Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím proč se tam některé rodiny hlásí, aby ukázaly svůj nepořádek?
Asi kvůli honoráři. Byla jsem i překvapená když byla výměna kde byly ty trojčátka.
@Evina66 píše:
Nevím proč se tam některé rodiny hlásí, aby ukázaly svůj nepořádek?Asi kvůli honoráři. Byla jsem i překvapená když byla výměna kde byly ty trojčátka.
Jedině kvůli prachům. Za peníze tyhle jednoduchý rodinky prodávají i své děti. Ušlechtilé řečičky o upevnění vztahu a psychologizování jim už nikdo nežere.
Ahoj holky, ten včerejší díl byl ten, jak o něm psala tomikate tady, že tam bude? Sice původně psala 25.října, ale že přesné datum vysílání ani ona neví…Sice na profilovce nevypadá jako paní ze včerejška, ale do profilovky si můžu dát kohokoliv, že ![]()
@Anael píše:
Ahoj holky, ten včerejší díl byl ten, jak o něm psala tomikate tady, že tam bude? Sice původně psala 25.října, ale že přesné datum vysílání ani ona neví…Sice na profilovce nevypadá jako paní ze včerejška, ale do profilovky si můžu dát kohokoliv, že
Taky bych řekla, že je to ona. Psala, že byla u mladé bordelarky
no co, tak si tady aspoň přečte názory na tu jejich super výchovu ![]()
Musím ale říct, že jsem na konci včerejší výměny měla dojem, že hodně despotickej byl vůči těm dětem spíš ten táta.
těžko říct, nikdo tam s nima nežijeme, že?! ![]()
@Timinka presne tak…15ti letou holku bych taky nepustila na diskoteku a co se tyce toho malovani ve 13ti bych ji spise, ukazala jak se decentne nalicit, nez ji to uplne zakazat…predejsou situacim, kdy se holka bude licit ve skole a bude vypadat, jako od kolotocu…a s tou vareckou a odlozenim trestu(az po jidle)..to je neco nechutnyho…mel mu dat par facek hned, nez ho takhle tyrat…jinak jsem rada, ze jeste existuji takhle prisne matky, kterym neni jedno, kde a co jejich deti delaji
![]()
Tak koukám znova - včera mi do toho kecal prcek, a líbí se mi ta béžová tapeta se spirálkama, jinak mi ten „vypiglovanej“ byt připadal šíleně chaotickej
@1.zizi píše:
@Timinka presne tak…15ti letou holku bych taky nepustila na diskoteku a co se tyce toho malovani ve 13ti bych ji spise, ukazala jak se decentne nalicit, nez ji to uplne zakazat…predejsou situacim, kdy se holka bude licit ve skole a bude vypadat, jako od kolotocu…a s tou vareckou a odlozenim trestu(az po jidle)..to je neco nechutnyho…mel mu dat par facek hned, nez ho takhle tyrat…jinak jsem rada, ze jeste existuji takhle prisne matky, kterym neni jedno, kde a co jejich deti delaji![]()
![]()
![]()
@Shreya píše:
@Evina66 O nic jsi nepřišla, vyměnily se dvě šmudly vypadající o dvacet let víc, než jim ve skutečnosti je.
Taky jsem koukala, ze ten vek jaksi neodpovida vzhledu ![]()
Nemůžu neokomentovat nehty paní Dariny, pořád jsem na ně zírala po celou dobu pořadu, proboha proč si to neodlakuje a nechá tam starý sloupaný lak
.
Trest chlapečka hrozný. Kluk se musí hrozně těšit v pondělí do školy
. Myslí vůbec někdo na ty děti???
@Shreya @Burj Chalifa