Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
7.10.13 14:24
@Gina108 píše:
No dobrá, na Báru byste mě i ukecaly, že teda spodina je silný slovo - tak tedy takovej horší podprůměr. :think: Ale ta druhá rodina - to mi nevymluvíte.

Fakt bych se priklanela spise k „dementum“ - viz tresty, nebo „posahancum“ celkova komunikace… spodina je u me nejaky bezdacek, co jen lezi a chlasta a pak moci do kalhot. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.10.13 14:35
@Barca12345 píše:
Fakt bych se priklanela spise k „dementum“ - viz tresty, nebo „posahancum“ celkova komunikace… spodina je u me nejaky bezdacek, co jen lezi a chlasta a pak moci do kalhot. :andel:

A to zas ne, pro mne je ta nejhorší spodina každej, kdo týrá svoje děti. To teda zlatej poch. canej bezďák oproti tý ženský a chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
7.10.13 16:44
@Gina108 píše:
Už jen ten pravopis je masakr. Trvám na označení spodina společnosti :pankac:
:lol: :lol: :lol: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.13 20:27

Klečení na vařečce

Jen tak mimochodem… Dnes jsem byla s malou na preventivní prohlídce a jelikož mám s naší pediatričkou celkem familiární vztah, tak jsem nakousla toto téma… Docela jsem koukala, když mi řekla, že kluk v tomhle věku, jakožto ve vývinu, může mít po tomto způsobu trestání trvalé následky 8o Poškozují se mu tím kolení kůstky, chrupavky a celkově klouby, takže jednou bude mít chudák nejspíš problémy s koleny a rodičům poděkuje :roll: A divím se teda, že se už do toho nevložil někdo ze sociální péče, s odborným názorem doktora :nevim:
Pořád se teď řeší, že mlácené dětí je týrání, ale z takového pěkného jelítka na zadku ještě nikdo následky neměl, kdežto tohle, to je fakt síla :poblion:
Kdo máte přístup do té uzavřené FB skupinky, napište to tam prosím té paní, podle mě o tomhle vůbec nemá tušení… :(

• Citovat
  • Upravit
4263
8.10.13 07:08
@Timinka píše:
moje 15ti leté děti taky nemohou na diskotéku a nevidím na tom nic špatného. Dokonce můj 18ti letý syn se musí ptát a říct kde bude a kdy se vrátí :nevim:
Jediné co mi vadilo v té rodině byl chlad k dětem a nepřiměřené tresty -skoro bych řekla na sociálku. :zed:

no, mě to přijde tak trochu ujetý na dnešní dobu :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
8.10.13 07:24

@Denpry no mě zas přijde ujetý dělat s dětí něco, co by ještě neměly být. Okrádat je o dětství. A obzvlášť v dnešní době :jazyk: Kvalita dospělého života se neodvýjí od počtu diskoték či pátečních hospod, cigaret, marihuany počtu kluků, atd… Okrádám své děti o něco? ;)

• Citovat
  • Upravit
Elessar
8.10.13 07:40
@Timinka píše:
@Denpry no mě zas přijde ujetý dělat s dětí něco, co by ještě neměly být. Okrádat je o dětství. A obzvlášť v dnešní době :jazyk: Kvalita dospělého života se neodvýjí od počtu diskoték či pátečních hospod, cigaret, marihuany počtu kluků, atd… Okrádám své děti o něco? ;)

no o ty zážitky ;) ale já bych děti ve velkejch městech taky nepustila, třeba v Praze :pocitac: ale my bydlíme v pidi městečku, takže to jsou spíš takový vesnický zábavy :lol: já byla poprvé v 15 nebo 16, ale co koukám teď, jsou tam samý 13letý :roll: to už mi zas přijde moc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14335
8.10.13 08:52

Já si myslím, že děti na střední škole by mohly navštívit discotéku.. Což jsou třeba 16,17 letí..
Nemám ráda slovo na dnešní dobu něco- protože tu dnešní dobu vytváříme my, ale zase je pravda, že když jsem byla na střední a nechodila na discotéku - 18 let, nebavilo mě to podotýkám, byla jsem taková puťka, tak jsem pro ostastní byla divná.. Byly nás do 20 holek a co si pamatuji, tak asi 5,6 nechodilo, jenom že prostě na to nebyly, ale jinak holky už prostě chodily..
Takže za mě nevidím nic špatného na tom, když holka na základce nechodí- u nás nechodila žádná, ale třeba už na střední v těch 16 by mohla na chvilku ať neni v kolektivu za divnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
8.10.13 09:10

@Denpry
Můžu se jen zeptat, ty máš doma 15leté dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
8.10.13 10:47

Když si vzpomenu, co jsem na diskotékách vyváděla, tak mají moje děti útrum. A můžou mě třeba nenávidět. Moc často se mi nepodaří souhlasit s @Timinka, ale tentokrát jí dávám za pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
8.10.13 12:07

Tak to, že jim nedovolí se malovat nebo jít na diskotéku, to je každého věc. Ale pokud má problém s extrémním úklidem, tak si to má uklidit sama a ne nutit děti, aby jí utírali prach pod jejíma sereptičkama… neřikám malej úklid v pokojíčku. Ale tohle přijde zase mě jako okrádání o dětství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
8.10.13 12:19

@Pinkielink tomu já říkám vedení k zodpovědnosti, jako člen rodiny má u nás každý povinnost přiložit ruku k dílu a to nejen v pokojíku. Pomoc v kuchyni, úklid koupelny, věšení prádla, vysávání… :lol:

• Citovat
  • Upravit
7797
8.10.13 12:22

Tak já byla poprvé na diskotéce v 15, dovezla nás tam autem kamarádčina mamka a i pro nás přijela a bylo to ve vedlejší vesnici. Potom na další ale až v 17 a musela jsem být vždy do půlnoci doma, jednou jsem měla vyjímku do jedné hodiny. Podle mě je to něco jiného, než ve městě, popřípadě velkoměstě, tam bych se sakra bála. Ve městě se bojím večer chodit i já, natož dítě.
U nás ve městě jsem byla jednou s kolegyněmi na,,akci" a cca dva kilometry jsem potom jela domů taxíkem, tady je to pořád nějaké přepadení a nelajzla jsem si to. Je to fakt rodzíl město-vesnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
8.10.13 12:26

@Timinka to ano, ale v určité míře…ale pokud ma ta pani uchylku v extremnim uklidu a nuti k tomu i ty deti…Kdyby si s nima radši zahrála hru nebo s nima šla na výlet než je tam nutit běhat s hadrem…Ono nic se nemá přehánět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
8.10.13 12:34
@Anael píše:
Tak já byla poprvé na diskotéce v 15, dovezla nás tam autem kamarádčina mamka a i pro nás přijela a bylo to ve vedlejší vesnici. Potom na další ale až v 17 a musela jsem být vždy do půlnoci doma, jednou jsem měla vyjímku do jedné hodiny. Podle mě je to něco jiného, než ve městě, popřípadě velkoměstě, tam bych se sakra bála. Ve městě se bojím večer chodit i já, natož dítě.
U nás ve městě jsem byla jednou s kolegyněmi na,,akci" a cca dva kilometry jsem potom jela domů taxíkem, tady je to pořád nějaké přepadení a nelajzla jsem si to. Je to fakt rodzíl město-vesnice

přesně :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí