Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamča.dalmatinka A máš samozřejmě radost, jak je někdo horší, než ty (takhle to totiž funguje u mě
)
Zakladatelko, že tobě šlo jen o to pochlubit se, jak budeš hvězdou a ne o to, zeptat se, jestli už tam někdo byl. Přiznej se
![]()
@Amabilis77 píše:
@Kamča.dalmatinka A máš samozřejmě radost, jak je někdo horší, než ty (takhle to totiž funguje u mě)
no jasně
a nejlepší je když koukáme s chlapem a já mu říkám jaký má štěstí že má mě ![]()
@Amabilis77 píše:
Zakladatelko, že tobě šlo jen o to pochlubit se, jak budeš hvězdou a ne o to, zeptat se, jestli už tam někdo byl. Přiznej se![]()
No to víš, že ano
A proto jsem tady jako anonym, aby každý věděl, že zrovna mně hráblo
Stejně se nikdo neozval, kdo by tam byl. Ale já jsem spokojená, dovolala jsem se Štěpánce a dozvěděla jsem se dost toho co jsem chtěla, když tady jsem se toho nedočkala
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
no jasněa nejlepší je když koukáme s chlapem a já mu říkám jaký má štěstí že má mě
![]()
![]()
A taková otázka
Ty stíháš taky televizi?? Já myslela, že ty jsi jen tady na emiminu.Jsi úplně všude a jsi Hvězda diskuze
![]()
@smajlik34 píše:
kašli je pak se ozvi jaké bylo natačení a písní datum vysilání..klidně i do SZdržím palce ať se dostaneš do normal rodiny
Mně takyyyyyy prosím. Anebo to je blbost, to by všechny, komu napíšeš SZ znaly rovnou celou tvou totožnost i s adresou, tak jedině založit ještě jeden profil, pokud nás tedy pak chceš poinformovat.
A jako protislužbu ti nabízím, že o Tobě pak nebudu psát hnusné komentáře - jakože je budu psát nejspíš o všech ostatních
toto potěšeníčko je někde na webu pěkně zdrbnout, to si prostě neodepřu
![]()
@Anonymní píše:
No to víš, že ano![]()
![]()
![]()
Stejně se nikdo neozval, kdo by tam byl. Ale já jsem spokojená, dovolala jsem se Štěpánce a dozvěděla jsem se dost toho co jsem chtěla, když tady jsem se toho nedočkala
![]()
Já si to hned myslela
![]()
@Anonymní píše:
A taková otázka![]()
Ty stíháš taky televizi?? Já myslela, že ty jsi jen tady na emiminu.Jsi úplně všude a jsi Hvězda diskuze
![]()
![]()
No jasně a taky hvězda domácnosti - perfektníé matka, manželka, uklízečka, kuchařka, ještě k tomu vždy upravená dáma, ředitelka zeměkoule…
![]()
@Kamča.dalmatinka Já se snad půjdu podívat, kdy ses sem zaregistrovala
Jen jestli ti tolik příspěvků nemám závidět ![]()
Zakladatelko, tak se taky snaž, abys byla za hvězdu i tady na emiminu a ne jen v televizi ![]()
@Gina108 píše:
No jasně a taky hvězda domácnosti - perfektníé matka, manželka, uklízečka, kuchařka, ještě k tomu vždy upravená dáma, ředitelka zeměkoule…![]()
![]()
![]()
Hmmm, tak to smekám
![]()
@Anonymní píše:
No to víš, že ano![]()
![]()
![]()
![]()
Tak vy si děláte prdel, ale já jsem fakt ráda, žes sebrala odvahu (páč já jsem na to teda srab
), aspoň bude na co čučet ![]()
Tak jsem na to koukla a Kamča má o čtyři roky a možná něco přede mnou náskok, takže přestávám závidět ![]()
@Anonymní píše:
A taková otázka![]()
![]()
![]()
já sem tu jen když nic nedávaj
a nebo když kojim
@Kamča.dalmatinka píše:
já sem tu jen když nic nedávaja nebo když kojim
Takže furt
![]()