Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa
až tak jo???
tak to musí být mazec ![]()
@Acinore
Tohle je moje heslo
když k nám má přijít kamarádka co děti má tak to až tak neřeším ale pokud bez dětí tak musím uklízet
![]()
@levanda píše:
Nebyla to ona… https://www.facebook.com/…ernardova.54
Jinak k té výměně- taky nejsem z těch, kdo na úkor času stráveného s dětmi musí věčně šůrovat, mám v tomhle asi hodně co dotahovat, ale Bára mě coby bordelářka asi dost předčí
…i tak mi byla sympatičtější než ta druhá, žárlivá.
A toho chlapce je mi už předem líto, zítra ve škole si asi užije posměchu, chudák…ten jeho otec by si tu vařečku zasloužil na půl hodiny, minimálně…
Noo tak to je fajn, že ta Darina není zakladatelka, vím, že i ona je silnější. Jako dala jsem si slib, že u zakladatelky se teda budu mírnit ve výrazech, ale u tý Darininý rodiny - to se fakt nedá. Bóoože, do čehos to duši dal
. Ta je taaak hnusná i po tom navázání vlasů je v xichtu hnusnější než p.del devadesátiletý báby
A ta výchova
Prostě oba dva ty rodiče nejsou nic jinýho než gestapáci. Toho kluka, jak trestali a holku v patnácti nepustili na diskotéku ještě pod dohledem starší ženský? A že se třináctka namalovala - no bóže. Právě proto, že jí to zakazovali tak se zmalovala jak kur.va. Když jí ta Bára naučila použít jen řasenku, tak na třináctku vypadala v pohodě.
Jo a jak tý Báře vylepšila byt - no to bych
pověsit na zeď umělohmotný koště a pod to hnusný kalendář
stejně jako všude nas.rat obrázky hnus hnus hnus.
Ta Bára taky kapitola sama pro sebe - na to, že je kadeřnice, tak si mohla něco udělat s vlasama a ne tam nosit umolousanou slámu, ale oproti Darině z tý výměny vyšla jako celkem sympaťačka. ![]()
@petula.bir díl stáhneš na edisk.cz , musíš se ale registrovat. Myslím, že v tomhle díle účinkovala fakt ta největší spodina, ale aby nás ty další ještě nepřekvapili
![]()
Na facebooku vymena manzelek se pani z vymeny pekne rozciluje a obhajuje to kleceni na varecce
…pry je ten klucina problemovej a nova to sestrihala…necetl jste to tam nekdo?
@Pinkielink píše:
Na facebooku vymena manzelek se pani z vymeny pekne rozciluje a obhajuje to kleceni na varecce…pry je ten klucina problemovej a nova to sestrihala…necetl jste to tam nekdo?
hoď odkaz!!
@Gina108, a v čem byla ta druhá paní tak strašná? Slovo spodina se tu rozlízá jako mor:
Příspěvek upraven 07.10.13 v 13:38
Vařecha a klečení je mazec… To bych dítěti nikdy nemohla udělat. Dítě bych řešila u dobrého dětského psychologa a dbala důsledně na jeho rady. Vůbec to, jak otec s dětmi mluvil se mi nelíbilo.
@Kaczenka píše:
@Gina108, a v čem byla ta druhá paní tak strašná? Slovo spodina se tu rozlízá jako mor:Příspěvek upraven 07.10.13 v 13:38
Myslíš tu Báru? Neupravená, příšernej vkus (např. tetování) a neuklízela - i když těžko říct, to uznávám mohlo být střihem Novy dost zkreslené. A vzhledem k jejímu věku ta nadváha taky nic moc
kdyby jí bylo o 15 let víc, tak neřeknu.
@Gina108 píše:
Myslíš tu Báru? Neupravená, příšernej vkus (např. tetování) a neuklízela - i když těžko říct, to uznávám mohlo být střihem Novy dost zkreslené. A vzhledem k jejímu věku ta nadváha taky nic mockdyby jí bylo o 15 let víc, tak neřeknu.
Ok… jako byla nic moc? Ale „spodina“? ![]()
@Pinkielink píše:
https://facebook.com/photo.php?…
Už jen ten pravopis je masakr. Trvám na označení spodina společnosti ![]()
@Barca12345 píše:
Ok… jako byla nic moc? Ale „spodina“?
No dobrá, na Báru byste mě i ukecaly, že teda spodina je silný slovo - tak tedy takovej horší podprůměr.
Ale ta druhá rodina - to mi nevymluvíte.
@levanda „Bordel v bytě, šťastné dítě.“