Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosim kde najdu díl který šel minulý pátek???prosím klidně do vzkazu ![]()
@irca11 píše:
Holky prosim kde najdu díl který šel minulý pátek???prosím klidně do vzkazu
lesby
Takže oprava ne ten s lesbama ten jsem viděla ten ještě minulej jak měly hodně dětí ten díl nemužu najít
@brulinka no,,koukala sem dnes poprvé tento díl a hrůza děs. Ten chlap z toho statku byl depresivní psychouš a motorkář se mi vůbec nelíbil. Poručil ženský, slož dřevo a jel se projet na mašině..
@honzátko.x no to jsem taky koukala..s tím dřevem… že tam ženská sama skládá dřevo.. Ten psychopat má ale hodně zvláštní povahu, ten by opravdu měl vyhledat odbornou pomoc..
@brulinka já doma taky pomáhám manželovi se dřevem, ale nikdy by to neudělal tak, že by mě v tom nechal a jel si na motorku. A ten jejich synek u toho počítače a jak byl potom štastný za ty dinosaury. Ten dědek mě chvilkama připadal jak úchyl, jak stále říkal, že by ti mladou bral a žena mu neschází…a ty řeči, že za pusu atd..no hnusák.
Podle ukázek jsem dnešní díl neviděla
to zas bude doma keců, že chci koukat na výměnu ![]()
@sophinka1 no,chlapi to nemají moc rádi. My naštěstí máme velký dům a tím pádem i víc TV, tak se vždy někam zalezu..
@honzátko.x píše:
@sophinka1 no,chlapi to nemají moc rádi. My naštěstí máme velký dům a tím pádem i víc TV, tak se vždy někam zalezu..
manžel by asi nesnesl, kdybych si večer někam zalezla
jsme spolu a dohadujeme se na co čučet ![]()
@sophinka1 no jo a jak jste spolu dlouho? my už to táhnem 24 roků a máme děti už dospělé a malé..však ono ho to časem přejde, já dávám svobodu a on mě, ale vím, že kraviny nemusí a tak ho tím šetřím, jen by se rozčiloval ![]()
Já dnes výměnu nestíhám, jdeme do města na punče. Ale už jsem ji viděla kdysi a celkem nuda…
Tak sem někdo dejte prosím odkaz na tu dnešní výměnu..pokud ho máte, nebo klidně i na jinej starý díl..Zajímá mě o co jde
@K-Black Ty už jsi z těch vánoc vzhůru nohama jo? Lezeš z toho poi stropě?
![]()
@brulinka rvačkou?
to je tu bude zajímat.