Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
5.10.13 16:05

@1.zizi decentní malování bych dovolila 15ti leté, v žádném případě 13ti leté. MOje děti asi mají v mnoha věcech prostě smůlu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65200
5.10.13 16:07

Moje dcera šla na diskotéku poprvé v 17ti letech a to ještě jsem z toho bylo hodně špatná. Nejde mi o tu diskotéku jako takovou, ale o to, jaká je bezpečnostní situace. V žádném případě se to nedá porovnávat s tím, jak to bylo za nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
5.10.13 16:16
  • Citovat
  • Upravit
10867
5.10.13 16:17

Pani Darina je teda pripad sama o sobe. Dobre vi, proc na manzela zarli. Bohuzel nedela nic pro to, aby se manzel neotacel po druhych. Nakonec to schytaji deti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
5.10.13 16:18
@Timinka píše:
@1.zizi decentní malování bych dovolila 15ti leté, v žádném případě 13ti leté. MOje děti asi mají v mnoha věcech prostě smůlu :mrgreen:

No takove linky, co si namalovala ta holka, si netoufnu namalovat ja ani ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
5.10.13 16:19

@_BBQ_s asi tak nejak:-D

• Citovat
  • Upravit
3780
5.10.13 17:00

No, já teda nevím, ale u nás chodí namalovaný holky tak od pátý třídy - né že by se mi to líbilo, ale nic s tím člověk neudělá :nevim: když to nedovolí a nekoriguje doma, tak se holky zmalujou přímo ve škole, tak není lepší na to dohlídnout doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
5.10.13 17:24

@analoja právě, dneska je jiná doba…známá má holky - dvojčata a ty si už od 13 holej nohy, protože byly ze třídy poslední, kdo to nedělal a spolužačky se jim smály :roll:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
5.10.13 17:27
@analoja píše:
No, já teda nevím, ale u nás chodí namalovaný holky tak od pátý třídy - né že by se mi to líbilo, ale nic s tím člověk neudělá :nevim: když to nedovolí a nekoriguje doma, tak se holky zmalujou přímo ve škole, tak není lepší na to dohlídnout doma?

Tak protože chodí holky v páté třídě zmalované neznamená, že to dovolím těm svým. Asi záleží na výchově, dceru by to ani nenapadlo něco takového chtít :nevim: Je jí 12 a půl. K jejímu věku patří ještě hraní je to dítě a spolužačky (a jejech matky) prostě nemá za kamarádky (a já jejich matky) Nechceme patřit do této sorty lidí. Stačí, že je pěkně oblečená, učesaná, voňavá, není vulgární a sprostá i tím si lze získat kamarádky

• Citovat
  • Upravit
14335
5.10.13 17:27

Co si pamatuju - mám 30 let tak se malovaly až v 9 třídě a holení noh bylo normální ve 13 letech…
Teď když potkám holky ze školy, tak jsou namalované ty starší ročníky, 9,8 takže ono odpovídá těch 14,15 let..
Ale pamatuji si, že jednou si kamarádka nalakovala nehty a učitelky ji dobře vynadala- nesmělo se to do školy.., natož přijít namalovaná - myslím vyditelně, nemyslím řasenku

Příspěvek upraven 05.10.13 v 17:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
5.10.13 17:43

Te darine je 34 http://vymena.nova.cz/…zrusila.html je to hned v prvni vete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.10.13 18:26
@Denpry píše:
Holky, vcera jsem u Vymeny vrela! Jako 15-ti leta nemuze na diskoteku? 13-ti leta se nemuze malovat a chodit na Pc? Nechapu. Nebo jak po tom klukovi rval, jak kdyby chtel podpalit dum :O

Ujišťuji tě, že moje dcera nebude ve třinácti chodit namalovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
5.10.13 18:34
@Lesina píše:
Ujišťuji tě, že moje dcera nebude ve třinácti chodit namalovaná.

Přesně je to o výchově. Naši by to ani nenapadlo, je to prostě ještě dítě. Chce chodit na koně, běhat na hřišti. malování ještě doma jako téma k rozhovoru fakt nemáme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9994
5.10.13 19:20
@Lilua píše:
Te darine je 34 http://vymena.nova.cz/…zrusila.html je to hned v prvni vete

Jo, Darině 34 a té druhé, co chtěla na disco 23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra-jsemtupoprve:)
5.10.13 19:55

dil ze 27.9.

petula.bir - mam ten dil v pocitaci, byl na jednom znamem ulozisti, ale asi opravdu jen kratce. ja jsem si ho ulozila do pc. chces ho poslat nebo uz jsi ho videla?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!