Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
13.12.13 20:36
@Troj píše:
Jo, je to ono!!! Ta maruska sikmooka!! vzdyt to jelo nedavno, ne? :nevim:

Od 17 na rodičovské. To je poplatnice jak poleno. O tu bude u zaměstnavatelů jednou rvačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
13.12.13 20:41

Koukáme na cinema :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
13.12.13 20:42

Já to neviděla :mrgreen:
já se mám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.13 21:18

Tyhle dily jsou nejaky stary uz jsem to vse videla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
13.12.13 21:29

Ta roztomilá holčička, jak plakala… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
13.12.13 21:34

@CokeLady Tak přesně jak píšeš. Na mě moc silný kafe. Je to taková mazlivá princezna. Ale myslím, že to opakujou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.12.13 21:36
@CokeLady píše:
Maminka náhradnice zvolila vyřvávací metodu :roll: což jako od úplně cizí ženský je drsný tam dělat takovýhle pořádky. A teda uložení ve smyslu že jí postaví do postýlky je taky dílo. :roll:btw Holčička má krásný vlasy.

no přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
13.12.13 21:39

Ta s kratšími vlasy mi přijde, že má nějakou starou dceru, na to jak mladě vypadá.
A asi se synovi moc nevěnuje.( usuzuji z toho co vidím, ale víme jak si to Nova celé upravuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
13.12.13 21:45

Přeslazený díl a obě ukňourané, přehnaně emotivní, upištěné…

• Citovat
  • Upravit
3392
13.12.13 22:04

@G12 tak každý díl má něco, ale tyhle ženský nebyly zase tak nejhorší. Ta s 3 dětmi měla hezkou domácnost a jak říkal její muž, vše zvládá, kmitá a maká kolem děti, byla to fajn máma. Je rozdíl mít 1 dítě,2 a nebo 3..Tak pro tu maminu od dvou dětí, to byla změna a pěkný záhul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
14.12.13 10:57

Já to blbě napsala. Působilo to na mě strašně falešně, ty emoce, jako taková dokonalá hra před kamerou..asi proto mi to bylo nepříjemné. cítila jsem strašnou faleš a přetvářku, nemůžu si pomoct.

• Citovat
  • Upravit
14.12.13 11:36
@G12 píše:
Já to blbě napsala. Působilo to na mě strašně falešně, ty emoce, jako taková dokonalá hra před kamerou..asi proto mi to bylo nepříjemné. cítila jsem strašnou faleš a přetvářku, nemůžu si pomoct.

Vystihla si to! Na mě tak působila především rodina té Ivy. A víc než ona mi tak působil ten její chlap. Neumim přesně popsat čim, ale nevěřila sem mu ty přeháněné emoce když jí brečel do telefonu jak se mu stýská. A celkově, něco mi tam u něj nesedí. Je takový až moc přeslazený, nepřirozeně na chlapa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.13 12:17

@CokeLady to ano, ta druhá byla taková chladná, ten její chlapeček takový tichý zakřiknutý. jak píšu, mě ani tak nepřipadala ta Iva, jako ten jeji. Jí sem jen moc nevěřila to, ze by ji vadilo kdyby nosil míň peněz a ubral zaměstnání. Vypadala že je zvyklá na svůj standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.12.13 12:23
@CokeLady píše:
Mně v tom zaráželo to, že dělali jako by to byli nějaký milionáři. Já jsem tam viděla normální českou nižší střední třídu, panelákovej byt, starší vybavení, plastový hračky v pokojíku, žádný moderní oblečení nebo makeup apod. Neviděla jsme v tom, že by si žili nějak líp.

Tak tak, nižší průměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
14.12.13 14:25

Prosím vás, holky, kolik bylo té nejmladší holčičce ze tří holek? Začátek nám utek a tak jsme celý díl přemýšleli, o kolik je starší než ta naše.

Mně se tenhle díl líbil. Jen mi vadilo vyřvání v postýlce u té nejmladší holčičky. Hodně mi připomíná vzhledem a chováním tu naší, takže vím, jak dokážou být tyto děti náročné. Tu naší celodenně také nosím a musí spát s námi. Ale mě to nevadí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí