Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7631
30.9.13 13:33

@Johli, člověk se srdcem na pravém místě nezapomene na čtvrté dítě (barvičky). Trojčata ve dvou letech se chovala naprosto normálně, dítě, kterému chybí dlouhodobě kontakt a pohlazení poznám na dálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.9.13 13:52
@Johli píše:
Soudit zda je prázdná či nikoliv nemá cenu poněvadž ji vůbec neznáme.
Ten tatínek to řekl v tom smyslu že paní jede jen podle manuálu asi čekal že se z těch trojčat potentuje, nebo co. Holt, cizí ženská nemůže nikdy nahradit mámu.
Jinak ty trojčata jsou nevychovaný a to jak reagoval tatínek se mi nezdálo příliš realistický. Domnívám se že to jak se ovládal bylo díky kamerám, že takhle se doopravdy nechová.
Děti vychovaný nejsou, můj synovec se choval naprosto stejně jako ty trojčata a to byl sám. Věčně ho jen okřikovali nedělej tohle nedělej tamhle to, dokonce dostal sem tam na zadek ale žádný efekt to nemělo. Oni se mu totiž vůbec nevěnovali. Mimochodem, vychovávat je od slova chovat. ;) 8)

ze by blondyna z vymeny? :mrgreen: nevychovany dite si predstavuji jinak, tohle mi prisli normalni dvourocni deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.9.13 13:53
@Tom-Jerry píše:
ze by blondyna z vymeny? :mrgreen: nevychovany dite si predstavuji jinak, tohle mi prisli normalni dvourocni deti…

to bylo první co mě napadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.9.13 13:57

Já ti nevím

Tak asi mají už takovou povahu, což. Tak mi tedy řekni jak to dělaly sestry v jeslích
když těch dvouleťáků tam měli tucet? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.9.13 13:58
@Sisi137 píše:
to bylo první co mě napadlo :lol:
:mrgreen: novacek,2 prispevky, oba ve vymene a jeste divnym zpusobem brani blondynu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.9.13 14:06

@Johli tak to mi teda rekni, co ti na nich prislo nevychovanyho? nebo si snad predstavujes ze budou cely den sedet a hrat si a nikdo o nich nebude vedet? to pak budou vychovani podle tebe? a co vim, nikdy nemela jedna sestricka v jeslich sama 12 deti na starost, tak co to sem pletes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
30.9.13 14:16

Opakuji se, trojčata byly absolutne normalni. Z nich čišil zivot, zdravi a spokojenost. Vse co nrmalni dite ma mit. Osobně bych nechtela babovku. Pochybuju, ze se tatka celych deset dno pretvaroval :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.9.13 14:26
@Niqitka píše:
Opakuji se, trojčata byly absolutne normalni. Z nich čišil zivot, zdravi a spokojenost. Vse co nrmalni dite ma mit. Osobně bych nechtela babovku. Pochybuju, ze se tatka celych deset dno pretvaroval :mavam:

pesene, lip bych to nenapsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.9.13 14:27

Ta blondýna měla to dvouletý dítko mnohem lépe vychovaný. Rozhodně jsem si nevšimla že by si hrálo s vypínačem nebo rozhazovalo jídlo po stolečku.
Ale asi máš pravdu, ty trojčata jsou prostě jen divoký, když si uvědomím že ta z těch Ivančic neměla vůbec strach že Maxík na sebe svrhne žehlící prkno nebo strčí prstík do zásuvky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.9.13 14:50

Lip vychovany? To nemyslis vazne…Jestli zakriknutelnosti rikas lip vychovany tak asi ano, ani se nedivim, vzdyt ona umela jen kricet a pokud se ji boji jeji vlastni deti tak k tomu neni co rict, tam asi nebude vsechno v poradku a to pomijim i fakt, ze nevari protoze ji to zdrzuje od sportu, dite zna snad jen parky jako teple jidlo a co je kartacek na zuby zjistil ve 2a 3/4 letech, to je teda supr vychova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.9.13 15:42

Jak to víš?

Jak můžeš vědět jak pečuje o své vlastní děti? Nevšimla jsem si že by na své děti křičela. ;) Jestli se domníváš že dítko musí hulákat jak na lesy, jinak je zakřiknutý, tak to jsi teda vedle jak ta jedle.
Vzpomínám si na jednu příhodu v době kdy můj syn( v 10 letech) chodil do výtvarného kroužku.
Jelikož u nás ve škole se pro tuto činnost nenašli prostory musel dojíždět i s kamarády do 2 km vzdálené vesnice. Cesta vedla okolo zvláštní školy kde pracuje psycholožka z rodiny. Jednou jsem ji potkala a daly jsme se do řeči a nezapomněla se zmínit i o tom že potkala mého syna s kamarádem a že ji udivilo že spolu šli úplně v klidu, nepošťuchovali se atd. Zřejmě u ní na škole takové chování není běžné, jinak by ji to asi nepřekvapilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.9.13 15:47

Sama jeji dcera priznala, ze s ni ma strach, to ti prijde v poradku? A ty srovnavas 2 lete a 10 ti lete dite? To nemyslis vazne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.9.13 16:01

Tak to mi asi uteklo

Nevšimla jsem si že by říkala že se jí bojí asi mi něco uniklo, to se přít nebudu.
Proč bych nemohla srovnávat 10 leté děcko s jinýma 10 letýma dětma které zná psycholožka ze školy.
Ono je to o tom že každé dítko se projevuje jinak, někdy je to povahou jindy výchovou a nezmění se to ani za 10 let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
30.9.13 16:08
@Acinore píše:
sakra a já tak doufala! :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
30.9.13 16:14

Za mě. Když měla dcera dva roky tak byla hodná, ale syn to je síla. Všichni jsme vždy v pozoru a nějak se nám nedaří ho usměrnit. Záleží i na dítěti. V té televizi jak kdybych viděla syna, ale třikrát. Což bych nedala. Ono jak začne jedno tak pokračují ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí