Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamartina píše:
@momi33 taky se nedivím že měl problém s dásněma. K zubaři ho taky určitě ještě nevzali
no, když neznal kartáček
tak se zubařem si asi taky hlavu nelámala
krasavice ![]()
@Barca12345 asi si moc hodná
ale přeji Ti ať se nějaký pořádný co nejdříve objeví (jestli o to stojíš).
@BabyBella píše:
To je zanedbana pece to je na socialku
jj, na lynč ![]()
To byla kravka ![]()
Trojčata bych nedala, musela jsem na chvíli vypnout zvuk, jak mě štvali ![]()
Ten Radek mi připomněl kamaráda, co měl tenhle týden narozky, a já mu ani nepopřála
![]()
@Colorka píše:
Holky, mám dostŽe už spolu hysterka se sympaťákem nejsou se dalo čekat, i když mě překvapuje, že utekla ona od něj a ne naopak…
Nicméně nejvíc je mi líto těch dětí, hlavně té nejstaršíJak se bála, co na ten nový sestřih bude hysterka říkat… Měla z toho holčina radost a matka jí to ani nepochválí… Když odjížděli k té babičce, tak brečela, protože si určitě hrozně moc užívala doma ten klid s náhradní maminkou
A věděla, co se jí vrátí domů… a taky že jo
Hned jak přijela, tak zase vyváděla, řvala, nadávala
Holka zase brečela
Prostě já tohle nechápu
Chlap se k nim choval jako k vlastním a ona i jeho vyštvala, navíc bůhví, kolik chlapů jejich životem prošlo a ještě projde, dokud jí některý z nich neuškrtí a děti budou sirotci
Ona opustila jeho? To mi ani neříkej!!!
@Lenny0 píše:
@Barca12345 asi si moc hodnáale přeji Ti ať se nějaký pořádný co nejdříve objeví (jestli o to stojíš).
No ani Ti nevim… ![]()
Nekdy jo a nekdy ne ![]()
Zkopírováno z tncz:
Iveta Kovalová a její přítel Radek se po natáčení rozešli. Ivetě jsme se bohužel nemohli dovolat, její přítel Radek vysvětli proč.
„Iveta si změnila od natáčení číslo a ani já ho nemám. Rozešli jsme se v květnu. Když jsem se vrátil z dovolené domů, byt byl vybílený. Iveta se odstěhovala k novému příteli a rozešla se se mnou. Požádal jsem ji, ať mi vrátí můj nábytek, načež mi přišla výhrůžná zpráva, že mě udá na policii, že jsem obtěžoval její patnáctiletou dceru. Zprávu jsem si pro jistotu nechal,“ říká Radek.
„Nakonec mi nějaký nábytek vrátila, ale později jsem zjistil, že celý náš vztah byl jen o penězích. Využívala mě a dokonce falšovala mé podpisy na úředních listinách. Roli v tom hrály sociální dávky, už to prověřuje úřad práce. Mám teď kvůli tomu lítání po úřadech,“ říká Radek. „Teď už je mi Iveta ukradená. Mám přítelkyni a jsem spokojený,“ uzavírá Radek.
Vážně nevím, co si o tom mám myslet… Co na ní je, že si může dovolit ten luxus, opustit takovýho chlapa se třema dětma a hned má novýho?! ![]()
Radeji ani nechci vedet, jak vypada ten jeji novy pritel
Jestli tedy po dnesnim odvysilani spolu jeste jsou ![]()
No a teď by nebylo špatný, kdyby se sem zítra přihlásila Iveta a začala to tady rozebírat. S její povahou by to tu pěkně zhoustlo. ![]()
@Camael píše:
No a teď by nebylo špatný, kdyby se sem zítra přihlásila Iveta a začala to tady rozebírat. S její povahou by to tu pěkně zhoustlo.
no moc by toho neobhájila - mělo její dítě bolavý dásně? mělo, bála se jí holka? bála byla nepříjemná na toho chlapečka skrz barvy? byla… to se neokecá
jen at dorazí ![]()
@jdukolem píše:
no moc by toho neobhájila - mělo její dítě bolavý dásně? mělo, bála se jí holka? bála byla nepříjemná na toho chlapečka skrz barvy? byla… to se neokecá
jen at dorazí
jooo, to je jasný, já to myslela tak, že mít zrovna ona potřebu to tu vysvětlovat, jako slečna před ní, bylo by to určitě hodně zajímavý. ![]()
@Camael píše:
jooo, to je jasný, já to myslela tak, že mít zrovna ona potřebu to tu vysvětlovat, jako slečna před ní, bylo by to určitě hodně zajímavý.
jo takhle aha.. už rozumím ![]()