Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
13.9.13 21:53
@kristy84 píše:
No, holky, podle mě jsou gayové fakt super chlapi :palec: Vůbec nic proti nim nemám, právě naopak :pankac: Co předvedl včera ten týpek, jsem nechápala, v životě se nestaral o děti a jak to zvládl, na jedničku, čisto, uklizeno, vyžehleno, fakt borec :palec: A ona? Sedm hodin denně na netu? Ach jo, chudáci děti, to je fat hrozný :( Já si k netu sednu jen večer, když malá usne, neumim si představit, že bych seděla u počítače tolik hodin denně, se opravdu nedivim, že doma nic nestíhá a ještě měl tolik taktu, že jí to v nevmetl, já bych jí teda dala :zed: Přitom ten její manžel byl podle mě úplně v pohodě :pankac:
Osobně jsem v životě pár gayů poznala a jsou to fakt úžasný lidi, strašně hodný :kytka:

Ono nové koště dobře mete. Kdyby měl na krku tři děti 24/7, tak už by taky nebyl takovej agilní nadšenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
13.9.13 21:54

@Lilua jj,bylo, ze zakulisi nataceni-ze se rozvadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
13.9.13 21:55

@Lilua to mi rekni, co s tou malou bude…:-(tomu jejímu tátovi je taky 24?:-( ten měl strach z celé její rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
13.9.13 21:56

@pvmr aha no a jak tam chudak sbirala ty bobky od psu prej ze se sbiraji kazdy den a ona sebrala 3 lopaty plny to se mi nezda

Příspěvek upraven 13.09.13 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
13.9.13 21:57

@BabyBella tatovi kolem 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
13.9.13 21:58

No minuly tyden sem se citila jako bordelarka, ze nedelam aspon 1× tydne generalni uklid jako mlady muz, dnes sem se pochvalila jak pecliva jsem a doma to mame krasne :-D… to byl hnus toto!! Slecna spina nevim co tam furt uklizi kdyz to tam vypadalo ze tam roky nikdo neuklizel, o sebe take evidentne moc nedba, vypadala hrozne hlavne ze mela umele nehty… no a chlap nebyl chlap ale slecinka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
13.9.13 22:00
@Sonreir píše:
No minuly tyden sem se citila jako bordelarka, ze nedelam aspon 1× tydne generalni uklid jako mlady muz, dnes sem se pochvalila jak pecliva jsem a doma to mame krasne :-D… to byl hnus toto!! Slecna spina nevim co tam furt uklizi kdyz to tam vypadalo ze tam roky nikdo neuklizel, o sebe take evidentne moc nedba, vypadala hrozne hlavne ze mela umele nehty… no a chlap nebyl chlap ale slecinka!!
:lol: presne tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
13.9.13 22:01

@Lilua To jsem teda taky zirala jak ta druha uklizela po tech psech, a ta mala jak v tom tapkala a bezne pry byla sama venku, no fuj, vzdyt si s tim mohla i hrat, mazec fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
13.9.13 22:02
@Sonreir píše:

přesně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
13.9.13 22:02

Mě to nedá, zeptám se. Jakto, že když ví, že jim tam přijde cizí člověk, budou tam natáčet a budou to pouštět v celé ČR, tak se nezůžou aspon uklididt? Mě sem takhle někdo přijít, tak drhnu podlahu i kartáčkem a to uklzízím pravidelně. No já bych pak musela hambou chodit kanálama mít doma toto a ještě to ukázat světu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
13.9.13 22:03

@pvmr co hrat… ale deti velmi rady ochutnavaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347

Me ho bylo lito.. Takovej uslaplej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811

@Sonreir jj,hlavne ze nemaji penize, ze je musi babka zivit a ona umely drapy na rukach :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
13.9.13 22:05
@Sonreir píše:
@pvmr co hrat… ale deti velmi rady ochutnavaji :mrgreen:

Ja nechtela zachazet az tak daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.9.13 22:05

Ahojte.Vy diskujete a vlastě mi všechno vzaly z pusy :lol: Souhlas souhlas s váma :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí