Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camael Protoze je debil…Nejdriv vypadal jak chudak trapeny pod pantoflem a uz se vybarvil
@Barca12345
Já bych neřekla, že je bordelářka, spíš mu to bojkotuje. Ona tam říkala, že se u nich sice tolik nešůruje, ale že si společný čas užívají jinak. Navíc fakt, na co denně luxovat??
To klečení na vařečce…jak na tohle přijdou a ještě tim trestá dítě ![]()
A chlap nic nedělá jen buzeruje.. ![]()
@Pinkielink
Když si vezmu, jak tady řvu, když lezu po čtyřech a omylem kleknu třeba na hračku..a chudák kluk musí mlčky klečet. Ten fotr by zasloužil po tlamě!
@Camael píše:
@Barca12345
Já bych neřekla, že je bordelářka, spíš mu to bojkotuje. Ona tam říkala, že se u nich sice tolik nešůruje, ale že si společný čas užívají jinak. Navíc fakt, na co denně luxovat??
Tak ja uz bych ji za bordelarku oznacila
ale urcite ne za nejakou spinu… ![]()
Prosím vás, proč tam má zrovna nůžky???
To mi nějak uniklo..
@Barca12345
Já bych hlavně hulila na to někomu uklízet jeho bordel. Odtroubila bych to tam a nazdar. ![]()
@Camael píše:
Prosím vás, proč tam má zrovna nůžky???To mi nějak uniklo..
Je kadernice, ne??? ![]()
Ty jo, ja zase jak jsem tam videla to pradlo bych padla do mdlob…
![]()
Ale prijde mi, ze nic mooc… nic neukazane, nerozebrane, zadna komunikace… ![]()
Naprostá tragédie když děti mají rodiče takové pitomce. Nejsem proti fyzickým trestům, taky jsem doma občas doma nějakou tu facku chytil a musím říci, že byla zasloužená, ale ten dement v tomhle díle, tak to je tedy síla, to hraničí s týráním dětí. ![]()
@Barca12345 @pvmr
To mě napadlo jako jediný, ale nedávala jsem pozor na začátku. No, každýho věc, ale za mě teda nevkus.