Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
15.9.13 22:07

@CokeLady
Jo, to máš taky pravdu, to je taky mazec. :D A pak ještě miluju, jak začnou něco doma přestavovat, vylepšovat podle svýho vkusu, no to by do mě vjel čert, tohle drahouš dopustit! :D Stejně tam jsou pro prachy, tak bych to tam těch 10 dní nějak přečkala, moc toho neměnila, co taky můžu za 5 dní změnit a bylo by. Ze mě by štáb moc velkou radost neměl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
15.9.13 22:07

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
15.9.13 22:09

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
15.9.13 22:11
@Lindsay15 píše:
@Tomikate 8o 8o Tybláho, jsem na ten díl fakt zvědavá :think: To Ti řekl její manžel? Nebo to práskla ona? Já Tě obdivuju :kytka:
..

Příspěvek upraven 15.09.13 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.9.13 22:13

@Tomikate
Jo! Tak to mi přesně vyrazilo dech, že nevystartovala ona! Ty holky se nudily při čekání na šlichtu, no tak roztrhly nějaký prostírání, ale jak na ni ta baba vyjela a ta rána! Říkala jsem si, jestli jich ta nejstarší nemá plný zuby a tý malý to třeba nepřála. :nevim: Každopádně jsem si říkala, že tohle pak vidět v televizi s odstupem (nevím, jestli vy to vidíte dřív), normálně si i za rok za tou babou dojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
15.9.13 22:15
@hanka.br. píše:
@Tomikate Tak jestli máš dvouletýho drobka a kvůli 50 000 jsi ho nechala naposas cizí ženský, tak to je mi ho líto…A nenamlouvej si, že bylo v pohodě, tak malé dítě musí mámu postrádat. Klidně mohla přijít taková hysterka, co byla teď a mlátit ho přes ručičky. Nebo cuchta, jak píšeš, že byla u vás. Kdyby mě rozkrájeli na miniaturní kousíčky, nikdy bych to svým dětem neudělala.

jako každý má na to jinej názor tak nevím proč tu pořad píšeš jak udělala tomikate kravinu že odjela od dětí stejně i kdyby toho začla litovat tak už to nevratí…a jak ty říkaš že určo mamu postradalo tak co třeba mají dělat ženy, které z nějakého důvodu musejí do nemocnice na delší dobu a taky jsou dětí a někdy třeba i menší nějakou dobu bez mamky…když tam ty dětí nejsou naprosto sami jen s tou nahradní mamkou, ale mají tam otce třeba po práci, ale mají ho tam tak to je úplně jedno

• Citovat
  • Upravit
9954
15.9.13 22:16
@Camael píše:
@CokeLady
Jo, to máš taky pravdu, to je taky mazec. :D A pak ještě miluju, jak začnou něco doma přestavovat, vylepšovat podle svýho vkusu, no to by do mě vjel čert, tohle drahouš dopustit! :D Stejně tam jsou pro prachy, tak bych to tam těch 10 dní nějak přečkala, moc toho neměnila, co taky můžu za 5 dní změnit a bylo by. Ze mě by štáb moc velkou radost neměl. :D
..

Příspěvek upraven 15.09.13 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15

@Tomikate Tak to je docela drsný.. Brrrr

• Citovat
  • Upravit
becky87
@Camael píše:
@blorchi
Koukala jsi třeba teď v pátek, jak tam ta černovlasá tlustá zacházela s těma malýma holčičkama? Mně teda nijak šílený (rozmazlený) nepřišly, ale jak tam tu malou flákla u stolu přes tu ruku, to na mě bylo silný kafe. Takovou prdu..

Ano koukala.To bylo silene, ale preci proto tam byl otec, aby zaahl, stal metr od te zenske :nevim: Proc nezasahl? Ja bych ji vlepila, ze by letela na druhou stranu Moravy ;)

• Citovat
  • Upravit
9954
15.9.13 22:17
@Camael píše:
@Tomikate
Jo! Tak to mi přesně vyrazilo dech, že nevystartovala ona! Ty holky se nudily při čekání na šlichtu, no tak roztrhly nějaký prostírání, ale jak na ni ta baba vyjela a ta rána! Říkala jsem si, jestli jich ta nejstarší nemá plný zuby a tý malý to třeba nepřála. :nevim: Každopádně jsem si říkala, že tohle pak vidět v televizi s odstupem (nevím, jestli vy to vidíte dřív), normálně si i za rok za tou babou dojedu.

My to dřív neuvidíme. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.9.13 22:24

To je vtipný to přirovnání k té nemocnici. Takže - kdybych musela nedejbože do nemocnice (MUSELA - nenechala se tam zavřít pro pár korun), tak moje děti nebudou muset poslouchat rozmary cizí ženský, nebudou vystavený stresu z cizího elementu doma ani riziku, že bůhvíco jim uvaří(viz zkažený uzený) nebo jim ublíží. Byly by v pořádku s tatínkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.9.13 22:27

Tak já bych do takového pořadu taky nešla, proto že když na to koukám, tak nikdo není normální a pak bych si říkala že mě vybrali proto že taky nejsem normální:-D. :mrgreen: To si radši budu žít v nevědomosti:-D

Jinak se na díl tomikate také těším. Přijdeš mi dost od rány, nesneseš asi moc dobře kritiku(já také né) tak sem na to zvědavá na ten díl i na to co pak bude za ohlasy zde :mrgreen:

ten poslední díl sem zkoukla dneska a teda ta čuza to bylo něco tak strašně ošklivího a zlího že svět neviděl :roll:.Ta druhá paní byla fajn a milá, ale nelíbí se mi teda když dcera musí mít i funkci matky a vychovává a stará se o své sourozence, to bych nikdy nedovolila.Jsou to děti a maj se starat o sebe a užívat si a né tahat a starat se o sestry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
15.9.13 22:28
@hanka.br. píše:
To je vtipný to přirovnání k té nemocnici. Takže - kdybych musela nedejbože do nemocnice (MUSELA - nenechala se tam zavřít pro pár korun), tak moje děti nebudou muset poslouchat rozmary cizí ženský, nebudou vystavený stresu z cizího elementu doma ani riziku, že bůhvíco jim uvaří(viz zkažený uzený) nebo jim ublíží. Byly by v pořádku s tatínkem.

To je tvůj názor. Však jsi svoje děti ničemu takovému nevystavila, tak buď spokojená, šťastná a nemusíš se rozrušovat touto diskuzí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.9.13 22:28

@Tomikate
:potlesk: :palec: Přesně takhle jsem myslela, že by to mělo být. Koukám, přehodit nás dvě, byl by to vcelku nudný díl, dělala bych to úplně stejně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.9.13 22:29

A kdybych skončila v nemocnici, určitě se tam nenastěhuje cizí ženská, to souhlasim :mrgreen:.To je fakt nepřirovnatelné.
I když možná že by se mezitim sem náká cpala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky