Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.2.13 12:56

Co je VoYo tak to bude určitě placené, ale myslím, že se najde někdo, kdo to dá do placu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.2.13 13:07

@Andýsek92 My taky nemáme televizi, ale podařilo se mi minulé díly zkouknout. Vždycky se to někde na pidichvíli objevilo (třeba na pár hodin) a zase zmizelo. Mně by třeba ani nevadilo, si to zaplatit, ale nějak se mi nelíbil ten postup. Já už na to dlouho nekoukala, protože nějak zatím nebylo, na co bych chtěla koukat. A to je právě ten kámen úrazu - kdyby se dal předplatit ten jeden pořad na celou dobu a ne si třeba zaplatit na měsíc, když nemám zájem na něco jiného koukat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
22.2.13 13:13

@Amys Když já nechápu, že v televizi je to zadarmo a na internetu musim platit. A jednička a prima to maj zadarmo. Ten pořad bych si taky zaplatila, ale ne ostatní kraviny co tam dávaj… tak budu vyhlížet na ulozto a budu doufat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
22.2.13 13:15

@Domščšřž A jak je to při tom natáčení, můžete kontaktovat rodinu nebo vůbec nevíte co se tam děje a jesli je všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
22.2.13 13:24

http://www.stream.cz/…k-7-dil,tady je těch dílů víc.

• Citovat
  • Upravit
22.2.13 13:26

Já jí kontaktovat nemohla. Nemohla jsem si vzít telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.2.13 13:39

@Andýsek92 Oni potřebují sledovanost v televizi. Čím víc lidí pořad sleduje, tím víc jsou ochotny firmy zaplatit za reklamu právě ve vysílacím programu tohoto pořadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asu
27.2.13 20:47
@lilie12 píše:
já si myslím že VOYO je celkově blbost…jsem se chtěla zaregistrovat na 7dní zdarma na zkoušku že si to podle filmu zaplatit a jako poslední věc vyjelo že si mám zaplatit sms za 100kč abych to měla na 7dní zdarma čímž jsem s ními skončila nevím proč mají vůbec takové kraviny…ale jinak zkus uložto tam je toho spousta těch filmu tak snad i manželky

Já myslim že VOYO určitě není blbost, teď jsem ho založila a vidím tam vše, filmy, klidně i staré díly ordinace, na ulož to není vše, navíc třeba výměna manželek tam nebyla, když jsem ji hledala. Jinak to že za to musíš platit, mi zas v dnešní době nepřijde žádná divná věc.

• Citovat
  • Upravit
Mi24
27.2.13 21:18
@Asu píše:
Já myslim že VOYO určitě není blbost, teď jsem ho založila a vidím tam vše, filmy, klidně i staré díly ordinace, na ulož to není vše, navíc třeba výměna manželek tam nebyla, když jsem ji hledala. Jinak to že za to musíš platit, mi zas v dnešní době nepřijde žádná divná věc.

tak jako oproti tomu že 1 a prima a další kanály jsou zdarma a nova ne je dle mě blbost spoustu filmu si mohu stáhnout na internetu, ale celkově ty si s VOYO dle všeho spokojená..já neříkam že bych si to taky nepředplatila, ale chtěla jsem se prvně kouknout jen na zkoušku jaké tam jsou filmy a jestli má cenu to platit tak jsem se rozhodla využít jejich nabídku zdarma, ale přijde mi od nich sprosté že nabídnout na 7dní VOYO zdarma na internetových stránkach to mjaí ještě velkým napsano a na konci musíš odeslat sms za nějakých 70kč to už mi tak fer nepřijde i z toho důvodu jsem si to nezaplatila napořád když mi nedali prvně možnost to vyzkoušet

• Citovat
  • Upravit
Asu
27.2.13 23:22

To je pravda, také jsem čekala že ta zkouška půjde a pak se bude moct člověk rozhodnout. :( Ale zas oproti třeba Primě je tam k okamžitému shlednutí spousta filmů, Prima má jen ty své. Takže není třeba čekat na stažení ani to nezabírá místo v PC.

• Citovat
  • Upravit
vize
28.6.13 23:32

soukromí

Kdysi jsem se na to dívala, ale vadilo mi, že se naruší soukromí rodiny. Tyhlety pořady nemám ráda, už je téměř nesleduji. Zvláště mi vadí, že se nebere ohled na děti… Jinak beru s rezervou co se tam děje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9954
28.6.13 23:37

Každý účastník do toho jde s tím že se naruší soukromí rodiny. Ale je to na každém jak se budou chovat :-) A taky se dá ovlivnit i to zda tam ty děti budou hodně vidět nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vize
29.6.13 00:03

jasně

Jen jsem napsala svůj názor. Nejde jen o to, jestli tam jsou děti vidět nebo ne. Vím, že nekteré díly byly i dobré, nicméně já bych do toho opravdu nešla…

• Citovat
  • Upravit
9954
29.6.13 00:26
@vize píše:
Jen jsem napsala svůj názor. Nejde jen o to, jestli tam jsou děti vidět nebo ne. Vím, že nekteré díly byly i dobré, nicméně já bych do toho opravdu nešla…

Však to je dobrovolné :-) Já do toho šla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
29.6.13 08:44

@Tomikate ty jsi byla ve výměně? už odvysílané, nebo v té nové řadě co už nejmíň rok připravujou a stále ji vysílat nezačali? A jestli už to bylo, dá se tvůj díl někde najít? že bych mrkla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí