Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9954
24.9.13 22:28

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.9.13 22:29

@Tomikate jenomže to nejsou pomluvy, to je realita co člověk vidí, to je ta daň za to, že tam někdo šel.
Známá si prošla jiným typem pořadu a vím, že prostě i když to neni jak možná to uplně je, tak vždycky to dopadne hůř jak je..
Takže se nedivte, že lidi vidí učastniky, jak vidí, protože nikdy nic pěkného tam neni!!
Minulá výměna byla normální bych řekla, ale stejně se tam našlo pár věcí na řešení - ale oni si právě najdou vždycky..
Pozitivní věci asi dávat nebuou to by byla nuda.

Příspěvek upraven 24.09.13 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Tomikate
No, tak to jsem se toho zas dozvěděla. Fakt, radost se optat. :mrgreen: Člověk nereje, zeptá se na naprosto nevinnou věc, ale ty jsi už uražená, takže smolajs. Neřešila jsem potřeby, slušně jsem se zeptala, mohla jsi jen slušně odpovědět. Vždyť jsi říkala, že se stýkáte s ostatními účastnicemi (některými), tak proč to sháníš tady? Ale co se ptám, že jo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@Terulisekk píše:
@Tomikate snad každý má právo na vlastní názor? a jestli nechceš aby sem přispíval někdo jinej, tak si měla udělat uzavřenou skupinu jen pro ty co se tam přihlásili;).. tak si nestěžuj, to fakt miluju!! :roll:

to fakt miluju :roll: :roll: pubi, pubi?

• Citovat
  • Upravit
6971
24.9.13 22:30

@Tomikate já četla jen poslední tuhle stránku, tak to se omlouvám.. je fajn, že to někdo uzná :)..lepší než když tam někdo jde a vymyslí si, že to kvůli tomu aby si zkusil něco jinýho a zjistil zda jí ten chlap miluje atd:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
24.9.13 22:30
@Tomikate píše: ..a zase se plno dalších slepiček chytlo a napsalo, aniž bych se o to někoho prosila.

Aha, tak už ani neopovídej, právě ses shodila až pod ty rejpalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
24.9.13 22:31
@kvaček píše:
@Tomikate jenomže to nejsou pomluvy, to je realita co člověk vidí, to je ta daň za to, že tam někdo šel.
Známá si prošla jiným typem pořadu a vím, že prostě i když to neni jak možná to uplně je, tak vždycky to dopadne hůř jak je..
Takže se nedivte, že lidi vidí učastniky, jak vidí, protože nikdy nic pěkného tam neni!!
Minulá výměna byla normální bych řekla, ale stejně se tam našlo pár věcí na řešení - ale oni si právě najdou vždycky..
Pozitivní věci asi dávat nebuou to by byla nuda.Příspěvek upraven 24.09.13 v 22:29

Ano a právě proto jsem té Hance psala, ať to nečte. Ať si z toho nic nedělá. Že to jsou pouze ty kecy od lidí, ze kterých ona nic nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
24.9.13 22:34

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
24.9.13 22:35
@Tomikate píše:
Ani nemám potřebu to někomu vysvětlovat, proč jsem do toho šla. A ano, chtěla jsem si tady o tom pokecat s někým, kdo tím prošel. Naštěstí, už takovou skupinku máme a někde jinde.Tady se člověk dočká fakt jen pomluv.

já se ty divím že se s nimi ještě bavíš, ale asi jsem jedina která se pořadu nezučastnila ale ráda se na něj koukne a kdyby byla možnost tak se přihlasím a to si nemyslím že bych byla nějaka divná osoba protože podle nich tam normalní osoba nevleze já si myslím že normal jsem hold nemam možnost se toho zučastnit ale pořad je fajn a člověk se koukne do jiných rodin a zjistí jak to funguje jinde…jen nechápu vás co tu máte neustále blbé přípominky..prostě tomikate tam šla, protože se toho chtěli zučastnit a vy ze sebe hned dělate jak jste skvělé protože jste normalní a nezučastnili jste se toho a ona a další jsou nenormal…z tohohle mi je v čr nablití…chtěůlo by se to začit řidít heslem…nedělej druhým to co nechceš aby oni dělali tobě…taky by se vám nelibíli hnusné kecy aniž by vás někdo z těch co vás pomlouvají viděli naživo a jen věděli že jste se zučastnili vyměny a ani nevěděli jak vyměna probíhala a jak to u vás vypada

• Citovat
  • Upravit
Mi24
24.9.13 22:36
@Tomikate píše:
Ani nemám potřebu to někomu vysvětlovat, proč jsem do toho šla. A ano, chtěla jsem si tady o tom pokecat s někým, kdo tím prošel. Naštěstí, už takovou skupinku máme a někde jinde.Tady se člověk dočká fakt jen pomluv.

já se ty divím že se s nimi ještě bavíš, ale asi jsem jedina která se pořadu nezučastnila ale ráda se na něj koukne a kdyby byla možnost tak se přihlasím a to si nemyslím že bych byla nějaka divná osoba protože podle nich tam normalní osoba nevleze já si myslím že normal jsem hold nemam možnost se toho zučastnit ale pořad je fajn a člověk se koukne do jiných rodin a zjistí jak to funguje jinde…jen nechápu vás co tu máte neustále blbé přípominky..prostě tomikate tam šla, protože se toho chtěli zučastnit a vy ze sebe hned dělate jak jste skvělé protože jste normalní a nezučastnili jste se toho a ona a další jsou nenormal…z tohohle mi je v čr nablití…chtěůlo by se to začit řidít heslem…nedělej druhým to co nechceš aby oni dělali tobě…taky by se vám nelibíli hnusné kecy aniž by vás někdo z těch co vás pomlouvají viděli naživo a jen věděli že jste se zučastnili vyměny a ani nevěděli jak vyměna probíhala a jak to u vás vypada

• Citovat
  • Upravit
9954
24.9.13 22:42

,

Příspěvek upraven 03.10.13 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
24.9.13 22:44
@lilie12 píše:
já se ty divím že se s nimi ještě bavíš, ale asi jsem jedina která se pořadu nezučastnila ale ráda se na něj koukne a kdyby byla možnost tak se přihlasím a to si nemyslím že bych byla nějaka divná osoba protože podle nich tam normalní osoba nevleze já si myslím že normal jsem hold nemam možnost se toho zučastnit ale pořad je fajn a člověk se koukne do jiných rodin a zjistí jak to funguje jinde…jen nechápu vás co tu máte neustále blbé přípominky..prostě tomikate tam šla, protože se toho chtěli zučastnit a vy ze sebe hned dělate jak jste skvělé protože jste normalní a nezučastnili jste se toho a ona a další jsou nenormal…z tohohle mi je v čr nablití…chtěůlo by se to začit řidít heslem…nedělej druhým to co nechceš aby oni dělali tobě…taky by se vám nelibíli hnusné kecy aniž by vás někdo z těch co vás pomlouvají viděli naživo a jen věděli že jste se zučastnili vyměny a ani nevěděli jak vyměna probíhala a jak to u vás vypada

Děkuji, aspoň někdo i rozumný a normální :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
25.9.13 11:08

@Tomikate
V něčem máš pravdu, asi bych tak příkře nekomentovala vzhled účastnic, já taky hned po ránu nejsem zrovna sexy :lol:

Ale některý věci jsou neoddiskutovatelný - prostě třeba ten chudák klouček, jak neumí mluvit. To prostě JE problém. A kameraman ho určitě nenarafičil, aby mluvil blbě. A ten mrdník na tom dvoře? Vždyť ten línej chlap od koz tam popíjel kafíčko na jakési houpačce a za ním šílenej bordel na dvorku. To si taky vymysleli filmaři? Jako že jim tam přivezli rekvizity-bordel z Barrandova? :mrgreen: O tom se bavím já! Řekni mi, opravdu tam vozí bordel, nebo zabírají realitu? Nechápu, že když si někdo pozve televizi, že nechá natáčet v takovým chlívě (=bordelu). Stačilo by pána „já nic nedělám, já mám po práci“ trochu nakopat, aby uklidil na dvorku a působilo by to celý jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.9.13 11:16

Já nechápu, proč se tu ostatní do těch lidí tolik naváží :nevim: Ti kdo tak žijou, tak to kvůli nějaké televizi nezmění. Nebudou přece hrát kvůli televizi nějaké divadýlko… Já je obdivuju že do toho šli, časem bych tam také chtěla a nemyslím si, že jsme nějací exhibicionisti. Dobře, ta ženská z města koukala na seriály- já na ně koukám taky :nevim: Když není co dělat, klidně bych těch 6h u toho vydržela… Samozřejmě to není na úkor dítěte a práce doma… A klouček co špatně mluví? Však to nemusí být jejich vina, znám docela dost takových malých dětí, kterým se rodiče naplno věnují, ale mluví špatně. Já bych tak jednoznačně nesoudila :nevim: Toť můj názor…

@Tomikate Já se na Váš díl těším, konečně tam bude někdo koho „znám“ :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
30408
25.9.13 11:19

@Tomikate Pro tebe je rozumný a normální jen ten, kdo přitakává. Podle téhle diskuze je většina těch nerozumných a nenormálních. Nemůžeš se třeba na chvilku zamyslet nad tím, proč to tak je? Co je nenormálního na tom, že někdo vyjádří opačné přesvědčení, že by do takového typu pořadu už kvůli svým dětem nešel? Ty se tady rozčiluješ, urážíš lidi kolem sebe, ve výsledku si na tvé výměně nejvíc smlsnou. A proč? Aby se přesvědčili, kvůli čemu jsi tak rozhořčená. Už teď si myslím, že to bude další chytrá v řadě, co kritizuje jinou radinu a sama má máslo na hlavě. Když to tak nebude, ráda se ti omluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí