Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa Je to pravda jsou do toho zatahnute, nemuzou s tim nic, delat v byte maji nezname lidi, ty male ani nemuzou chapat ze mamka od nich odesla a to ani nemluvim o tom ze se pred nema kolikrat hadaji jak nejvetsi odpad.
@mejdylko píše:
Dyť je to jen role. Hrál to dobře. I tak se mi jako chlap pořád líbí.
Zase třeba v cestách domů se mi líbil. A divila jsem se, že si začal s tou veverkou, Cibulková je pěkná ženská.
@Pepa z depa píše:
Do Výměny manželek bychom se s manželkou asi nikdy nepřihlásili, ale pokud bych tohle měl absolvovat, tak těch deset dní bych asi přežil bez celostátní ostudy, ať už by mi poslali kohokoliv, vždyť by to byla sranda.
Byli byste nudní ![]()
@Pepa z depa píše:
Do Výměny manželek bychom se s manželkou asi nikdy nepřihlásili, ale pokud bych tohle měl absolvovat, tak těch deset dní bych asi přežil bez celostátní ostudy, ať už by mi poslali kohokoliv, vždyť by to byla sranda.
Když mně jako sranda nepřijde už to, že mi cizí lidi čumí do baráku a hlavně se mi v tom fakt nelíbí ty děti. Ty bys to nějak překlepal, ale co ony?
@claire91 píše:A pred tim kvuli Cibulkove opustil Bydzovskou ale to by bylo na jinou diskuzi
Zase třeba v cestách domů se mi líbil. A divila jsem se, že si začal s tou veverkou, Cibulková je pěkná ženská.
Tak my jsme s manželem zkoušeli to klečení na vařečce a to je teda peklo můžu říct… ![]()
@MonikaN.89 píše:
Tak my jsme s manželem zkoušeli to klečení na vařečce a to je teda peklo můžu říct…
Tu umaštěnou bachyni bych na tu vařečku umístila na celej den.
@Pepa z depa píše:
no pokud by jste se tam přihlásili a byli jste normální rodina bez skandálů, nebo nějakých úchylek - přehnaný úklid a podobně, já na to koukám ale všude v těch rodinách něco je, jinak by je nevybrali, nebylo by to divácky zajímavý
@Burj Chalifa píše:
@Burj Chalifa píše:
@Burj Chalifa píše:
A toho chlapa na týden ![]()
@MonikaN.89 taky jsme to s přítelem zkoušeli… no mýmu dítěti to fakt jako trest nikdy nedám (to už je fakt lepší dostat jednu přes zadek než tohle)
@kvaček píše:
Mě se líbila ta jak jedna ženská pak manželovi ve výměně názoru mezi 4 očima, manželovi dala prá facek.. Ne toto, ale celkově.. chlap dlouho nepracoval, doma nic nedělal nebo i víc už nevím a během výyměny si našel práci a nové manželce pomáhal a ta jeho to nerozdýchala a málem mu jednou urvala rukáv a podruhé ho propleskla
to byla Justýna… ten díl miluju
![]()
@Terulisekk píše:
@MonikaN.89 taky jsme to s přítelem zkoušeli… no mýmu dítěti to fakt jako trest nikdy nedám (to už je fakt lepší dostat jednu přes zadek než tohle)
presne tak..prislo mi to hrozne ponizujici…
Holky, vcera jsem u Vymeny vrela! Jako 15-ti leta nemuze na diskoteku? 13-ti leta se nemuze malovat a chodit na Pc? Nechapu. Nebo jak po tom klukovi rval, jak kdyby chtel podpalit dum ![]()