby s toho nebyly zase dvě. já takovým rodinám držím oěsti ale ta závist to je děs…ve vedlejši vesnici byly před lety trojčata a sponzoři se hrnuly plínky jim vozily po paletách, všechno ve velkém měly to v garáži ale co vždyt je to pro děti a sponzoři v roce dětí opadly a konec, prostě další finance. nedovedu si přesdstavit 3rojčata a víc jak je to nákladné plenky, mléko, jídlo, boty potom školka, škola to je prostě nekonečné. a samozdřejmě maminku která má tolik dětí kolik prádla a kolik jídla vařiit, hodně i vadí ta závist a chování lidí třeba u těch paterčat, paní ráda že jsou děti zdravé v inkubátoru a pak si přečte ty hnusné reakce nedivím se že přestala komunikovat s medii, možná se o nich psalo až moc často tak lidé záviděly a přitom není co…také jsem měla malou v inkubátoru měla 1,200g tak jsem paní s paterčaty držela pěsti. ráda bych děti viděla třeba v roce snad je pojede Nova navštívit…
A taky v dalším článku psali, že žádný byt nedostali, ale koupili si ho za tu prodanou nemovitost…