Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mi24
14.9.13 10:00

Te a 24let 8o ta vypada aspoň tak fakt na těch 40 a to znám lidí kterým je i 45let a vypadají 100% líp…a za to lísknutí te malé bych ji jela vyliskat dvojnasobně…a prý kuře na paprice od kuchařky se nedivim že ji musí živit manžel vždyt jako kuchařka by si nepřivydělala a ani jako uklízečka :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2873
14.9.13 10:10

Citace Z IDNES.CZ

S odstupem od natáčení

U Plesníků na Moravě se situace změnila jen na dva měsíce. „Více jsme se s manželem věnovali dětem, zapojovali jsme se, jezdili na výlety, ale po dvou měsících to odeznělo. Můj vztah s dcerou se upravil, snažím se dětem věnovat, když mi to práce umožní. Vždycky se nějak domluvíme. Nicméně žádná zásadní a trvalá změna nenastala. S rodinou Markových jsme stále v kontaktu. Píšeme si, loni jsme tam byli s manželem na víkend. Lenka má ale nového přítele a Standa žije jinde.“
„Výměna manželek mě hodně změnila,“ tvrdí s odstupem Lenka Marková od Kutné Hory. „Zlepšila jsem úklid, snažím se platit si všechny poplatky sama. Babička mě založí jen občas.“
Zpočátku se zdálo, že jim to se Standou bude klapat. „Nehádali jsme se, ale jen chvíli. Měl ale potíže ohledně alkoholu, tak jsem mu řekla, ať odejde,“ vzpomíná Lenka s odstupem. „Odstěhoval se k rodičům, ale po nějaké době se vrátil. Před dvěma měsíci řekl, že chce odejít, a tak jsem se rozhodla podat žádost o rozvod. Jsme v rozvodovém řízení, máme za sebou soud o holku, která nakonec bude v mé péči. Teď bydlí Standa v karavanu přes ulici. Holku má jednou za čtrnáct dnů,“ líčí Lenka.
Zdroj: http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
14.9.13 12:04
@Mia82 píše:
Tak jako tohle byla síla :cert: Jak ta špína vztáhla ruku na tu malou :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: V okamžik co bych se to dozvěděla bych jela přes celou republiku jí rozbít hubu :poblion:

Asi tak nějak, mě vadí i to, že třeba naší malou plácne její vlastní babička i když vim že si to zaslouží :oops: Ale na cizí dítě bych si to v životě nedovolila. Nevim co si o sobě myslela, ale mě byla dost nesympatická :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.13 12:36
@pajakr píše:
Asi tak nějak, mě vadí i to, že třeba naší malou plácne její vlastní babička i když vim že si to zaslouží :oops: Ale na cizí dítě bych si to v životě nedovolila. Nevim co si o sobě myslela, ale mě byla dost nesympatická :pocitac:

Ani babičky by si tohle k mému děcku nedovolily :mrgreen: Takže v okamžiku při tý výměně se ve mě zastavil oběh :lol: :lol: A ještě to bylo za pěknou blbost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
14.9.13 13:17

Mě dostala taky stou večeří.,, Nechceš jíst, jdeš spát bez jídla!´´ a táta sedí čumí a něřekne ani půl slova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
14.9.13 13:25
@pajakr píše:
Mě dostala taky stou večeří.,, Nechceš jíst, jdeš spát bez jídla!´´ a táta sedí čumí a něřekne ani půl slova :zed:

aspoň té holčičce nebylo z té večeře špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
14.9.13 13:42

@pajakr Já bych byla radši bez jídla než jíst ten blaf :poblion: Ale přehnala to a ten chlap by ode mě dostal taky, za to že jí vůbec nechal propleskout malou a poslat jí spát bez jídla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6971
14.9.13 13:52

@Lindsay15 no je fakt, že byla dost ostrá..(četla jsem jen tvůj příspěvek:D teď jsem sem přišla a jdu zas jíst:D).. asi by se mi nelíbilo, kdyby takhle proplesknul někdo moje dítě.. a to jídlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
14.9.13 14:04
@pvmr píše:
aspoň té holčičce nebylo z té večeře špatně

to jo no, ale nemusela na ní řvát jak kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
14.9.13 14:05

@pajakr no to jo, to máš pravdu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
14.9.13 14:11

Chtěla ukázat jak je drsná a udělala ze sebe píp… špína jedna. Zlatý kluci co byli minule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
14.9.13 14:22

@pajakr ty kluci co byly minule byly bomba..teda spíš jen ten mladší, ten starší mě popravdě dost deptal:D.. ovšem to mládě mě překvapilo jak se úžasně postaral o děti.. toho bych brala domů jako chůvu a uklízečku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
14.9.13 14:26

@Terulisekk No zlatí gayové, že :hug:

• Citovat
  • Upravit
9994
14.9.13 21:39

Holky, vy tu píšete, že vypadá na 40. No, mě je 40 a troufám si tvrdit, že vypadám mladší. Manžel přišel uprostřed pořadu a tipoval jí 48 :mrgreen: Jinak teda fakt dobrý :roll: Jednoduše, zadala do manuálu, že okna se myjí každý týden, generální úklid se dělá každý týden, akvárko se komplet čistí každý týden, hovna sbírají každý den. No vychcaná jak mraky - paní tam je 10 dnů, tak holt to na ni vyšlo :lol: Můra bude mít zase na 10 let uklízeno. Chudák holčička, té je mi opravdu líto, a takových dětí je… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.9.13 21:41

Tak já Výměnu zkoukla až teď večer a je to asi 20 minut, co jsem tady dceři při debatě řekla totéž, co píše @Colorka a Mia82, také bych jí to plesknutí dcerky nedarovala… :cert:
No a jinak, dnes jsem docela gruntovala a u toho jsem nadávala, jaký je tady chlív…ale myslím, že bych na sebe mohla být přísná trošku míň, po tom, co jsem viděla :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí