Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
myšák1187
8.2.14 15:15

Se taky přidám, tento díl jsem neviděla, teď na to koukám a myslím že chudák holka z Prahy asi není zlá, jen naivní a myslím že se snaží co to jde, ale praxe je praxe. No její holka mě dostává s těma hlodama, je to rozmazlený dítko.

Jinak mám dojem že čtyřčatům je rok a devět měsíců :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6064
8.2.14 15:20

Take bych nedala dva kočary pro dvojčata navic trojkolky to fakt nevim jak s tim sama jeudi kamoška ma jeden pro dvojčata a jezdi s esnim bezvadně ale dva to je něco někam jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
8.2.14 15:24

@myšák1187 čtyřčatům je 2r a 9m
ale ta 4letá holčička je dílo, ty názory, zrcadlo, to se nehodí k zástěrce :roll: :roll: ale ona za to nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
8.2.14 15:26

Přece nemůžou srovnávat výchovu jednoho a čtyř dětí :-O. Ta jejich mamina se taky musela naučit starat najednou o tolik dětí a určitě to hned nezvládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
8.2.14 15:27
@myšák1187 píše:
Se taky přidám, tento díl jsem neviděla, teď na to koukám a myslím že chudák holka z Prahy asi není zlá, jen naivní a myslím že se snaží co to jde, ale praxe je praxe. No její holka mě dostává s těma hlodama, je to rozmazlený dítko.Jinak mám dojem že čtyřčatům je rok a devět měsíců :nevim:

jelikož to na začátku dílu říkala 4× (o každym dítku zvlášť), tak vim že 2 roky a 9 měsíců :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
8.2.14 15:28

Takže prachy nedostali, když to ukončili dřív co? taky to mohli vydržet, když už lezou do tv :roll:

• Citovat
  • Upravit
6064
8.2.14 15:31

@renda81 jj pořád kouka do zrcadla ja mam doma 5ti letou a tohle opravdu nedělá krásně i hraje a názory že ji nesluší ty kalhoty k zástěrce to je něco co malé přichystám to si oblíkne. a ta mala asi nechodí do školky boji se dětí, ta by školku potřebovala jako sůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
8.2.14 15:31

No ale by mě zajímalo jestli oboje, nebo jen ta co to ukončila

• Citovat
  • Upravit
6064
8.2.14 15:33

Řikaly že se dohodnuly tak nevim tak vydržet to mohly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
8.2.14 15:33

@irca11 souhlasím školku na ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
8.2.14 15:34

Jak je ta mladá posílala k odborníkům, to teda přestřelila a pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.2.14 15:51

Me teda treba zarazilo i to, jak ty ctyrcata jeceli, kdyz se chtela jit jejich starsi sestra koupat a pry to delaji i mamce, to bych nedavala :D snazila bych se jim to vysvetlit, vzdyt uz budou mit 3 roky, nemuzou si preci tak vynucovat pozornost dvou lidi, muj syn byl zvykly uz od 6 mes. spat pres noc u babicky a bylo jedno, jestli za cely den vidi jen babicku nebo jen tatinka, takze si nedovedu predstavit, aby me skoro ve trech letech nepustil do koupelky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
8.2.14 15:56
@Lidym píše:
Jak je ta mladá posílala k odborníkům, to teda přestřelila a pořádně.

jasně, vždyť ona to přeci zvládala super né :zed:
hlavně že se ráno stihla namalovat a zacvičit si a že ten chlap je zvyklej že to ta ženská zvládá a nemusí se zapojovat az tak že nemá čas šáhnout na stavbu baráku

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
8.2.14 15:59
@garda píše:
Me teda treba zarazilo i to, jak ty ctyrcata jeceli, kdyz se chtela jit jejich starsi sestra koupat a pry to delaji i mamce, to bych nedavala :D snazila bych se jim to vysvetlit, vzdyt uz budou mit 3 roky, nemuzou si preci tak vynucovat pozornost dvou lidi, muj syn byl zvykly uz od 6 mes. spat pres noc u babicky a bylo jedno, jestli za cely den vidi jen babicku nebo jen tatinka, takze si nedovedu predstavit, aby me skoro ve trech letech nepustil do koupelky :think:

no takovou závislost taky nechci, proto začínám už zítra, nechám malou odpoledne jen s taťkou :mrgreen:
na druhou stranu ona to tam říkala že babičky najednu stranu nadávaj že jsou děti na ní závislí, ale nechtěj si je vzít že se bojej že to nezvládnou

• Citovat
  • Upravit
3509
8.2.14 16:06

Ta mala byla smrad. K tej debate o ty zasterce,, a bez diskuse" 8o se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat