Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
petra-jsemtupoprve:)
5.10.13 19:57

omlouvam se ze vkladam 2x

@petula.bir píše:
Ahojky holky, nemohl by mi někdo poslat odkaz na páteční díl (27.9.2013) asi jsem fakt lempl ale nemůžu to najít :-D :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Díky moc :kytka:

petula.bir – mam ten dil v pocitaci, byl na jednom znamem ulozisti, ale asi opravdu jen kratce. ja jsem si ho ulozila do pc. chces ho poslat nebo uz jsi ho videla?

• Citovat
  • Upravit
40270
5.10.13 20:36

@Burj Chalifa
Vždyť to samý jsem říkala, že nejsem pro zmalovaný děti, ale že by ji měla máma naučit jemný líčení, což by ale bohatě stačilo v 15, ve 13 teda ani omylem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.10.13 07:45
@clovek píše:
Nemůžu neokomentovat nehty paní Dariny, pořád jsem na ně zírala po celou dobu pořadu, proboha proč si to neodlakuje a nechá tam starý sloupaný lak 8o.Trest chlapečka hrozný. Kluk se musí hrozně těšit v pondělí do školy :(. Myslí vůbec někdo na ty děti???

Oloupané nehty jen umocňují neupravenost té bachyně s mastnými vlasy.Jak jen někdo může v tom věku tak zpustnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
6.10.13 09:44

@Burj Chalifa hlavně že žárlí na chlapa, bodejť by ne, když se o sebe vůbec nestará..

• Citovat
  • Upravit
36504
6.10.13 09:48
@Acinore píše:
@Burj Chalifa hlavně že žárlí na chlapa, bodejť by ne, když se o sebe vůbec nestará..

V jejím věku! Tyhleobézní umolousaný šmudly tedy miluju. :poblion: Leckterý padesátnice by ji s přehledem strčily do kapsy a ojely manžílka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.10.13 10:48

Klečení na vařečce bylo moc, přišlo mi to ponižující. Co se týče diskotéky a malování, tak tam s jejich názorem vcelku souhlasím, že to dělá většina, neznamená, že to musí dělat i jejich děcka. V 15ti bych holku na diskotéku taky nepustila, co se týče malování, tak ve 13ti max. tu řasenku, nic víc.. když vidím ty dnešní holky, jak to chodí zmalované, tak je to děs. Jenže ta její maminka nevypadala ne to, že by holkám s líčením poradila když to byla taková rozkydaná neupravená šmudla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
6.10.13 15:39

Moje holka se začala líčit po 14 roce, aby si to nepůjčovala :poblion: tak kolem 15 roku jsem jí pomalu začala dávat dárky k narozkám, svátku, stíny, řasenku a tak.Na diskotéku jsem jí pouštěla s kamarádkou tak od 16.Stejně jsem jí neuhlídala. :mrgreen: :mrgreen: To klečení na vařečce :pocitac: :pocitac: Myslím jak ho tam seřval, kluk brečel, to byl sakra dostatečný trest. A co se týče toho bince, je fakt že na mě to už byla síla, to prádlo :jazyk: Ale ty keci o tom jak chlap dělá domácí práce, teda to je vůůůůl. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
6.10.13 19:08
@CokeLady píše:
Zkoukla jsem poslední výměnu a je to snad první díl, po kterém je mi prachsprostě smutno… tohle pro mě nejsou lidi, se kterými bych se chtěla měřit, to je spodina. Výchova, péče, domov, vkus, komunikace, chování… hnus. :(

Tak se mi to stahuje, ale nevím, jestli se mám vůbec koukat. Přečetla jsem tohle http://vymena.nova.cz/…zrusila.html a souhlasím s tebou - ta Darina - vrchol hnusu - copak to, že je nechutná a tlustá jako prase, ale ten postoj k výchově, týrání dětí :poblion: jediný plus je, že maj Žaka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.10.13 19:34
@Gina108 píše:
Tak se mi to stahuje, ale nevím, jestli se mám vůbec koukat. Přečetla jsem tohle http://vymena.nova.cz/…zrusila.html a souhlasím s tebou - ta Darina - vrchol hnusu - copak to, že je nechutná a tlustá jako prase, ale ten postoj k výchově, týrání dětí :poblion: jediný plus je, že maj Žaka :)
:potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
6.10.13 19:59
@Gina108 píše:
Tak se mi to stahuje, ale nevím, jestli se mám vůbec koukat. Přečetla jsem tohle http://vymena.nova.cz/…zrusila.html a souhlasím s tebou - ta Darina - vrchol hnusu - copak to, že je nechutná a tlustá jako prase, ale ten postoj k výchově, týrání dětí :poblion: jediný plus je, že maj Žaka :)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
36504
6.10.13 20:05
@Acinore píše: :mrgreen:

Jedno k druhýmu, prostě spodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.10.13 20:28
@CokeLady píše:
Když pominu ty nejzásadnější věci výměny - s tím se nechci zatěžovat, tak co se úpravy dam týče: Darina to je jasné, těžká obezita a celkově neupravená, neučesaná, nenalíčená (aspoň ne správně, leskla se jak psí gule :oops: ), mně dostaly ty oprejskaný nehty. Proč si ženská, co třikrát denně drhne hajzl, myje nádobí a vytírá, proč si lakuje nehty? To byl opravdu hnus, jak to bylo vidět, když prodlužovala vlasy.Bára taky nebyla vrchol vkusu, taky měla jistou nadváhu, vlasy urousaný, zuby všelijaký, ale stále byla ta hezčí. To tetování nechápu - já se vždy řídím tím známým klišé… je to na celý život. Bude to na tý ruce mít pořád, za 20 nebo 50 let na svraštělý kůži všem na očích. Obří nůžky na předloktí. Nemám nic proti tetování, vkusnému na promyšleném místě s vědomím celoživotního trvání.

Tihle lidi nemají vkus v ničem, ve vzhledu, chování, prostě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.10.13 20:56
@petra-jsemtupoprve:) píše:
petula.bir - mam ten dil v pocitaci, byl na jednom znamem ulozisti, ale asi opravdu jen kratce. ja jsem si ho ulozila do pc. chces ho poslat nebo uz jsi ho videla?

Ahojky, ne nemám a neviděla jsem :-D a 100% bych chtěla, musel to být masakr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.10.13 20:59
@petula.bir píše:
Ahojky, ne nemám a neviděla jsem :-D a 100% bych chtěla, musel to být masakr :lol:

jen pokud máš silný žaludek :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.10.13 22:56
@katren píše:
Taky bych řekla, že je to ona. Psala, že byla u mladé bordelarky :nevim: no co, tak si tady aspoň přečte názory na tu jejich super výchovu :roll:

Nebyla to ona… https://www.facebook.com/…ernardova.54
Jinak k té výměně- taky nejsem z těch, kdo na úkor času stráveného s dětmi musí věčně šůrovat, mám v tomhle asi hodně co dotahovat :oops:, ale Bára mě coby bordelářka asi dost předčí :mrgreen:…i tak mi byla sympatičtější než ta druhá, žárlivá.
A toho chlapce je mi už předem líto, zítra ve škole si asi užije posměchu, chudák…ten jeho otec by si tu vařečku zasloužil na půl hodiny, minimálně… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí