Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
28.11.12 22:47

@Kamča.dalmatinka A máš samozřejmě radost, jak je někdo horší, než ty (takhle to totiž funguje u mě :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.11.12 22:48

Zakladatelko, že tobě šlo jen o to pochlubit se, jak budeš hvězdou a ne o to, zeptat se, jestli už tam někdo byl. Přiznej se :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.11.12 22:51
@Amabilis77 píše:
@Kamča.dalmatinka A máš samozřejmě radost, jak je někdo horší, než ty (takhle to totiž funguje u mě :lol: )

no jasně :mrgreen: a nejlepší je když koukáme s chlapem a já mu říkám jaký má štěstí že má mě :lol:

:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 22:52
@Amabilis77 píše:
Zakladatelko, že tobě šlo jen o to pochlubit se, jak budeš hvězdou a ne o to, zeptat se, jestli už tam někdo byl. Přiznej se :jazyk: :lol:

No to víš, že ano :lol: :lol: A proto jsem tady jako anonym, aby každý věděl, že zrovna mně hráblo :lol: :lol: :lol: Stejně se nikdo neozval, kdo by tam byl. Ale já jsem spokojená, dovolala jsem se Štěpánce a dozvěděla jsem se dost toho co jsem chtěla, když tady jsem se toho nedočkala :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.12 22:54
@Kamča.dalmatinka píše:
no jasně :mrgreen: a nejlepší je když koukáme s chlapem a já mu říkám jaký má štěstí že má mě :lol::pankac: :pankac: :pankac:

A taková otázka :lol: :lol: Ty stíháš taky televizi?? Já myslela, že ty jsi jen tady na emiminu.Jsi úplně všude a jsi Hvězda diskuze :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
23847
28.11.12 22:56
@smajlik34 píše:
kašli je pak se ozvi jaké bylo natačení a písní datum vysilání..klidně i do SZ :) držím palce ať se dostaneš do normal rodiny :mrgreen:

Mně takyyyyyy prosím. Anebo to je blbost, to by všechny, komu napíšeš SZ znaly rovnou celou tvou totožnost i s adresou, tak jedině založit ještě jeden profil, pokud nás tedy pak chceš poinformovat.
A jako protislužbu ti nabízím, že o Tobě pak nebudu psát hnusné komentáře - jakože je budu psát nejspíš o všech ostatních :oops: toto potěšeníčko je někde na webu pěkně zdrbnout, to si prostě neodepřu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.11.12 22:59
@Anonymní píše:
No to víš, že ano :lol: :lol: A proto jsem tady jako anonym, aby každý věděl, že zrovna mně hráblo :lol: :lol: :lol: Stejně se nikdo neozval, kdo by tam byl. Ale já jsem spokojená, dovolala jsem se Štěpánce a dozvěděla jsem se dost toho co jsem chtěla, když tady jsem se toho nedočkala :mrgreen: :mrgreen:

Já si to hned myslela :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.12 22:59
@Anonymní píše:
A taková otázka :lol: :lol: Ty stíháš taky televizi?? Já myslela, že ty jsi jen tady na emiminu.Jsi úplně všude a jsi Hvězda diskuze :lol: :lol: :lol:

No jasně a taky hvězda domácnosti - perfektníé matka, manželka, uklízečka, kuchařka, ještě k tomu vždy upravená dáma, ředitelka zeměkoule… ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.11.12 23:00

@Kamča.dalmatinka Já se snad půjdu podívat, kdy ses sem zaregistrovala :think: Jen jestli ti tolik příspěvků nemám závidět :lol:
Zakladatelko, tak se taky snaž, abys byla za hvězdu i tady na emiminu a ne jen v televizi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 23:01
@Gina108 píše:
No jasně a taky hvězda domácnosti - perfektníé matka, manželka, uklízečka, kuchařka, ještě k tomu vždy upravená dáma, ředitelka zeměkoule… ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hmmm, tak to smekám :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
23847
28.11.12 23:01
@Anonymní píše:
No to víš, že ano :lol: :lol: A proto jsem tady jako anonym, aby každý věděl, že zrovna mně hráblo :lol: :lol: :lol: Stejně se nikdo neozval, kdo by tam byl. Ale já jsem spokojená, dovolala jsem se Štěpánce a dozvěděla jsem se dost toho co jsem chtěla, když tady jsem se toho nedočkala :mrgreen: :mrgreen:

Tak vy si děláte prdel, ale já jsem fakt ráda, žes sebrala odvahu (páč já jsem na to teda srab :oops: ), aspoň bude na co čučet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.11.12 23:02

Tak jsem na to koukla a Kamča má o čtyři roky a možná něco přede mnou náskok, takže přestávám závidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.11.12 23:03
@Anonymní píše:
A taková otázka :lol: :lol: Ty stíháš taky televizi?? Já myslela, že ty jsi jen tady na emiminu.Jsi úplně všude a jsi Hvězda diskuze :lol: :lol: :lol:

já sem tu jen když nic nedávaj :mrgreen: a nebo když kojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.11.12 23:04

@Gina108 to víš někdo ten pruměr musí vyrovnávat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.12 23:04