Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, netušíte, kde sehnat staré díly (třeba 2011)? 2012 jsou na VOYO, proto jsem si to tento mesic zaplatila, i kdyz jinak si myslim, ze to je blbost, ale starsi dily tam nejsou :-/
@roxy8 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, netušíte, kde sehnat staré díly (třeba 2011)? 2012 jsou na VOYO, proto jsem si to tento mesic zaplatila, i kdyz jinak si myslim, ze to je blbost, ale starsi dily tam nejsou :-/
já si myslím že VOYO je celkově blbost…jsem se chtěla zaregistrovat na 7dní zdarma na zkoušku že si to podle filmu zaplatit a jako poslední věc vyjelo že si mám zaplatit sms za 100kč abych to měla na 7dní zdarma čímž jsem s ními skončila nevím proč mají vůbec takové kraviny…ale jinak zkus uložto tam je toho spousta těch filmu tak snad i manželky
No na ulozto neni prave nic a na netu volne jen asi 3 dily z roku 2012, ale zadne starsi.. jj, voyo je blbost, naprosto souhlasim!
@roxy8 píše:
No na ulozto neni prave nic a na netu volne jen asi 3 dily z roku 2012, ale zadne starsi.. jj, voyo je blbost, naprosto souhlasim!
Také si myslím že je VOYO pitomost, ale prosimtě kde si našla těch pár dílů na netu?? Nemůžu najít vůbec ani jeden
prosím, hodíš odkaz?
Nějaké díly jsou i na stream.cz nevím jaký rok ale na jednu co jsem se koukla byla myslím z května 2012
@smajlik34 píše:
Nějaké díly jsou i na stream.cz nevím jaký rok ale na jednu co jsem se koukla byla myslím z května píše: Více
jj, to jsou presne ty dily (asi 3), co jsou na netu. jsou z roku 2012 vsechny
Ano já si tím prošla..Natáčelo se v říjnu 2012 a vysílat se bude někdy tenhle rok 2013
@Domščšřž píše:
Ano já si tím prošla..Natáčelo se v říjnu 2012 a vysílat se bude někdy tenhle rok píše: Více
a jake to bylo??? je to opravdu tak „zhave“ nebo jen dobre sestrihane?
Co se týká té žhavosti, tak jde o náš díl…Můj manžel zmlátil mého nahradního manžela…ale fakt si to ten hajzl zasloužil ![]()
Kurec palec, to asi budu sledovat, hodis potom odkaz s upozornenim? ![]()