Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tahle výměna mi přišla celkem v pohodě, ta dvouletá pricezna mi strašně připomínala tu naši, taky pěkné klíště!!
ale přiznám se, že i já jí občas nechám řvát, už to není žádné novorozeně, které si neumí říct, co potřebuje a ta maminka jí tam chovala dost čato, dokonce i uvaření, takže mě se to tak přehnané zase nezdálo! ![]()
Výměnu jsem neviděla, ale zaujala mě upoutávka, jak tam jedna ta mamina říkala - vdávala jsem se v sedmnácti a první dceru jsem porodila v osmnácti. Připadalo mi to, jakoby se vychloubala bůhvíco se jí nepodařilo ![]()
@Machalka to už je starší díl, opakovali ho.. a navíc ta paní co to do té upoutávky říkala mi byla jedna z nejsymatyčtějších maminek co tam kdy vůbec byly ![]()
@Ademe Jj určo můžeš mít pravdu. Já to neviděla, takže nemůžu soudit. Ale ty upoutávky mají vždycky sestříhané tak, aby to vyznělo bůhvíco se v té výměně nesemlelo ![]()
@Machalka Taky si vždycky říkám, že tentokrát to bude masakr!
a jsem většinou zklamaná, protože upoutávky vypadají tak jako by se tam mělo vraždit a nakonec jsou spolu povětšinou v pohodě
![]()
@G12 píše:
Přeslazený díl a obě ukňourané, přehnaně emotivní, upištěné…
Co ony, ale chlap té mladší
toho bych nechtěla doma ani za nic. Nesnáším takový chlapy fňukny ![]()
@Burj Chalifa píše:
Od 17 na rodičovské. To je poplatnice jak poleno. O tu bude u zaměstnavatelů jednou rvačka.
kamaráda taky začala rodit v 17 a normalně si pak po mateřských našla práci
@Anonymní píše:
kamaráda taky začala rodit v 17 a normalně si pak po mateřských našla práci
A k čemu ta anonymita? ![]()
@Alice_band píše:
Teď dávají nové díly? Nikdo nic nepíše tady
to, co teď běží na Nově jsou nové díly??? ![]()
Pochybuju..spíš nějaké hodně staré když tam všechno vysvětlovali a mohli si volat..to pak už bylo jen výjimečné.
Taky premyslim zda jsou nove nebo ne. Nevidela jsem ho, ale ta jedna pani rikala ze kluk je 91 rocnik, takze je mu 14 ![]()
A v televizi jak byl hokej měla ct staré logo. To jsou staré díly, a hodně.