Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Johli píše:
Když pročítám tuto diskuzi tak mi přijde že všichni odsuzují Ivetu a jejího přítele nebo manžela litují, přitom ho přece nikdo nenutí aby s ní žil. Holt, když si vybírá ženskou podle postavy a ne co má v hlavě tak se přece nemůže divit když to takhle dopadne.
Jinak nechápu to rozčilení kvůli kartáčku na zuby. Proč se mamina od trojčat tolik diví že Maxík vůbec nezná kartáček, copak trojčatům tam někdo čistil zuby? Já si toho tedy nevšimla.
To si pis, ze cistil ![]()
@Johli Mám dojem, že tam ta scéna kdy se kluci koupou ve vaně a tatínek jim čistí zuby byla.
Btw.:Nic proti, jen reaguji tvůj příspěvek..:)
Tesne predtim, nez jeden toho druhyho majznul kyblikem po hlave ![]()
@Barca12345 píše:
Tesne predtim, nez jeden toho druhyho majznul kyblikem po hlave
A nejvetsi agresor jde prvni ven
![]()
Na FB to zacina brat rychlej spad mezi tou Eliskou (Ivetinou dcerou) a Radkovym synem ![]()
Normalne na strance Vymena manzelek v komentarich, pise i ta Eliska a Jakub Bubenik.
@K82 píše:
@_BBQ_s
A copa se tam deje-pro nas, co nemame FB?
Eliska tvrdi, ze Radek jeji mamu zbil a ze oni museli utect od nej a ze Radek jim pise. Jeho syn ji na to odpovida, ze jim ani nemaji kam psat (zrusena tel. cisla) a at se nechova jako jeji mama.
To je presne to, co jsem rikala manzelovi o tom poradu (taky radi koukame) - ty dospelaky chapu, ze do toho jdou, ale tech deti je mi desne lito, nemuzou z toho mit rozum..
A diky za info ![]()
Tak jsem dneska dohnala rest a podívala se na včerejší výměnu, i když mě ta nová řada nebere - čím dál tím míň je to o pokusech sžít se s někým novým a čím dál tím víc je to jen o vypjetí a nervech, které vygradují v nějaké drama.
Jak tu někdo psal, že měl Radek Ivetu zbít - no ani bych se nedivila, ale viděla bych to spíš jako sebeobranu. Copak je normální říct chlapovi, že by zasloužil pěstí mezi oči?? Říct to chlap ženský, už by se na něj volala policie a vyvíjely by se snahy o zavření násilníka do psychiatrické léčebny.
O rodině Ivety se nebudu vyjadřovat, nebylo by to nic lichotivého. Před rodinou Markéty naopak smekám, moc se mi líbily jejich čtyři děti, úžasný! Jen mi bylo líto Honzíka, když mu bylo řečeno, že na něj barvy nezbyly. Nedivím se tátovi, že šel a koupil další, však děti jsou čtyři a ne tři, a mělo by být pamatováno na všechny.