Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
28.9.13 19:18
@Johli píše:
Když pročítám tuto diskuzi tak mi přijde že všichni odsuzují Ivetu a jejího přítele nebo manžela litují, přitom ho přece nikdo nenutí aby s ní žil. Holt, když si vybírá ženskou podle postavy a ne co má v hlavě tak se přece nemůže divit když to takhle dopadne.
Jinak nechápu to rozčilení kvůli kartáčku na zuby. Proč se mamina od trojčat tolik diví že Maxík vůbec nezná kartáček, copak trojčatům tam někdo čistil zuby? Já si toho tedy nevšimla. :roll:

To si pis, ze cistil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
28.9.13 19:20

@Johli Mám dojem, že tam ta scéna kdy se kluci koupou ve vaně a tatínek jim čistí zuby byla.
Btw.:Nic proti, jen reaguji tvůj příspěvek..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
28.9.13 19:23

@Johli A to ja si zase vsimla. Meli pastu Perlicku. Mnam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.9.13 19:23

Tesne predtim, nez jeden toho druhyho majznul kyblikem po hlave :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
28.9.13 19:24

@Barca12345 ano, čistili si zuby ve vaně dokonce sami:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
28.9.13 19:28
@Barca12345 píše:
Tesne predtim, nez jeden toho druhyho majznul kyblikem po hlave :mrgreen:

A nejvetsi agresor jde prvni ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
28.9.13 20:31

Na FB to zacina brat rychlej spad mezi tou Eliskou (Ivetinou dcerou) a Radkovym synem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
28.9.13 20:33

@_BBQ_s A ty jí máš v přátelích? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
28.9.13 20:33

@_BBQ_s jakej kde?

• Citovat
  • Upravit
10867
28.9.13 20:38

Normalne na strance Vymena manzelek v komentarich, pise i ta Eliska a Jakub Bubenik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
28.9.13 20:43

@_BBQ_s Aha, díky..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
28.9.13 21:01

@_BBQ_s
A copa se tam deje-pro nas, co nemame FB ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
28.9.13 21:12
@K82 píše:
@_BBQ_s
A copa se tam deje-pro nas, co nemame FB ;)?

Eliska tvrdi, ze Radek jeji mamu zbil a ze oni museli utect od nej a ze Radek jim pise. Jeho syn ji na to odpovida, ze jim ani nemaji kam psat (zrusena tel. cisla) a at se nechova jako jeji mama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
28.9.13 21:18

To je presne to, co jsem rikala manzelovi o tom poradu (taky radi koukame) - ty dospelaky chapu, ze do toho jdou, ale tech deti je mi desne lito, nemuzou z toho mit rozum..
A diky za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.9.13 21:55

Tak jsem dneska dohnala rest a podívala se na včerejší výměnu, i když mě ta nová řada nebere - čím dál tím míň je to o pokusech sžít se s někým novým a čím dál tím víc je to jen o vypjetí a nervech, které vygradují v nějaké drama.
Jak tu někdo psal, že měl Radek Ivetu zbít - no ani bych se nedivila, ale viděla bych to spíš jako sebeobranu. Copak je normální říct chlapovi, že by zasloužil pěstí mezi oči?? Říct to chlap ženský, už by se na něj volala policie a vyvíjely by se snahy o zavření násilníka do psychiatrické léčebny.
O rodině Ivety se nebudu vyjadřovat, nebylo by to nic lichotivého. Před rodinou Markéty naopak smekám, moc se mi líbily jejich čtyři děti, úžasný! Jen mi bylo líto Honzíka, když mu bylo řečeno, že na něj barvy nezbyly. Nedivím se tátovi, že šel a koupil další, však děti jsou čtyři a ne tři, a mělo by být pamatováno na všechny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!