Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
5.10.13 12:02
  • Citovat
  • Upravit
22680
5.10.13 12:06

Nevím proč se tam některé rodiny hlásí, aby ukázaly svůj nepořádek? :think: Asi kvůli honoráři. Byla jsem i překvapená když byla výměna kde byly ty trojčátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.10.13 12:16
@Evina66 píše:
Nevím proč se tam některé rodiny hlásí, aby ukázaly svůj nepořádek? :think: Asi kvůli honoráři. Byla jsem i překvapená když byla výměna kde byly ty trojčátka.

Jedině kvůli prachům. Za peníze tyhle jednoduchý rodinky prodávají i své děti. Ušlechtilé řečičky o upevnění vztahu a psychologizování jim už nikdo nežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
5.10.13 12:19

Ahoj holky, ten včerejší díl byl ten, jak o něm psala tomikate tady, že tam bude? Sice původně psala 25.října, ale že přesné datum vysílání ani ona neví…Sice na profilovce nevypadá jako paní ze včerejška, ale do profilovky si můžu dát kohokoliv, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.10.13 14:04
@Anael píše:
Ahoj holky, ten včerejší díl byl ten, jak o něm psala tomikate tady, že tam bude? Sice původně psala 25.října, ale že přesné datum vysílání ani ona neví…Sice na profilovce nevypadá jako paní ze včerejška, ale do profilovky si můžu dát kohokoliv, že :lol:

Taky bych řekla, že je to ona. Psala, že byla u mladé bordelarky :nevim: no co, tak si tady aspoň přečte názory na tu jejich super výchovu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.10.13 14:11

Musím ale říct, že jsem na konci včerejší výměny měla dojem, že hodně despotickej byl vůči těm dětem spíš ten táta.
:nevim: těžko říct, nikdo tam s nima nežijeme, že?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
5.10.13 14:12

Za chvilku na nově jdu se podívat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
5.10.13 14:13

@Timinka presne tak…15ti letou holku bych taky nepustila na diskoteku a co se tyce toho malovani ve 13ti bych ji spise, ukazala jak se decentne nalicit, nez ji to uplne zakazat…predejsou situacim, kdy se holka bude licit ve skole a bude vypadat, jako od kolotocu…a s tou vareckou a odlozenim trestu(az po jidle)..to je neco nechutnyho…mel mu dat par facek hned, nez ho takhle tyrat…jinak jsem rada, ze jeste existuji takhle prisne matky, kterym neni jedno, kde a co jejich deti delaji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
5.10.13 14:19

@Anael @katren to nebyla ona, psala tu tohle: „já byla v klidu. Já věděla, že je o moje dvě malé děti postaráno. Mám 2,6,12 a 17 let staré děti. Můj přítel a dcery se postarali velice dobře i bez té ženské.“

• Citovat
  • Upravit
Elessar
5.10.13 14:23

@Anael @katren a ještě psala, že natáčeli v dubnu a tyhle díly byly furt ze zimy…a taky psala, že tam byla na hodině bojového umění a že to asi bude v televizi vypadat vtipně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3780
5.10.13 15:26

Tak koukám znova - včera mi do toho kecal prcek, a líbí se mi ta béžová tapeta se spirálkama, jinak mi ten „vypiglovanej“ byt připadal šíleně chaotickej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.10.13 15:37
@1.zizi píše:
@Timinka presne tak…15ti letou holku bych taky nepustila na diskoteku a co se tyce toho malovani ve 13ti bych ji spise, ukazala jak se decentne nalicit, nez ji to uplne zakazat…predejsou situacim, kdy se holka bude licit ve skole a bude vypadat, jako od kolotocu…a s tou vareckou a odlozenim trestu(az po jidle)..to je neco nechutnyho…mel mu dat par facek hned, nez ho takhle tyrat…jinak jsem rada, ze jeste existuji takhle prisne matky, kterym neni jedno, kde a co jejich deti delaji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.10.13 15:40

@Acinore
Jj, tak se můžeme těšit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
5.10.13 15:40
@Shreya píše:
@Evina66 O nic jsi nepřišla, vyměnily se dvě šmudly vypadající o dvacet let víc, než jim ve skutečnosti je.

Taky jsem koukala, ze ten vek jaksi neodpovida vzhledu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.10.13 15:46

Nemůžu neokomentovat nehty paní Dariny, pořád jsem na ně zírala po celou dobu pořadu, proboha proč si to neodlakuje a nechá tam starý sloupaný lak 8o.

Trest chlapečka hrozný. Kluk se musí hrozně těšit v pondělí do školy :(. Myslí vůbec někdo na ty děti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí