Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi mi také začne být špatně z ho*en. Taková tlusťoška, jde vidět, že nic nedělá
nevím proč ale místy mi připomínala Lenku z minulé proměny.
@claire91 píše:
Teda dnešní díl mi přišel takový nemastný neslaný. Dostala mě věta-seriály jsou taková naše životní náplň.
no jo, Ivetka ![]()
@Burj Chalifa píše:
No to ilustruje, jací inteligenti se tam hlásí. Už i od pohledu.
To máš pravdu. Někdy žasnu nad tím, jací lidé jsou a s čím vším se nestydí vlézt do tv.
@claire91 píše:
To máš pravdu. Někdy žasnu nad tím, jací lidé jsou a s čím vším se nestydí vlézt do tv.
Jsou to zřejmě v podstatě hodně jednodušší lidé, kteří si chtějí užít svých směšných 5 minut televizní „slávy“ a nechají se nachytat na peníze, za které prodají soukromí své a dětí. Diváci se pak baví na jejich účet, což jim však při vrozené hlouposti nedochází. Normální člověk by takto na bulvární TV neexhiboval.
@Burj Chalifa píše:
Jsou to zřejmě v podstatě hodně jednodušší lidé, kteří si chtějí užít svých směšných 5 minut televizní „slávy“ a nechají se nachytat na peníze, za které prodají soukromí své a dětí. Diváci se pak baví na jejich účet, což jim však při vrozené hlouposti nedochází. Normální člověk by takto na bulvární TV neexhiboval.
Naprosto trefné..Poukazuje to na jejich inteligenci…Podle mě, normální člověk s trochou soudnosti se tam prostě nepřihlásí..
@jituska-daemon píše:
Naprosto trefné..Poukazuje to na jejich inteligenci…Podle mě, normální člověk s trochou soudnosti se tam prostě nepřihlásí..
Ale zase kdyby nebylo těch nesoudných lidí, na co by jsme se pak dívaly, že? A drbaly tady
Ještě, že jsou
Já bych do toho teda nešla ani za milion ![]()
Včerejší díl ušel, žádný velký vzrůšo teda, ale dobrý. A taky si nemyslim, že ta maminka, jejíž chlapeček nemluví, se mu nevěnovala, podle mě se stará, jen si chlapeček jede to svoje ![]()
A ta druhá, no, že je jejich životní náplní sledování seriálů, je docela síla, ale proti gustu…Ať si každej žije, jak mu to vyhovuje…
Já jen nechápu, jak může existovat někdo tak líný a nudný jako byla manželka z města. Chlubit se tím, že obden pořádá „kulturní“ výlety do ťamanských obchodů, bylo snad vrcholem večera… ![]()
@Kaczenka píše:
Já jen nechápu, jak může existovat někdo tak líný a nudný jako byla manželka z města. Chlubit se tím, že obden pořádá „kulturní“ výlety do ťamanských obchodů, bylo snad vrcholem večera…
Jak říkám, horních 10 tisíc to není. Spíše spodních.
@Kaczenka píše:
Já jen nechápu, jak může existovat někdo tak líný a nudný jako byla manželka z města. Chlubit se tím, že obden pořádá „kulturní“ výlety do ťamanských obchodů, bylo snad vrcholem večera…
NO, ona byla opravdu esxtrém, k životu ji stačilo každodenní kafíčko a cigáro s kamarádkou, 6 hodin sledovat seriály(a té druhé radí, jak se věnovat dítěti)..Přírodu nesnáší a jako vrchol mně přišlo, že neuklízeli po tom psovi na sídlišti…Hnus..A ten pětiletý chlapeček, nemyslím, že je chyba v rodičích, nikdo neví, jak se mu kdo věnuje a jestli chodí na logopedii..Našemu jsou dva roky a kousek a jsem ráda, že začíná první slovíčka a to se mu věnuju každý den, prostě každé dítě je jiné..Ale zase na konci mě přišla dost hloupá, když se ji nabízel manžel, že ji pomůže s kozama a trochu s domácností, to mi přišlo dost hrané, néé, já všechno sama..no nevím..
@jituska-daemon píše:
NO, ona byla opravdu esxtrém, k životu ji stačilo každodenní kafíčko a cigáro s kamarádkou, 6 hodin sledovat seriály(a té druhé radí, jak se věnovat dítěti)..Přírodu nesnáší a jako vrchol mně přišlo, že neuklízeli po tom psovi na sídlišti…Hnus..A ten pětiletý chlapeček, nemyslím, že je chyba v rodičích, nikdo neví, jak se mu kdo věnuje a jestli chodí na logopedii..Našemu jsou dva roky a kousek a jsem ráda, že začíná první slovíčka a to se mu věnuju každý den, prostě každé dítě je jiné..Ale zase na konci mě přišla dost hloupá, když se ji nabízel manžel, že ji pomůže s kozama a trochu s domácností, to mi přišlo dost hrané, néé, já všechno sama..no nevím..
Chlapeček je chudák, když se narodí primitivům. Svým způsobem zanedbané dítě. Co ho může v takové intelektem nepolíbené familii čekat.
@Burj Chalifa píše:
Chlapeček je chudák, když se narodí primitivům. Svým způsobem zanedbané dítě. Co ho může v takové intelektem nepolíbené familii čekat.
Neřekla bych zanedbané, to je dost silné slovo, možná jen potřebuje trochu víc času a péče..Do toho nikdo nevidíme, jak to u nich funguje, každopádně ten odpor tatínka věnovat chlapečkovi půl hodinku denně byl dost překvapující..U nich prostě funguje, jsem chlap, pán tvorstva, vydělávám peníze a víc po mně nechtějte a ona má děti, domácnost a zvířata, ale každý sám a sebe, žádné společné zájmy..Ale jak tu bylo psáno, kdyby se tam takoví lidé nehlásili, neměli bychom co rozebírat a nad čím se pozastavovat..
@Burj Chalifa pokud, ale ty zvířata chtěla ona a je doma, nechodí do práce, tak to chápu, její manžel říkal, že ty zvířata nechtěl, takže jestli to bylo její přání a je doma tak proč by ji zase měl pomáhat. Kdyby byla v práci tak by ji taky nepomáhal.
Holky, jak se jmenovala ta vesnička? Mě ten název právě nic neříkal, tak mě pak překvapilo když ji vzal do města a byl to Nový Bydžov, kde jsem vyrůstala, mám tam rodinu a je to kousek od nás a jak byla na dýze tak tam jsme celá svá telecí léta jezdívala víkend co víkend pařit ![]()
No jinak co se týká tohoto dílu tak žádné velké vzrůšo, určitě chlapeček není zanedbaný, nevíme jak to tam chodí ale každé dítě je jiné, takhle se to nedá soudit. Věřím že se maminka malému věnuje. Jen se mi nelíbil teda její chlap, ten je opravdu ten tipickej, já vydělávám a se vším ostatním co se týká domácnosti a dětí tak s tím mi vlezte na záda
a jí to ani nevadilo, no už mi je jasný že z jejích synů vyrostou další takový, co se drží hesla, chlap vydělavá a ženská dělá to všechno ostatní ![]()
Druhá rodinka, no ona teda lenošná, chlap šikovnej, může být za něj ráda, jinak by asi doma měli bordel, tv nekomentuju a to venčení psa a nezbírání hov_en to nechápu, v tom mi přijde jako prase, neuklidit po vlastním psovi ![]()
Mně přišlo nanjvýš hnusný, jak se ten jejich pes pořád doma ukájel do všeho kolem.Ten by jel z toho balkónu rychleji než ten koberec!