Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady Né fakt né. Na konci té jedné ta druhá i poděkovala, že jí otevřela oči nebo něco v tom smyslu.
@irca11 píše:
Máme díly z Markízy to musíte vidět,,ted jsme koukaky z manželem na tenhle díl, tam jsou hlášky, tam se zasmějete a budete fakt čumět
nejlepší je lednice na balkoně…skoro prázná je v ní jen zkažené mléko, potom vejdete do bytu a namísto chodby dvě patrové postele pro děti na chodbě. rodiče alkohol a cigarety samozdřejmě nemaji peníze, potom kufr který při utěku vyhodí prostě venku u cestyona přijde do rodiny ještě se s nimi ani nevidí neuvítá je a už žere jídlo z lednice
Fakt si to pustte, je tam ještě víc dílů některé staré dily jsem viděla a tohle je jeden ze tří letošních dílů, tak bude na co koukat-
A ještě paní má dobré hlásšky, bez šminků nevstane musí se zmalovata cigáni nemaji na plavky, mají jiné lepší oblečení něco v tom smyslu.
odkaz na tenhle díl
http://uloz.to/…malinova-mp4
Dobrý bylo jak hodila ten kufr do křoví
a pořád utíkala domů
Ale té starší paní mi bylo líto.
Teda, to byla Výměna.
Chudák ta starší paní…co to bylo za pipinku ta mladší? ten kufr v křoví
její manžel na přes držku, to byl blbec
umístění nábytku u nich doma jsem teda těžce nepobírala. Děti na chodbičce, bez okna, žádný hračky, nic…jen telka
Lednice na balkoně a oblečení v koupelně, no, divný
![]()
@CokeLady nemám ráda hádky ale bylo to fakt děsné a neskutečné.
@kaczka89 tušim tam jsou letos tři výměny zatim jsem viděla jen tu jednu a další dvě zkoukneme asi zítra.
@CokeLady Počkej co jsi koukala za díl? Však si nic nevyčítali nebo tak? Uklidili myslím jen jednou. nechtěla jsi hádky a to tma nebyly
Řešili jen podle mě normální věci ![]()
@Bunny puella já čekala že ta starší oaní na toho opilce zavolá policii ale naštěstí ne.Tak je fakt děti bez hraček ve tmě jen hrály hry na tv, netuším kde psaly ukoly asi v obýváku kde to je u toho stolku nepohodlné nebo u toho pidi stolečku v kuchyni, fakt nevím.
On byl nalitej snad pořád.
@CokeLady No jo ta byla děs
Tu Haklovou nesnášeli všichni, už když byla ve Farmě ![]()
Tak jsem koukala na díl s těma dvěma blondýnama a děs, ani jedna se mi nelíbila, vypadaly obě jako coury
také se řešily nevěry a to co kdo na kohpo práskne.
Jsem asi jediná ale Haklovou neznám ani z tv, na farmu jsem nekoukala nevim proč taková ženská leze do reality, prostě se předvádí.
A nějak jsem koukala na tu malou holčičku jak šla spát do té malinké dětské postýlky, všimly jste si???
Mimochodem musím odsunout sedačku malá za ni hází snad všechno možné ![]()
Manžel prohlásil že by doma nemohl mít ani jednu z těxh blondýn, a ti jejich partneři byly také divní oba.
@Silwinka87 píše:
Však jo..Tady si moc nepomohla..
já myslím, že si pomohla moc. Teď se o ni budou média a reklamní agentury jenom prát
Paní Sońa má s Bubníkem dvě dcery Andreu a Alžbětu… z prvního manželství má Lucii ( ta je rozvedená a má dva syny ) - nevím jestli skutečně v tom domě bydleli, jestli to nebylo jenom na kamery), dle vyjádření dcery Lucie ji měla paní Bubníková nějak brzy a nechala ji svým rodičům na výchovu, z druhého manželství má syna Jakuba ( ten z prádlem )… a te´d sou prý rozvedení s panem Bubníkem…