Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem si prave precetla, jak je to rok po vymene, a ze ta Maruska s tim vzteklym starikem porad je ![]()
Tak právě jsem dokoukala první výměnu. No normální snad byla jen ta Marie a děti, jinak banda mag. orů. Dědek - o tom už jste psali, ten byl teda jasnej
ale ta blondýna Dominika, ta teda měla taky dost - podle mne teda dost přeháněla a byla trochu hysterka. Jako věděla, že dědek je vzteklej, tak já bych se na něj vys… a ne se hádat na kameru
No vyloženě líná asi nebyla, ale nějaká makačka taky ne. Vyprala, uvařila a nazdar. No dědek si asi fakt představoval, že bude makat jak ta Marie a to teda nedala, no. Bylo vidět, že ta Marie tam dřela víc. Jo bloncka teda v půlce vypadal dost votahaně - pochopila jsem, že nejen neměli do půli výměny sprchu, ale taky se asi neměla po ránu kde nabalzamovat, tak se na to vyflákla ![]()
No a nakonec ten motorkář - hehe, ten zas dělal doma úplný houno
a jak nechal tu hromadu dříví odtahat tu Marii samotnou
A docela by mne zajímalo, co dělal, jakou měl práci - to tam neřekli. To vypadalo, že už je jenom rentiér těžce za vodou ![]()
Holky a vsimly ste si, ze ten motorkar vypadal jak Chuck Norris?:-)
@Ivoka A jo, Šuk Noříš
a já furt kdo že to má ještě takovej divnej plnovous jak on ![]()
Před chvilkou jsem se na to dívala a mám z toho takové smíšené pocity…Ten starší od Marie na mě působil jako takovej chlápek, kterýmu život zrovna nevyšel podle jeho představ. Určitě si v mládí představoval, že bude jednou mít nádhernou ženu, co se o něj postará…krásnej dům…atd. Ale nakonec si vzal obyčejnou ženskou, protože jiná ho nechtěla, ale na druhou stranu hodnou, má s ní tři děti, do toho nějaký finanční problémy, neustálá práce na baráku, deprese zažene chlastem a když už neví jak dál, tak uteče do lesa a vrátí se za pár dní…Ale bohužel takhle se ty problémy nevyřeší. Neviděla jsem v něm žádnýho úchyla, ale spíš zoufalce s hysterickýma sklonama(jako když se vzteká dítě). Podle mě si dá nějaký to pivko, rozbije pár věcí, rozbrečí děti, manželka se ho bojí…Ty lidi jsou spolu jenom kvůli dětem a protože jsou na sebe zvyklí…žádnou lásku jsem tam neviděla. Také si myslím, že spoustu věcí nebylo zveřejněno a nikdo neví, jak to v té rodině opravdu je. Všimli jste si, že ty jejich děti byly furt zamlklé a zamračené? Jako kdyby něco tajily, byly takový utrápený…taky jsem si všimla, že docela často ten nejstarší kluk brečel, což mi taky nepřijde normální…Prostě tam je něco vážnějšího než to, že si ten chlap dělá ze ženský služku. Když mu přišla mladá blondýnka, tak chtěl být před kamerou vtipnej a občas něco prohodil - prostě starej nadrženej chlap, ale dle mého názoru neškodnej a ta blondýna to hned brala jako sexuální obtěžování ![]()
U druhého páru mi přišlo, že to tam taky není zrovna ideální. Myslím, že na začátku řikali, že ten motorkář Chuck Norris
byl třikrát ženatý a tuto je jeho čtvrtá manželka. Starší motorkář si našel blondýnku, aby vypadal v partě dobře a aby se mu hodila k motorce. Blondýnka má dvě děti - předpokládám že každý s jinym…tej holčičce z předposledního vztahu jsou 2 roky, takže s Chuckem Norrisem taky moc dlouho nebude, ale už si ho vzala, takže má zajištěný slušný bydlení, chlapovi je sice 49, ale má duši dítěte a má motorku, což zřejmě blondýnka obdivuje. Dominika doma všechno obstará, uklidí, uklidí i 8 metráků dřeva, zajde do práce udělat pár kosmetických procedůr klientkám, kluk to mezitím prosedí u PC a chlap se celej den vozí na motorce a večer hodí nějakej ten steak na pánev, aby jako ukázal, že taky umí udělat kus masa k večeři…Pro toho chlapa celkem ideální stav ne? S blondýnkou je chvíli, takže na každýho okolo - i na toho starýho dědka - žárlil a proto po něm vystartoval jako nějakej blázen(hlavně, že měli diváci v tu chvíli, co sledovat), prostě komedie…jak dva kohouti na jednom poli
Ta jeho moc dobře věděla, proč mu to řiká…úplně jí to dělalo dobře, když viděla, jak Chuck startuje po tom dědkovi…No takže Chuck Norris to taky podle mě neměl v hlavě moc srovnaný… Nejlíp na mě působila ta Maruška, akorát byla taky taková tichá a utrápená…Ale jak říkám, nikdo z nás skutečně neví, co se v obou rodinách odehrává a za 10 dní a ze sestřihaných záběru to určitě nepoznáme…Můžeme tady jenom spekulovat o tom, kde je skutečná
pravda
P. S. proti blondýnkám samozřejmě nic nemám, aby to tu někdo náhodou špatně nepochopil, jen si nejsem jistá, jak se paní jmenovala, tak jsem o ní psala, jako o té „blondýnce“ ![]()
@ivito píše:
až na ten dům souhlasím, protože ten dům neni jejich, ale mají ho v pronájmu, pochopim že je někdo v pronájmu v bytě i když je lepší si byt koupit zadlužit se, ale peníze davat místo někomu tak sobě do hypotéky a za pár let se může byt prodat nebo pronájmout a mít z něj peníze když se stěhuje do menší nebo do domů, ale nepochopím tu logiku pronajmout si domek to už bych si domek radši koupila než davat dost velké najemne někomu jinému tak si ho dam do své hypotéky a bude za pár let dům můj a bude tu něco pro děti a ne za pár let nemít nic a hledat si další pronájem domku
děkuji za opravu, tuto informaci jsem přeslechla (odbíhala jsem ke sporáku
), ale taky to nechápu proč teda bydlí v pronájmu…ale pokud má Chuck nějaké zavázky z minulosti a ona má třeba nějaký podnikatelský úvěr, tak na HYPO možná nedosáhnou…Ale to jsou asi jenom spekulace
Ale domek i zahrada se mi líbili.
@lilie12 píše:
až na ten dům souhlasím, protože ten dům neni jejich, ale mají ho v pronájmu, pochopim že je někdo v pronájmu v bytě i když je lepší si byt koupit zadlužit se, ale peníze davat místo někomu tak sobě do hypotéky a za pár let se může byt prodat nebo pronájmout a mít z něj peníze když se stěhuje do menší nebo do domů, ale nepochopím tu logiku pronajmout si domek to už bych si domek radši koupila než davat dost velké najemne někomu jinému tak si ho dam do své hypotéky a bude za pár let dům můj a bude tu něco pro děti a ne za pár let nemít nic a hledat si další pronájem domku
Jj máš pravdu, byl pronajatý. No tak si vem, že dědkovi bylo už 49, hypošku jentak ve svém věku nedostane, navíc je už asi poučenej - 4. manželka - vydrží mu to tak maximálně zase rok, dva jako ty předchozí vztahy
tak co by se zadlužoval a pak je holt vopruz dělení majetku. Takhle si za těžký prachy užije luxusu a až nebude mít, tak tradáá, vezme motorku a odjede do p.dele ![]()
@Lindsay15 …hezkej klučina, i když na mě už moc mladej
. Ale hlavně sympaťák
a místo realitního makléře by se uživil jako vychovatel, fakt byl úžasný v přístupu k té holčičce
…
Já se zamilovala do toho mlaďocha! On je dokonalej!!! Jak se úžasně staral o děti, vaří, uklízí, má přehled.!Má super auto, barák a chlapa ![]()
@levanda To jo, zvladl to perfektne
Ne nadarmo se rika ze dokonali chlapi uz chlapa maji ![]()