Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, já tím prošla a je to ještě ta neodvisílaná řada
A určitě nelituji ![]()
@vize píše:
Snad nelitujete (mám na mysli celou rodinu, ne jen tebe), jinak nemám k tomu co dodat…
rodina taky nelituje ![]()
@LuMiTa píše:
a kdy bude Váš díl v Tv??
To nevím. Prostě to začne od září a kdy budem my, to nevím. Bude asi 15 nebo 16 dílů ![]()
@Tomikate týjo, obdivuju ty co tam jdou, asi bych měla strach kam mě šoupnou ![]()
Ale musím říct, ráda se na to podívám ![]()
@LuMiTa píše:
@Tomikate týjo, obdivuju ty co tam jdou, asi bych měla strach kam mě šoupnouAle musím říct, ráda se na to podívám
tak kdybych nevěděla, že o děti budu mít postaráno, i když ta druhá ženská bude k ničemu, tak bych do toho taky nešla
Takže moje rodina tady byla v pohodě i když sem dostali hroznou blbku a já to taky vydržela v té druhé rodině ![]()
@Tomikate píše:
tak kdybych nevěděla, že o děti budu mít postaráno, i když ta druhá ženská bude k ničemu, tak bych do toho taky nešlaTakže moje rodina tady byla v pohodě i když sem dostali hroznou blbku a já to taky vydržela v té druhé rodině
byla to blbka? starší/mladší?
mě by se strašně stýskalo, já svou rodinu s těžkým srdcem opouštím
ale klobouk dolu ![]()
@LuMiTa píše:
byla to blbka? starší/mladší?mě by se strašně stýskalo, já svou rodinu s těžkým srdcem opouštímale klobouk dolu
byla mladší a bordelářka
@Tomikate si dobrá že si do toho šla
budu se těšit na nové díly, tak snad už je začnou v září vysílat ![]()
Šla jsem do toho z ničeho nic. Viděla jsem v TV, že hledají rodiny a zrovna jsme se doma štěkali s chlapem, tak jsem řekla, že se jdu přihlásit do Výměny manželek, aby si to tady ten můj užil a šla jsem hned k PC a podala přihlášku
No a pak jsem ani nečekala, že přijedou na pohovor a pak nás fakt vzali
Tak to jsme už nerušili. Těšili jsme se.Ani jsme nevěděli nejdřív kolik za to je peněz, takže pak to bylo taky příjemné zjištění a aspoň jsme si lehce vydělali na nová okna na barák
A co na nás budou říkat lidi až to uvidí v TV, to mně je jedno
Ten kdo nás zná, tak ví jak to u nás chodí a plno věcí se v TV neukáže a nebo se to všelijak sestříhá, takže nevím co z toho vznikne, ale mám vzpomínky a plno nových známých ![]()
@LuMiTa píše:
@Tomikate jako že se stýkáte s druhou rodinou?
Ne, s tou teda ne
Ale seznámila jsem se tam s jinýma lidma. A lidi ze štábu jsou taky moc fajn ![]()
@Tomikate píše:
Ne, s tou teda neAle seznámila jsem se tam s jinýma lidma. A lidi ze štábu jsou taky moc fajn
No, každý je jiný, pokud vám nevadí, co řeknou lidé, máte jinou povahu než například já. Možná, že si váš díl uhlídám a podívám se
.
Snad nelitujete (mám na mysli celou rodinu, ne jen tebe), jinak nemám k tomu co dodat…