Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si vzpomínám na jednu, jak jedna měla doma totálního magora despotickýho a jela na výměnu tuším do Řecka, kde mladý pár s dítětem žil v karavanu u moře, on tam dělal nějaké kursy v plachtění, či co. A byl to absolutní pohodář, ta ženská tam byla doslova na dovolené u moře.
@Denisa56 píše:
Já si vzpomínám na jednu, jak jedna měla doma totálního magora despotickýho a jela na výměnu tuším do Řecka, kde mladý pár s dítětem žil v karavanu u moře, on tam dělal nějaké kursy v plachtění, či co. A byl to absolutní pohodář, ta ženská tam byla doslova na dovolené u moře.
jooo, to jsem záviděla, tam by se mi líbilo ![]()
@hanka.br. píše:
@PetraJ Ano - taky?
Dřív jsem tam bydlela, teď bydlím kousek za Doksama.
A koukaly jste se na tu americku výměnu? To byl teprve mazec, dva naprostý extrémy, většinou jedna rodina byli magoři. ![]()
@PetraJ píše:
Dřív jsem tam bydlela, teď bydlím kousek za Doksama.A koukaly jste se na tu americku výměnu? To byl teprve mazec, dva naprostý extrémy, většinou jedna rodina byli magoři.
jo, viděla jsem asi pět dílů a přijde mi to jak vymyšelný
to jsou fakt takový extrémy a nakonec se obě rodiny úplně změní ačkoli to na začátku zaboha odmítali ![]()
@Acinore píše:
jo, viděla jsem asi pět dílů a přijde mi to jak vymyšelnýto jsou fakt takový extrémy a nakonec se obě rodiny úplně změní ačkoli to na začátku zaboha odmítali
No, když si vezmeš, že ty lidi vybíraj z celý Ameriky, tak asi je možný, nalézt úplný extrémy. Ale ty konce mně taky vždycky štvali, jak se tam všichni změnili. ![]()
Tak mě překvapilo u tý americký výměny když tam třeba fyzicky trestali děti ![]()
A ta jedna rodina jak jedla syrový maso..brr
@Pinkielink píše:
Tak mě překvapilo u tý americký výměny když tam třeba fyzicky trestali děti
A ta jedna rodina jak jedla syrový maso..brr
mě dostala ta jedna rodina, co sledovala svoje děti…všude kamery, zámky na dveřích, zákazy, děti musely dělat všechno a maminka si pilovala svoje 10cm nehty ![]()
@Acinore jo tu jsem taky viděla…přitom ty holky byly už docela velký…
A pak ty rodiny co mají vojenskou výchovu…v jedný tý rodině řikaly ty děti tátovi „pane“ ![]()
@Tom-Jerry píše:
Jsem prisla az ted, ubrus jsem nevidela
Uz ho stihla ryyychle vymenit ![]()
Ježiš, ta hromada vyprčených věcí všude, to snad ani nemůže vypadat uklizeně.
Tam by se mi chtěl utírat prach..
@Camael maj to tam strašně přeplácaný. Nesnášim tyhle lapače prachu. ![]()
@mejdylko @Tom-Jerry
Na mě to jednak působí jako bordel, i kdyby to bylo sebečistější, a pak z toho mám pocit strašně zmenšenýho prostoru. Jak je všude spousta různých barev, vzorů, všeho, působí to na mě děsně stísněně. A jak tam děti zvedaj každou pičičandu a utíraj, no bodejť by neuklízely furt, tohle než se udělá.. ![]()