Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
jasně já si myslím že kdyby si člověk zvykal den co den od miminek tak to jde že si člověk fakt zvykne
ale pak je to zase dlouhý a není z toho úniku ![]()
@jdukolem píše:
ak? párek do polívky?to je vaření..
jinak paní blond je hustá..hned by všem dávala facku i pánovi od trojčat a je prej arogantní.. no mě přijde hrozně zatím nevím jak to pojmenovat..taková metrnice hrubá
To jsem taky nepochopila, vždyť ten tam kmital..
kdo se rozvedl a polepšil si??? ![]()
@Camael píše:
To jsem taky nepochopila, vždyť ten tam kmital..kdo se rozvedl a polepšil si???
ten od blondýny.. na začátku se blondýna rozčilovala že jsou spolu přes rok a on jezdí pomáhat exce tak si myslím že se asi kvůli ní rozvedl - dedukce
Ta blondýna je naprosto příšerná pizda uplně je mi líto těch dětí a takovýho super chlapa má. Vůbec si to nezaslouží.
@parketka píše:že?
Ta blondýna je naprosto příšerná pizda uplně je mi líto těch dětí a takovýho super chlapa má. Vůbec si to nezaslouží.
@jdukolem píše:
ten od blondýny.. na začátku se blondýna rozčilovala že jsou spolu přes rok a on jezdí pomáhat exce tak si myslím že se asi kvůli ní rozvedl - dedukce
jo takhle. Já myslela, že už máš zprávy rok po natáčení, že pak opustil právě tu blondýnu. ![]()
Bez mého svolení nemá u kadřníka co dělat
bych na ní skočila.
@parketka
A takovej pěknej chlap a ona taková umaštěná cuchta. No a ta povaha, sekernice protivná, ješitná.
@Camael píše:
jo takhle. Já myslela, že už máš zprávy rok po natáčení, že pak opustil právě tu blondýnu.
@eshta píše:
Ty jo takovej sympaťák a pěknej a je s takovou pindou![]()
![]()
dobře mu tak co si vybral to má
Lidi, já to neviděla, ale proč ta husa řvala na toho svýho, že by zasloužil mezi oči?