Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Take bych nedala dva kočary pro dvojčata navic trojkolky to fakt nevim jak s tim sama jeudi kamoška ma jeden pro dvojčata a jezdi s esnim bezvadně ale dva to je něco někam jít
@myšák1187 čtyřčatům je 2r a 9m
ale ta 4letá holčička je dílo, ty názory, zrcadlo, to se nehodí k zástěrce
ale ona za to nemůže
Přece nemůžou srovnávat výchovu jednoho a čtyř dětí
. Ta jejich mamina se taky musela naučit starat najednou o tolik dětí a určitě to hned nezvládala.
@myšák1187 píše:
Se taky přidám, tento díl jsem neviděla, teď na to koukám a myslím že chudák holka z Prahy asi není zlá, jen naivní a myslím že se snaží co to jde, ale praxe je praxe. No její holka mě dostává s těma hlodama, je to rozmazlený dítko.Jinak mám dojem že čtyřčatům je rok a devět měsíců
jelikož to na začátku dílu říkala 4× (o každym dítku zvlášť), tak vim že 2 roky a 9 měsíců ![]()
Takže prachy nedostali, když to ukončili dřív co? taky to mohli vydržet, když už lezou do tv ![]()
@renda81 jj pořád kouka do zrcadla ja mam doma 5ti letou a tohle opravdu nedělá krásně i hraje a názory že ji nesluší ty kalhoty k zástěrce to je něco co malé přichystám to si oblíkne. a ta mala asi nechodí do školky boji se dětí, ta by školku potřebovala jako sůl
No ale by mě zajímalo jestli oboje, nebo jen ta co to ukončila
Jak je ta mladá posílala k odborníkům, to teda přestřelila a pořádně.
Me teda treba zarazilo i to, jak ty ctyrcata jeceli, kdyz se chtela jit jejich starsi sestra koupat a pry to delaji i mamce, to bych nedavala
snazila bych se jim to vysvetlit, vzdyt uz budou mit 3 roky, nemuzou si preci tak vynucovat pozornost dvou lidi, muj syn byl zvykly uz od 6 mes. spat pres noc u babicky a bylo jedno, jestli za cely den vidi jen babicku nebo jen tatinka, takze si nedovedu predstavit, aby me skoro ve trech letech nepustil do koupelky ![]()
@Lidym píše:
Jak je ta mladá posílala k odborníkům, to teda přestřelila a pořádně.
jasně, vždyť ona to přeci zvládala super né ![]()
hlavně že se ráno stihla namalovat a zacvičit si a že ten chlap je zvyklej že to ta ženská zvládá a nemusí se zapojovat az tak že nemá čas šáhnout na stavbu baráku
@garda píše:
Me teda treba zarazilo i to, jak ty ctyrcata jeceli, kdyz se chtela jit jejich starsi sestra koupat a pry to delaji i mamce, to bych nedavalasnazila bych se jim to vysvetlit, vzdyt uz budou mit 3 roky, nemuzou si preci tak vynucovat pozornost dvou lidi, muj syn byl zvykly uz od 6 mes. spat pres noc u babicky a bylo jedno, jestli za cely den vidi jen babicku nebo jen tatinka, takze si nedovedu predstavit, aby me skoro ve trech letech nepustil do koupelky
no takovou závislost taky nechci, proto začínám už zítra, nechám malou odpoledne jen s taťkou ![]()
na druhou stranu ona to tam říkala že babičky najednu stranu nadávaj že jsou děti na ní závislí, ale nechtěj si je vzít že se bojej že to nezvládnou
Ta mala byla smrad. K tej debate o ty zasterce,, a bez diskuse"
se ![]()
Se taky přidám, tento díl jsem neviděla, teď na to koukám a myslím že chudák holka z Prahy asi není zlá, jen naivní a myslím že se snaží co to jde, ale praxe je praxe. No její holka mě dostává s těma hlodama, je to rozmazlený dítko.
Jinak mám dojem že čtyřčatům je rok a devět měsíců