Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blorchi
No to právě už vůbec nekomentuju, protože já tady vylítla a to jsem jen divák. A podívat se pak, že nikdo nic neudělal, aby se tý malý zastal, fackovalo by se u nás zase. ![]()
@Kamča.dalmatinka
Mně bylo líto i toho jejího Standy. Nejdřív jsem se smála, co je to za telátko, ale postupem dílu jsem si říkala, že to je takový dobračisko, ale totálně převálcovaný.
@Camael píše:
@Kamča.dalmatinka
Mně bylo líto i toho jejího Standy. Nejdřív jsem se smála, co je to za telátko, ale postupem dílu jsem si říkala, že to je takový dobračisko, ale totálně převálcovaný.
už naštěstí utekl
.Mě byl sympatickej, jak říkal u stolu že byl dole a ona mu dala žebříček aby vylezl nahoru, to bylo tak milé
až sem slzu zamáčkla. Jinak já na fb koukala i na její profil, byl odkaz z primy a ona je strašně ulhaná a dokáže si všechno obhájit aby byla za chudinku. ![]()
@Tomikate píše:
Měla doma 1 a půl a 4 měsíční děti a jela si vydělávat někamChápeš? Děti nechala doma manželovi na pár měsíců.
To by mě zajímalo, jaký je mezi vámi tedy rozdíl - kromě toho, že její děti byly s manželem a nikým cizím. Když už to zmiňuješ, jak je děsná.
@CokeLady píše:
Tohle se ani nedá nazývat mužem… tohle stvoření asi může být rádo za takovou kvalitku ženu, na jinou nemá…
prej má ted normální
.byl trošku mentálně jinde, ale kdo by tam nebyl, zas hloupej mi nepřišel a kdyby se upravil tak ani ošklivej a byl hodnej.
@CokeLady píše:..
@Tomikate Fuj to je humel… a tos v tom bytě spala, žila, SPRCHOVALA SE, chodila na WC… to je humel. Vím, že byly už díly, kdy nová maminka šla radši do hotelu, samozřejmě s posvěcením štábu, aspoň další senzace… Myslím, že to bude zajímavý díl a že Ty z toho vyjdeš jako ta „lepší“, „normálnější“… ale určitě si něco najdou i na Tobě, Ty víš kde je pravda, Tvoje děti taky ví, jaké to bylo, ale myslím, že poznámky okolí a kamarádů apod. zasáhnou každého.
Příspěvek upraven 15.09.13 v 22:42
@hanka.br. tak mě taky přijde že se tu trochu háže špína jen na tu druhou učastnici výměny, ale já na to taky nedám a počkám si a pak zhodnotim
ale doma budu říkat chlapovi jéé tu znám, tu znám ![]()
@CokeLady
To mi přijde drsný. Vždyť on nebyl zlej, byl jen jednodušší, ale dobračisko. Koumala jsem, čím mu učarovala tahle, kor když člověk kouknul, kam to dojde..ta její máma byla taky velká fešanda. Ale aspoň se nejevila tak zlá a k prdu, jako manželka.
@Tomikate jak donutil? To musíte dělat co oni chtějí jinak nedostanete peníze, nebo jak to tedy je?
@CokeLady píše:
Já naopak četla, že ona si nabrnkla novýho a on bydlí sám v karavanu
na fb psala že jí pul roku podváděl a nakonec že k ní utekl, ale taky se mi tomu nechce moc věřit, ale třeba tichá voda…
@Tomikate
On šel fakt zahýbat ve chvíli, kdy ho natáčejí, i když nepřímo??? Tak tomu říkám nemazat se s nevěrou. Každej jinej vymýšlí, intrikuje, lže, hlídá telefon, ale tenhle si k tomu pozve kamery. ![]()
Ale že by si ta čuza někoho našla to se mi taky nechce věřit. ![]()
@CokeLady
A tak to jo, o tom žádná, ale já to myslela tak, že v jádru nebyl zlej člověk, ale tím, jak byl jednoduchej a asi takhle „vedenej“ už odmalička, to pak podle toho vypadalo. Říkala jsem si, že tam ta zamilovanost asi vypadala tak, že ho prostě jednoho krásnýho dne zasedla a bylo vymalováno.
@Kamča.dalmatinka píše:
@hanka.br. tak mě taky přijde že se tu trochu háže špína jen na tu druhou učastnici výměny, ale já na to taky nedám a počkám si a pak zhodnotimale doma budu říkat chlapovi jéé tu znám, tu znám
Je jasné, že zase ta druhá bude házet určitě nějakou špínu na mě. Taky jsem na to zvědavá a počítám s tím, že lidi budou na dva tábory. Někdo bude stát při mě a někdo při ni.Ale co uznám je, že tady vařila asi dobře. Nikdo si nestěžoval.
@CokeLady píše:
Pro mě byl fakt na zabití… tohle není muž, není chlap. Nedokázal se postarat o rodinu, nedokázal si udělat pořádek, byl těžce pod pantoflem té těžkotonážní mladice, její matky i pramatky, ani nepíp, nedokázal s eo rodinu postarat finančně, nechal tam svoje dítě žít v bordelu… hrozná kombinace. To klišé o podání žebříku mezi 4 očima podle mě vymýšlel celou cestu autem, aby se nějak vyšvihnul…
ty si zlá
.zase co by si k takové zrudičce čekala
.vypadala že by mohla být mojí babičkou a to sem o 7 let starší než ona
a jestli ho tam chudáka i šikanovali tak se nedivim že byl jen v koutě