Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
4.10.13 21:45
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Mám na to naprosto stejný názor. Pořád se všude mluví o právech dětí, ale kdo je hájí tady??

Když jsou rodiče debilové a primitivové, kteří neznají míru, tak je tu čas na sociálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
4.10.13 21:46

@Barca12345 @Camael já to právě neviděla, tak se chci kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
4.10.13 21:47

@Burj Chalifa je to smutný :( Děti by do toho tahat neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
4.10.13 21:47
@BáraLeštinská píše:
@mejdylko to je ten hrozny dil s uchylnym Etzlerem to uz podruhe nedam.

přesně…jak jsem toho herce měla ráda, tak po tomhle mě to přešlo :poblion: jako by tam nemohli obsadit někoho neznámýho!

• Citovat
  • Upravit
Elessar
4.10.13 21:48
@claire91 píše: :palec: Souhlasím, i když, třeba gayové se mi líbili.
:pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
275

@claire91 @Burj Chalifa jednou tam byla rodina s klukem s nejakou poruchou jak rval ze tam vsechny zabije nozem a prisla k nim strasne fajn pani ktera byla specialni pedagog nebo neco takoveho a hodne jim pomohla nebo jiz zminena rodinka v recku, ktera chtela nekomu udelat dovcu takze jen 90% jsou primitivove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
@Camael píše:
@claire91
On to chudák říkal v nějakým rozhovoru, že to pěkně schytal i někde na veřejnosti od nějaký babky. :D

Ježíši, chudáček malej :lol: dobře mu tak, snad mu svitne v makovici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.10.13 21:50

@claire91
Počkej, já myslím Etzlera. Tomu snad nemusí svítat, ten to jen hrál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.10.13 21:51
@BáraLeštinská píše:
@claire91 @Burj Chalifa jednou tam byla rodina s klukem s nejakou poruchou jak rval ze tam vsechny zabije nozem a prisla k nim strasne fajn pani ktera byla specialni pedagog nebo neco takoveho a hodne jim pomohla nebo jiz zminena rodinka v recku, ktera chtela nekomu udelat dovcu takze jen 90% jsou primitivove :mrgreen:

Jednou, jednou…na to, aby kluk měl logopeda, nemusí s takovým dítětem lézt do televize.
Pro mě jsou lidi v takovém pořadu jen spodina, která pro pár korun prodá soukromí i děti. Jsou všem k smíchu a děti k pláči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.10.13 21:51

@BáraLeštinská Tu paní učitelku si pamatuju, byla to snad jediná normální ženská z těch výměn. Jinak souhlasím - to klečení na vařečce před celým národem je strašný. Opět musím konstatovat, že rodiče, kteří tohle dopustí a do tohoto vlezou, jsou primitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.10.13 21:53
@hanka.br. píše:
@BáraLeštinská Tu paní učitelku si pamatuju, byla to snad jediná normální ženská z těch výměn. Jinak souhlasím - to klečení na vařečce před celým národem je strašný. Opět musím konstatovat, že rodiče, kteří tohle dopustí a do tohoto vlezou, jsou primitivní.

Primitivní byly rodinky vším - od vzhledu přes vkus po chování. Jak říkám, po zkušenostech, co asi Nova potřebuje, se tam hlásí už jen debilové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.10.13 21:54
@Camael píše:
@claire91
Počkej, já myslím Etzlera. Tomu snad nemusí svítat, ten to jen hrál. :mrgreen:

Aha, to jsem trochu nepobrala :mrgreen: já myslela brejlouna.Jo,ten to jen hrál, ale někteří se do toho tak vžijou, že si myslí, že je to skutečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepa z depa
4.10.13 21:55

Do Výměny manželek bychom se s manželkou asi nikdy nepřihlásili, ale pokud bych tohle měl absolvovat, tak těch deset dní bych asi přežil bez celostátní ostudy, ať už by mi poslali kohokoliv, vždyť by to byla sranda.

• Citovat
  • Upravit
Elessar
4.10.13 21:55
@mejdylko píše:
@Barca12345 @Camael já to právě neviděla, tak se chci kouknout.

myslíš soukromý pasti? nekoukej, fakt :D je to hnus :poblion:

• Citovat
  • Upravit
11370
4.10.13 21:56

Dyť je to jen role. Hrál to dobře. I tak se mi jako chlap pořád líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí