Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak blondýna mě dostala hláškou: " Já doma nevařím, protože bych neměla čas na sport." A jak jí pak vzal náhradní manžel na ty brusle a ona tam teda na nich moc toho nepředvedla, ani mi nepřišla moc vysportovaná, ale spíš vychrtlá. Trojčátka byli úžasný - obdivuju jejich maminku. Dětí blondýny mi bylo líto.
Jsem zvědavá na další díl.
![]()
@momi33 píše:
Dnešní díl:
http://www.ahaonline.cz/…-zenska.html
no jo, zas to bude zajímavý ![]()
@Acinore píše:
@ivito že jo? sotva na tom stála a to tvrdila jak jezdí často
Tam lezla jen proto, aby mohla chlapům padat pod nohy jak shnilá hruška ![]()
Mně se líbila hodně jedna slovenská:zazobaná cikánka proti totální chuděře, která bydlela ve zbořenině, smrděla a její manžel topil doma skříňkama, co ještě měli. Z českých byla dobrá Výměna od nás z Lípy se Soňou Bubníkovou. Byla děsná, panovačná a paní z Lípy vyšla jako totální šmudla.
@CokeLady Asi aby udrželi sledovanost, musejí to pořád stupňovat. Ještě si vybavuju jednu - taková hysterická mladá Polka v rodině magora, měli chemickej záchod a ona spala v čepici, aby něco nechytla, nakonec i na hotelu. Vyměněná manželka neměla zuby, byla ošklivá a její náhradní manžel se za ní styděl.
@CokeLady - ta slovenská výměna měla ještě hustší dohru s tím ukradeným noťasem. ![]()
@hanka.br. - ty jsi z Lípy? ![]()
Já si odsud pamatuju jenom jednu výměnu, tuším, že to byla dokonce úplně ta první. Pak tu, co byla předminulý týden. A další, údajně z Lad bude ještě v listopadu.
Mě se líbila ta jak jedna ženská pak manželovi ve výměně názoru mezi 4 očima, manželovi dala prá facek.. Ne toto, ale celkově.. chlap dlouho nepracoval, doma nic nedělal nebo i víc už nevím a během výyměny si našel práci a nové manželce pomáhal a ta jeho to nerozdýchala a málem mu jednou urvala rukáv a podruhé ho propleskla ![]()
Jinak i když jsou mi ženské sympatické co vyloženě mě štve jak některé tam běhají s hadrem a kritizují bordel - podotýkám bordel skrytý, který má kde kdo, trocha prachu nebo někde něco, nemyslím velké špíny jak někde..
Pak mi to přijde až trapné, jak mu někomu přelávat domácnost, a pak na druhé straně taky nemají na 1OO% vše ok
@petula.bir nejsi, ale musíš to hledat dřív než za týden, všechno se maže, většinou je to ke stažení jeden den a je to pryč…tak jedině přes voyo
a tady jsou nějaký vybraný scény http://vymena.nova.cz/…-5-dilu.html