Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kristy84 píše:
No, holky, podle mě jsou gayové fakt super chlapiVůbec nic proti nim nemám, právě naopak
Co předvedl včera ten týpek, jsem nechápala, v životě se nestaral o děti a jak to zvládl, na jedničku, čisto, uklizeno, vyžehleno, fakt borec
A ona? Sedm hodin denně na netu? Ach jo, chudáci děti, to je fat hrozný
Já si k netu sednu jen večer, když malá usne, neumim si představit, že bych seděla u počítače tolik hodin denně, se opravdu nedivim, že doma nic nestíhá a ještě měl tolik taktu, že jí to v nevmetl, já bych jí teda dala
Přitom ten její manžel byl podle mě úplně v pohodě
Osobně jsem v životě pár gayů poznala a jsou to fakt úžasný lidi, strašně hodný
Ono nové koště dobře mete. Kdyby měl na krku tři děti 24/7, tak už by taky nebyl takovej agilní nadšenec.
@Lilua to mi rekni, co s tou malou bude…:-(tomu jejímu tátovi je taky 24?:-( ten měl strach z celé její rodiny
@pvmr aha no a jak tam chudak sbirala ty bobky od psu prej ze se sbiraji kazdy den a ona sebrala 3 lopaty plny to se mi nezda
Příspěvek upraven 13.09.13 v 21:58
No minuly tyden sem se citila jako bordelarka, ze nedelam aspon 1× tydne generalni uklid jako mlady muz, dnes sem se pochvalila jak pecliva jsem a doma to mame krasne
… to byl hnus toto!! Slecna spina nevim co tam furt uklizi kdyz to tam vypadalo ze tam roky nikdo neuklizel, o sebe take evidentne moc nedba, vypadala hrozne hlavne ze mela umele nehty… no a chlap nebyl chlap ale slecinka!!
@Sonreir píše:
No minuly tyden sem se citila jako bordelarka, ze nedelam aspon 1× tydne generalni uklid jako mlady muz, dnes sem se pochvalila jak pecliva jsem a doma to mame krasne… to byl hnus toto!! Slecna spina nevim co tam furt uklizi kdyz to tam vypadalo ze tam roky nikdo neuklizel, o sebe take evidentne moc nedba, vypadala hrozne hlavne ze mela umele nehty… no a chlap nebyl chlap ale slecinka!!
@Lilua To jsem teda taky zirala jak ta druha uklizela po tech psech, a ta mala jak v tom tapkala a bezne pry byla sama venku, no fuj, vzdyt si s tim mohla i hrat, mazec fakt
@Sonreir píše:
No minuly tyden sem se citila jako bordelarka, ze nedelam aspon 1× tydne generalni uklid jako mlady muz, dnes sem se pochvalila jak pecliva jsem a doma to mame krasne… to byl hnus toto!! Slecna spina nevim co tam furt uklizi kdyz to tam vypadalo ze tam roky nikdo neuklizel, o sebe take evidentne moc nedba, vypadala hrozne hlavne ze mela umele nehty… no a chlap nebyl chlap ale slecinka!!
přesně. ![]()
Mě to nedá, zeptám se. Jakto, že když ví, že jim tam přijde cizí člověk, budou tam natáčet a budou to pouštět v celé ČR, tak se nezůžou aspon uklididt? Mě sem takhle někdo přijít, tak drhnu podlahu i kartáčkem a to uklzízím pravidelně. No já bych pak musela hambou chodit kanálama mít doma toto a ještě to ukázat světu
![]()
@Sonreir jj,hlavne ze nemaji penize, ze je musi babka zivit a ona umely drapy na rukach ![]()
Ahojte.Vy diskujete a vlastě mi všechno vzaly z pusy
Souhlas souhlas s váma ![]()