Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@avm3 píše:
Tak zase opáčko? Ale tohle jsem neviděla. To vypadá, že nemají zájemce, pořád dávají upoutávku, ať se lidi přihlásí a pořád nejsou nové díly.
Mě bylo divný, že je tam před Vánoci, protože rok starý díl, asi nebude nový…
Ale ta babochlapka je fakt hrozná…
me je z te babochlapky normalne
a jak mluvila…fuj…
@Troj píše:
Ty jo, vy si fakt myslite, ze blbych deset dni muze cloveka takhle rozhodit?! jako jasne, ze se styska a tak, ale ze by se normal lidi takhle zblaznili a chovali se jak paka?
To je vidět, že do nich hučí ti, co to natáčí… a celkově, předsava, že něco doma dělám a civí na mě kamera, chodí mi po baráku cizi lidi.
To je vidět i v prostřenu, že je hecují, aby lezly do skříní, komentovali jíddlo a tak…
@zizalkaaa píše:
me je z te babochlapky normalnea jak mluvila…fuj…
Jako paní si o sobě dost myslí… frajerka… ta by mi byla nesympatická i jako chlap.
@avm3 píše:
Já si fakt myslím, že nemají zájemce… i když je to asi divný…
Mě to teda tentokrát tak nevadí, protože jsem tohle neviděla.
Mně to štve, ale kdo to neviděl jako ty tak je to opáčko dobrý
A mohli by dávat novýho Farmáře ![]()
@avm3 píše:
Jako paní si o sobě dost myslí… frajerka… ta by mi byla nesympatická i jako chlap.
Takový jsou nejhorší ![]()
@mimislunickomimísek píše:
Mně to štve, ale kdo to neviděl jako ty tak je to opáčko dobrýA mohli by dávat novýho Farmáře
Tak to jde mimo mě, já moc nesledovala ani tu výměnu, teď spíš, že jsem čekala, až usnou děti… jinak koukám až zítra ![]()
@avm3 píše:
Tak to jde mimo mě, já moc nesledovala ani tu výměnu, teď spíš, že jsem čekala, až usnou děti… jinak koukám až zítra
To já na ty nový Výměny koukala hned ale na ty starý koukam o výkendu ![]()
@K-Black píše:
jo a bude http://www.4lol.cz/…n_3052_1.jpg
Jeden nebo dva
to máš fuk ![]()
Ale obrázek super ![]()
Jj, to je asi fakt, ze ti lidi je tam sponujou, protoze jinak by to snad ani nebylo mozne…
nebo novy tata a mama by byl super!
Nejak jsem nepochopila, kdeze to vlastne bydleli? Ty pokojicky byly jako katakomby. Dvere nebo vlastne dira misto dveri, to mohlo mit tak 40 cm na sirku. ![]()
@Nejhodnější píše:
Tam každá rodina leze akorát pro prachy![]()
A každá si myslí, že je normální.