Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
7.10.13 06:41

@levanda „Bordel v bytě, šťastné dítě.“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3003
7.10.13 07:50

@Burj Chalifa
až tak jo??? :think: tak to musí být mazec :?

@Acinore
Tohle je moje heslo :D když k nám má přijít kamarádka co děti má tak to až tak neřeším ale pokud bez dětí tak musím uklízet :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.10.13 12:28
@levanda píše:
Nebyla to ona… https://www.facebook.com/…ernardova.54
Jinak k té výměně- taky nejsem z těch, kdo na úkor času stráveného s dětmi musí věčně šůrovat, mám v tomhle asi hodně co dotahovat :oops:, ale Bára mě coby bordelářka asi dost předčí :mrgreen:…i tak mi byla sympatičtější než ta druhá, žárlivá.
A toho chlapce je mi už předem líto, zítra ve škole si asi užije posměchu, chudák…ten jeho otec by si tu vařečku zasloužil na půl hodiny, minimálně… :cert:

Noo tak to je fajn, že ta Darina není zakladatelka, vím, že i ona je silnější. Jako dala jsem si slib, že u zakladatelky se teda budu mírnit ve výrazech, ale u tý Darininý rodiny - to se fakt nedá. Bóoože, do čehos to duši dal :roll:. Ta je taaak hnusná i po tom navázání vlasů je v xichtu hnusnější než p.del devadesátiletý báby :mrgreen: A ta výchova :roll: Prostě oba dva ty rodiče nejsou nic jinýho než gestapáci. Toho kluka, jak trestali a holku v patnácti nepustili na diskotéku ještě pod dohledem starší ženský? A že se třináctka namalovala - no bóže. Právě proto, že jí to zakazovali tak se zmalovala jak kur.va. Když jí ta Bára naučila použít jen řasenku, tak na třináctku vypadala v pohodě.
Jo a jak tý Báře vylepšila byt - no to bych :poblion: pověsit na zeď umělohmotný koště a pod to hnusný kalendář :roll: stejně jako všude nas.rat obrázky hnus hnus hnus.
Ta Bára taky kapitola sama pro sebe - na to, že je kadeřnice, tak si mohla něco udělat s vlasama a ne tam nosit umolousanou slámu, ale oproti Darině z tý výměny vyšla jako celkem sympaťačka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.10.13 12:30

@petula.bir díl stáhneš na edisk.cz , musíš se ale registrovat. Myslím, že v tomhle díle účinkovala fakt ta největší spodina, ale aby nás ty další ještě nepřekvapili :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
7.10.13 13:10

Na facebooku vymena manzelek se pani z vymeny pekne rozciluje a obhajuje to kleceni na varecce :cert:…pry je ten klucina problemovej a nova to sestrihala…necetl jste to tam nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
7.10.13 13:14
@Pinkielink píše:
Na facebooku vymena manzelek se pani z vymeny pekne rozciluje a obhajuje to kleceni na varecce :cert:…pry je ten klucina problemovej a nova to sestrihala…necetl jste to tam nekdo?

hoď odkaz!!

• Citovat
  • Upravit
7631
7.10.13 13:28

@Gina108, a v čem byla ta druhá paní tak strašná? Slovo spodina se tu rozlízá jako mor:

Příspěvek upraven 07.10.13 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
7.10.13 13:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
7.10.13 13:36

Vařecha a klečení je mazec… To bych dítěti nikdy nemohla udělat. Dítě bych řešila u dobrého dětského psychologa a dbala důsledně na jeho rady. Vůbec to, jak otec s dětmi mluvil se mi nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
7.10.13 13:42
  • Citovat
  • Upravit
23847
7.10.13 14:15
@Kaczenka píše:
@Gina108, a v čem byla ta druhá paní tak strašná? Slovo spodina se tu rozlízá jako mor:Příspěvek upraven 07.10.13 v 13:38

Myslíš tu Báru? Neupravená, příšernej vkus (např. tetování) a neuklízela - i když těžko říct, to uznávám mohlo být střihem Novy dost zkreslené. A vzhledem k jejímu věku ta nadváha taky nic moc :think: kdyby jí bylo o 15 let víc, tak neřeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.10.13 14:16
@Gina108 píše:
Myslíš tu Báru? Neupravená, příšernej vkus (např. tetování) a neuklízela - i když těžko říct, to uznávám mohlo být střihem Novy dost zkreslené. A vzhledem k jejímu věku ta nadváha taky nic moc :think: kdyby jí bylo o 15 let víc, tak neřeknu.

Ok… jako byla nic moc? Ale „spodina“? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
7.10.13 14:19
@Barca12345 píše:

Právě :)

No nic, vrchnost je vrchnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.10.13 14:20
@Pinkielink píše:
https://facebook.com/photo.php?…

Už jen ten pravopis je masakr. Trvám na označení spodina společnosti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.10.13 14:22
@Barca12345 píše:

No dobrá, na Báru byste mě i ukecaly, že teda spodina je silný slovo - tak tedy takovej horší podprůměr. :think: Ale ta druhá rodina - to mi nevymluvíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí