Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rodinka s trojčatama perfekt, oba sympaťáci, je vidět že to fakt zvládaj a jsou sehraný, fakt obdiv, mě by šlehlo ![]()
U druhé rodinky, chlap sympaťák a ona taková blbka
Bylo vyloženě vidět jak se ho snaží za každou cenu potopit, zesměšnit a vyvolávat naprosto zbytečně hádku
chudáci děti, prcek nezná jiné jídlo než párky, kartáček viděl poprvé skoro ve třech letech, holka si nesmí dojít ke kadeřníkovy, no mazec ![]()
@Denpry píše:
Jj, rozešli se spolu, kamarádka tu babu zná, resp. její přítel. ZZítra sem můžu hodit, co o ni ví, pokud chcete?
to se ví ![]()
@mamartina píše:
Rodinka s trojčatama perfekt, oba sympaťáci, je vidět že to fakt zvládaj a jsou sehraný, fakt obdiv, mě by šlehlo
U druhé rodinky, chlap sympaťák a ona taková blbkaBylo vyloženě vidět jak se ho snaží za každou cenu potopit, zesměšnit a vyvolávat naprosto zbytečně hádku
chudáci děti, prcek nezná jiné jídlo než párky, kartáček viděl poprvé skoro ve třech letech, holka si nesmí dojít ke kadeřníkovy, no mazec
a má hnusný vykouřený zuby ![]()
@Niqitka
To jsem taky postřehla, že tam říkali, že pro ty dvě mladší si přišel jejich otec, takže holčina bude s prvním, ty dvě s druhým a tenhle tomu naštěstí asi uteče.
@jdukolem píše:
chlapeček je jeho ale bylo vidět že holky má rád
chlapeček jeho být nemůže, znají se něco přes rok a chlapečkovi jsou 2 a něco.
Chlapeček není jeho. Byli spolu rok a půl a klukovi jsou přes 2 roky. Nechápu kde ji schrastil…
Oni se znali rok a nacpala ho do výměny, aby se změnil? No to je taky dobrý.
@mejdylko
To bude nějakej trest z minulýho života, jinak to nevidím. Ale musel teda udělat něco strašnýho, že nafasoval tohle.
@Sisi137 píše:
chlapeček jeho být nemůže, znají se něco přes rok a chlapečkovi jsou 2 a něco.
aha tak to se mi nějak popletlo myslela jsem že chlapečka mají spolu.. ![]()
@parketka píše:
Oni se znali rok a nacpala ho do výměny, aby se změnil? No to je taky dobrý.
co je to za chlapa že se na toto chytne a má s ní dítě?