Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta rodina od těch trojčátek a honzíka byla super, ten chlap docela dost pomáhal a nepochopila jsem řeči od té blondcky, že má pomáhat víc
a ostatní její výkyvy nemá cenu komentovat. Ránu mezi oči by zasloužila ona a né jednu
![]()
@ncc1701 píše:
Tak jsem dneska dohnala rest a podívala se na včerejší výměnu, i když mě ta nová řada nebere - čím dál tím míň je to o pokusech sžít se s někým novým a čím dál tím víc je to jen o vypjetí a nervech, které vygradují v nějaké drama.
Jak tu někdo psal, že měl Radek Ivetu zbít - no ani bych se nedivila, ale viděla bych to spíš jako sebeobranu. Copak je normální říct chlapovi, že by zasloužil pěstí mezi oči?? Říct to chlap ženský, už by se na něj volala policie a vyvíjely by se snahy o zavření násilníka do psychiatrické léčebny.
O rodině Ivety se nebudu vyjadřovat, nebylo by to nic lichotivého. Před rodinou Markéty naopak smekám, moc se mi líbily jejich čtyři děti, úžasný! Jen mi bylo líto Honzíka, když mu bylo řečeno, že na něj barvy nezbyly. Nedivím se tátovi, že šel a koupil další, však děti jsou čtyři a ne tři, a mělo by být pamatováno na všechny.
Neni to normalni rict chlapovi, ze by zaslouzil pesti mezi oci. ALe ja mam pocit, ze Iveta to rekla tim zpusobem, ze ona mu da pesti mezi oci. ![]()
@_BBQ_s píše:
Neni to normalni rict chlapovi, ze by zaslouzil pesti mezi oci. ALe ja mam pocit, ze Iveta to rekla tim zpusobem, ze ona mu da pesti mezi oci.
No. A takovýhle ženský chlapy mají. Jak to dělaj? Já se blbě vyspím, na toho mýho se podívám „blbě“, jak on říká, a už by si balil kufry. ![]()
@ncc1701 píše:
No. A takovýhle ženský chlapy mají. Jak to dělaj? Já se blbě vyspím, na toho mýho se podívám „blbě“, jak on říká, a už by si balil kufry.
Ja fakt nevim, co ti mam na to rict, jediny, co me napada, ze asi dobre kouri Ivetka
![]()
@Johli píše:
Když pročítám tuto diskuzi tak mi přijde že všichni odsuzují Ivetu a jejího přítele nebo manžela litují, přitom ho přece nikdo nenutí aby s ní žil. Holt, když si vybírá ženskou podle postavy a ne co má v hlavě tak se přece nemůže divit když to takhle dopadne.
Jinak nechápu to rozčilení kvůli kartáčku na zuby. Proč se mamina od trojčat tolik diví že Maxík vůbec nezná kartáček, copak trojčatům tam někdo čistil zuby? Já si toho tedy nevšimla.
já si to myslím taky.. co si vybral to měl já ho nelituju ale kartáček na zoubky… no zoubky se mají čistit už od toho prvního zoubku a ne až když má dítě problém s dásněmi..a trojčátka kartáčky měla
Františku, jste borec, zjevne super tata a mate skvělou zenu, o deckach nemluvě. Tato vymena paradoxne pomohla i me furt jsem si stěžovala jak neco nezvladam nestiham se dvema detma(17mesicu) od sebe a kdyz jsem videla tuto rodinu s troj…tak jsem přehodnotila, chce to klid.
@Acinore píše:
@zikado OT - hezká profilovkaty koukáš na American Horror Story?
Ne, tohle je moje reálná nejromantičtější fotka
,tak proč se nepochlubit, že ![]()
@zikado
jo, já jenom že tam tahle „paní“ hraje bláznivou vražedkyni dětí
ideální profilovka na emimino ![]()
@Acinore píše:
@zikadojo, já jenom že tam tahle „paní“ hraje bláznivou vražedkyni dětí
ideální profilovka na emimino
No to je pěkné :think :ale uznej, že ty malé ratolesti jsou někdy na zabití (tedy ne doslova )obzvlášt, když se to mydlí stejně, jako ted ti moji raubíři
@Acinore píše:
@zikado http://www.gothic.net/…sylum-04.jpg![]()
![]()
No je to fakt baba k nakousnutí
a ten film určitě zkouknu, dík za tip ![]()
A četly jste jak Iveta s Radkem otěhotněla? Samozřejmě přes antikoncepci, jak taky jinak že? ![]()
Devcata omlouvam se, jestli jste to tady uz resily, ale da se na to koukat jinde, nez na Voyu??? Ja si Voyo predplatila a pak mi pulka nesla, protoze jsem v UK :/