Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Paní nezná palačinky? no dobře tak proč neudělá něco jinýho?
Nevíte kde se můžu kouknout(kromě placeného voyo) nebo stáhnout díl z minulého týdne? Jak tam řešili ty vši a filcky… neviděla jsem ho ![]()
Pochopila jsem to správně že ta mužatka Andrea(„tatínek“)nepracuje?? A ta druhá co je v druhé rodině pracuje a stará se o domácnost?
@jdukolem píše:
Paní nezná palačinky? no dobře tak proč neudělá něco jinýho?
protože prostě neumí vařit ![]()
@sophinka1 píše:
protože prostě neumí vařit
@brulinka píše:
Pochopila jsem to správně že ta mužatka Andrea(„tatínek“)nepracuje?? A ta druhá co je v druhé rodině pracuje a stará se o domácnost?
mužatka Andrea je fakt dobrá
ale ta paní co ji vyfasovala taky ![]()
@jdukolem Mužatka Andrea mi neskutečně pije krev!! Tím chováním… to je něco hrozného…No ta lenivá paní taky nic moc to je pravda
.. ale je fakt že dělat někomu vánoční úklid by se mi taky nechtělo… ale neznat palačinky
![]()
@jdukolem píše:logické.. a co doma jedí když manžel se v kuchyni taky extra neotáčel..
pytlíkovky?
říkala že palačinky dělá z pytlíku, tak možná i polévky a mražené polotovary
celkem bych jí tak tipovala
vždyť i ten oběd vařila tři dny ![]()
V tomhle díle byli na pěst všichni čtyři
nenašla jsem nikoho na koho se upnout jako na kladného hrdinu ![]()
@sophinka1 píše:
V tomhle díle byli na pěst všichni čtyřinenašla jsem nikoho na koho se upnout jako na kladného hrdinu
ani já ne ![]()
ale miminko bylo ňu ňu..pomuchlala bych se hned
@jdukolem @sophinka1 já myslím, že osvětlovač celého dílu by kladný hrdina být mohl
.
@Larr
to je fakt, obojí bydlení mi přišlo jako tmavý a neútulný katakomby
Můj nejoblíbenější díl je tenhle
Je to ten na Rodosu a jeden zmála, který snad dopadl dobře
Já bych vám to sem neházela, ale zrovna jsem na něj náhodně narazila, tak to prostě nešlo jinak ![]()
Našla jsem stránku kde jsou díly on-line… Zatím jsem se dívala na první, zatím to funguje a díl končí rvačkou
![]()
Tak povídej.